Războiul declaraţiilor Udrea-Ponta, pe raliul de la Monte Carlo

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea susţine că declaraţiile "aşa-zisului lider socialist" Victor Ponta, care îşi permite să plătească 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo, îi arată cât de "demagog şi de arogant" este acesta. Victor Ponta a dezminţit la România TV că a plătit o astfel de taxă.
Romania TV
21 ian. 2012, 12:24
Războiul declaraţiilor Udrea-Ponta, pe raliul de la Monte Carlo

UPDATE. Războiul declaraţiilor dintre Elena Udrea şi Victor Ponta a ajuns la etapa folosirii unor afirmaţii lipsite de orice temei. Din verificările făcute de jurnaliştii România TV rezultă că Ponta nu a participat în vreun fel la raliul Monte Carlo de anul acesta. Mai mult, el nu a vizitat vreodată oraşul Monte Carlo. Raliul tocmai e transmis pe posturile internaţionale de televiziune în vreme ce posturile româneşti transmit polemicile politicienilor aflaţi la Bucureşti, printre care şi Victor Ponta.

„Sunt convinsă că domnul Ponta a aflat de la Monte Carlo care sunt problemele cu care se confruntă românii. Consideraţiile acestui aşa zis lider socialist care îşi permite să îşi petreacă vacanţe în destinaţii dintre cele mai luxoase, să plătească bilete de 5000 de euro la Concertul de la Viena sau 40.000 de euro participarea la raliul de la Monte Carlo îmi arată cât este de demagog şi de arogant”, a acuzat Elena Udrea, într-o declaraţie remisă, sâmbătă, agenţiei Mediafax.

Victor Ponta a negat însă că a plătit taxa de 40.000 de euro la raliul de la Monte Carlo.

Este o minciună îngrozitoare„, a declarat Ponta, la România TV. „Uitaţi-vă acum pe Euronews şi vedeţi că raliul a început şi eu sunt aici. Nu pot fi în două locuri.”

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că nu Elena Udrea alege cu cine va fi schimbat Emil Boc în fruntea Guvernului, ci românii, ea nefiind româncă.

Întrebat cum comentează afirmaţia Elenei Udrea, care spunea că a-l schimba pe Emil Boc cu Victor Ponta nu este o soluţie, preşedintele PSD a răspuns: „Nu mă interesează ce spune Udrea. Cei care vor alege cu cine îl schimbă pe Boc sunt românii, nu Udrea. Udrea nu-i româncă. Udrea trăieşte în lumea ei, a domnului Băsescu şi a celor foarte bogaţi care trăiesc bine furând banii românilor”.

El a afirmat, răspunzând unei întrebări despre afirmaţia Elenei Udrea că opoziţia incită la violenţă, că actuala putere este iresponsabilă, ruptă de realitate.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, vineri, că protestele de stradă sunt „absolut justificate”, însă soluţia nu este în niciun caz schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta, ea admiţând că PDL nu a comunicat suficient cu oamenii şi cu societatea cibvilă, dar „nu din aroganţă”.

Elena Udrea spunea că protestele vor continua atât timp cât oamenii vor considera că mai au lucruri de spus guvernanţilor şi clasei politice, iar important esta ca opoziţia să nu pună paie pe foc.

„Cred că în acest moment soluţia nu este să îl schimbi pe Boc cu Ponta, soluţia trebuie să rezulte dintr-un dialogi constructiv putere-opoziţîie-societate civilă. Poatre că nu am vorbit suficiemt ci oamenil dar acest lucru nu s-a întâmplat din aroganţă, ci din lipsă de timp. Poate că uneori nu am avut timp să vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuză”, a afirmat Udrea.

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
ESTE ILEGAL să îți repari propria MAȘINĂ. Se consideră infracțiune
Playtech.ro
Cât de deștept ești în funcție de forma frunții. Mihai Voropchievici: Ei au o inteligenţă sclipitoare
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Omul care l-a făcut pe Ceaușescu președinte. Unul dintre cele mai misterioase personaje din istoria românilor, stalinizatorul României
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
El va fi viitorul președinte. Traian Băsescu știe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului: „Avea...”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A lăsat un gol imens. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Traian Băsescu despre alegerile prezidențiale: „Lasconi rămâne favorita mea în acest an”
MediaFlux
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'