Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică: „Vremurile s-au schimbat mult”

Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică. La doar 9 ani, fiica Andrei a lansat prima ei melodie, intitulată „Praf de stele”, în colaborare cu celebra artistă, dar și cu What's Up. În doar câteva ore de la lansare, piesa a reușit să strângă sute de mii de vizualizări.
Alina Costache
01 aug. 2024, 14:57
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică:
Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică

Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică. Andra și Cătălin sunt tare mândri de fiica lor, care tocmai a dat lovitura în domeniul muzical. După succesul pe care l-a avut în filmul „Tati part-time”, micuța a pășit cu încredere pe scena muzicală și se pare că piesa promite să devină un hit.

Citește și: Andreea Esca rupe tăcerea despre salariul de la Pro TV. Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte

Reacția lui Cătălin Măruță după ce Eva s-a lansat în muzică

Sunt un copil care vine dintr-o familie normală de la Târgu-Jiu. Șansele să devin DJ, realizator radio sau prezentator TV nu pot să zic că erau de partea mea, dar părinții mi-au dat mereu încredere în mine și mi-au spus că pot să fac ORICE dacă îmi doresc cu adevărat.

Vremurile s-au schimbat mult de atunci, dar un lucru a rămas la fel: toți copiii sunt minunați, iar rolul familiei este de a le da aripi să zboare spre orice destinație doresc. Andra și cu mine ne-am spus mereu că orice vom auzi în jur, noi îi vom apăra pe copiii noștri și îi vom susține indiferent că vor dori să cucerească munții, topurile muzicale sau vor sta numai în bibliotecă.

Cu toții avem în interiorul nostru o chemare și numai cu sprijinul celor din jur o poți asculta fără frică. Eva își dorește să fie artistă, iar noi îi suntem alături 100%. Piesa ”Praf de stele” a fost scrisă de What’s Up pentru ea înainte de filmul Tati Part-Time. Parcă a văzut în viitor … Toți copiii merită să audă acasă că trebuie să lupte pentru visul lor. #PrafDeStele este iubirea noastră pe care ei o simt și le dă superputeri”, a reacționat Cătălin Măruță.

Când eram doar un copil, voiam să cuceresc lumea și am avut marele noroc să am părinți care au crezut în mine. Deși multă lume le spunea că sunt nebuni pentru că merg cu mine la toate concursurile de interpretare și batem țara în lung și în lat, că de ce nu mă țin doar cu școală, că de ce cheltuiesc bani pe costume și că nu îmi scot muzica din cap, ei nu ascultau decât de inima lor.

Și în inima lor au știut că eu iubesc muzica și că acesta este drumul meu. Încrederea pe care au avut-o în mine mi-a dat aripi, fără ea nu aș fi ajuns departe. Puteți spune că au dat cu #prafdestele în părul meu. Nu e vorba de talent, este vorba de iubire și încredere și încurajare.

Ca mamă, mi-am promis să îmi cresc copiii la fel. Să nu ascult de ce spun oamenii, să fiu alături de ei, să fac totul, absolut totul, ca ei să își îndeplinească visele. Piesa „Praf de Stele” a fost scrisă de What’s Up pentru Eva înainte să știm că va exista filmul „Tati Part Time”, parcă a avut o premoniție.

Am și filmat clipul si povestea pare atât de actuală: mesajul ei este despre a ne încuraja copiii să lupte pentru ce își doresc. Și despre a ne uita mai mult la ei decât la ce spun cei din jur. Sper să vă placă și să dați cu praf de stele și voi în jurul vostru: oamenii – de toate vârstele – au nevoie să audă și lucruri frumoase, să creadă în șansa lor, așa că să le arătăm iubire a și încrederea noastră”, a spus și Andra, la scurt timp de la lansarea piesei.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cât a ajuns să coste o ciorbă de pește la restaurantul lui Marius Tucă. Prețurile sunt aproape duble față de cele din anii trecuți
Capital.ro
Românii primesc banii înapoi. Guvernul a dat ordin. Premiera anunțată chiar acum în România
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Boala care face ravagii a ajuns deja și în România
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Netflix dă lovitura cu serialul fenomen. Data la care va avea loc premiera
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Pensiile se măresc din nou, de la 1 ianuarie! Șeful Casei Naționale de Pensii a explicat câți bani vor lua pensionarii începând cu anul 2025
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Tensiuni între Rusia și Republica Moldova din cauza expulzării unui diplomat rus
MediaFlux
RECALCULARE PENSIE. Cum a obținut Nea Ion o creștere de 1.900 lei
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?