Război total în lumea interlopilor. Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare, pentru că a pus la cale o răzbunare de tip mafiot împotriva unui alt membru care ar fi colaborat cu anchetatorii în dosarul în care el era judecat pentru tentativă de omor. Interlopul a devenit cunoscut publicului larg în vara lui 2019, când s-a bătut, pe un teren din Văcărești, Sectorul 4, cu Nicușor Dumitrescu, alias Bibiloi.
Alina Costache
19 iun. 2023, 14:02
Război total în lumea interlopilor. Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare
Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, interlopul a fost achitat pentru acuzația de influențare a declarațiilor, însă a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat justiției, la care s-a adăugat un spor de un an și o pedeapsă mai veche, de 2 ani și 8 luni, pronunțată în 19 noiembrie 2019, de magistrații Judecătoriei Sectorului 5 și rămasă definitivă în 23 octombrie 2020, printr-o decizie a instanței Curții de Apel București.

Citește și: Cei mai periculoși interlopi din România, eliberați din închisoare. Bairam și paranghelie de zile mari la poarta penitenciarului

Bebino a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Ca urmare, magistrații Judecătoriei Sectorului 4 au decis să-l condamne pe Marius Alecu la 10 ani de detenție. Sentința nu este, însă, definitivă și poate fi atacată la Tribunalul București, scrie Gândul.ro.

Potrivit acelorași surse, condamnarea lui Bebino nu a trecut neobservată de unii dintre rivalii săi. Astfel, atât Mircea Nebunu, cât și fratele său, Vali Băluș, au avut intervenții pe platformele de socializare, în care l-au amenințat și jignit. Cei doi nu s-au ferit să posteze mesajele, deși sunt urmăriți internațional.

În același timp, Bebino i-a spus lui Vali Nebunu că știe despre el că locuiește pe teritoriul Spaniei, unde, ca să câștige bani, „fură din magazine miere de alun”.

Interlopul a ajuns în arest în august 2021, împreună cu doi apropiați, după ce oamenii legii au fost sesizați de o persoană care susținea că a fost amenințată pentru a fi determinată să ofere declarații mincinoase în favoarea unui bărbat cercetat pentru tentativă de omor. Bebino este cercetat pentru tentativă de omor, după ce anul trecut a fost protagonistul unui conflict sângeros.

În ianuarie 2020, lumea interlopă a fost zguduită de un măcel între clanuri. Actorii principali au fost Bebino și Cezar Petcu, zis Joe. În urma confruntării sângeroase, Bebino a ajuns la spital, de unde a fost ridicat de polițiști pentru a fi cercetat pentru tentativă de omor. Cezar Petcu a dispărut imediat după scandal, însă câteva zile mai târziu s-a predat și a fost condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor.

Spynews
Laura Cosoi, primul interviu după ce a devenit mamă pentru a patra oară. Frumoasa prezentatoare TV s-a întors deja pe platourile de filmare / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât costă să urci și să cobori cu telecabina din Bușteni la Babele. Mai ieftină e o noapte de cazare la munte: ”Se acceptă și plata cu credit?”
Capital.ro
S-a dat ordinul de la UE. A intrat în vigoare obligatoriu și în România. S-a pus limită
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
REGULĂ NOUĂ în aeroporturi! Intră în vigoare în câteva zile
Adevarul
„Ilegalii“, cei mai îndrăzneți spioni ai Rusiei și misiunea lor de un secol de a infiltra Occidentul
Spynews
Cine este și cum arată soția lui Adrian Nartea, Alina Ferinceac. Imagini de colecție cu cei doi
Spynews
Împăcați, dar pe ascuns! Cum au încercat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să fenteze paparazzii! I-am prins la întoarcerea din escapada secretă /VIDEO SAVUROS
Evz.ro
Erori în deciziile de recalculare. Începe calvarul pensionarilor
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
Gică Hagi, bunic?! Soția lui Ianis dă semne că așteaptă barza
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Câte grame de aur conține, de fapt, o medalie de aur de la JO 2024! Elementul care i-ar putea ridica valoarea, în timp, este o bucată din Turnul Eiffel
Capital.ro
Cutremur pentru Elena Udrea. Motivul real al condamnării: Credeau că...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cum au murit, de fapt, Alexandra și Alin! Sfâșietor ce a filmat camera de bord
substantial.ro
Liderul Hamas Ismail Haniyeh asasinat la Teheran de agenți recrutați de Mossad
MediaFlux
AFARĂ din SCHENGEN! Uniunea Europeană e pe cale să ia o decizie istorică
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!