Reacția lui Adi Despot, după scandalul de la concertul Coldplay. ”Te invidiez că nu am fost eu în locul tău!”

După scandalul de seara trecută de la concertul trupei Coldplay, Adi Despot a ținut să își împărtășească opinia pe internet. Seara trecută, au fost mari huiduieli la concertul artiștilor britanici, asta pentru că un manelist a urcat pe scenă, la cererea solistului trupei, lucru pe care oamenii nu l-au știut inițial.
Filip Stan
13 iun. 2024, 09:33
Reacția lui Adi Despot, după scandalul de la concertul Coldplay. ”Te invidiez că nu am fost eu în locul tău!”

Adi Despot a reacționat după ce concertul mult așteptat al trupei britanice Coldplay în România s-a transformat într-un eveniment marcat de controverse.

Oamenii au fost iritați la culme pentru că un cântăreț de manele a urcat pe scenă în timpul spectacolului și a cântat. Mult nu a apucat să cânte, deoarece huiduielile se auzeau mai tare decât timbrul său vocal.

Te-ar putea interesa și Scandal-monstru la concertul Coldplay! 60.000 de oameni l-au huiduit pe Babasha, un manelist invitat să cânte în cadrul spectacolului susținut de trupa britanică. Concertul a fost oprit timp de mai multe minute

Adi Despot a scris pe Facebook trei lucruri legate de mult așteptatul concert Coldplay și „surpriza” pe care solistul trupei Coldplay, Chris Martin, le-a făcut-o fanilor.

„Cea mai bună pe care am auzit-o e ca ”au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte prinților soția noastră, au prezentat amanta!”, începe postarea de pe rețeaua socială a solistul trupei Vița de Vie.

„Live & learn, corporate earthlings, care este cu adevărat valoarea trendului Youtube și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în digital, singura unitate de măsura pe care o aveți la îndemână”, a adăugat Adi Despot.

Chris Martin spunea că, înainte de acest concert, ştiind că vine la noi în țară, a căutat să vadă ce artişti avem şi a găsit foarte mulţi pe care îi apreciază.

”Bravo, dude”

Apoi, pe scenă a urcat un cântăreț de manele, Babasha, care a cântat în mijlocul huiduielilor și fluierăturilor publicului.

„Cât despre Babasha, bravo, dude! Să cânți cum ai făcut-o, în fata unui stadion care te huiduie, it’s so fckn rock’n roll încât n-are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul ăla de ipocrizie”, a scris artistul.

Mulți spectatori s-au înfuriat la culme și au început să strige să se dea jos de pe scenă, în timp ce alții au părăsit stadionul dezamăgiți.

Incidentul a stârnit întrebări legate de gestionarea așteptărilor publicului și de integrarea diverselor genuri muzicale într-un concert internațional de prestigiu.

Citește și Coldplay a ajuns în România. Membrii trupei britanice s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Naţională. Program, reguli de acces, setlist pentru concertele de miercuri și joi

Coldplay a susținut pe 12 iunie primul concert în România. Concertele Coldplay din București, programate pentru 12 și 13 iunie, au generat un interes extraordinar, fiind sold-out în scurt timp, stabilind astfel un nou record pentru spectacolele de muzică live din România.

Spynews
Breaking news! Gigi Becali a făcut accident! La 5 metri în față, a fost nevoie de SMURD și pompieri
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România și e foarte apreciat în întreaga lume. Leonardo DiCaprio are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Nu vrea obligație pentru proprietarii de case. Iohannis refuză legea. A decis azi, 17 iulie
Playtech.ro
ȘOC! Artista care și-a cumpărat LOC DE VECI: ”Am statuie, mă așteaptă!”
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cine este Marina, femeia care a fost găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, în Brăila. Ucisă la doar 41 de ani | FOTO
Spynews
Cine este Yulia Vlasova, iubita de 28 de ani a lui Johnny Depp. Rusoaica e un fotomodel de o frumusețe răpitoare | FOTO
Evz.ro
Un nou pericol vine din China, după pandemia care a ucis milioane de oameni. Despre ce e vorba
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Se modifică vârsta de pensionare: La ce vârstă vor putea ieși femeile la pensie în 2024
Capital.ro
Plată FĂRĂ numerar. Devine obligatoriu în toată România. Guvernul dă ordin
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ea e medicul stomatolog găsită mort în cabinetul din Brăila. Soțul a făcut descoperirea macabră
substantial.ro
Institutul ‘Elie Wiesel’ condamnă decizia Sinodului BOR de a canoniza clerici cu trecut legionar
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'