Reacţia lui Rădulescu, după ce a fost amendat pentru că nu purta mască: „Nu vreau să mai port pentru că aşa a zis Trump”

Deputatul PSD, Cătălin Răduescu, a fost amendat după ce a fost prins fără mască de protecţie într-o benzinărie din Bucureşti. Într-un comunicat de presă, oamenii legii precizează faptul că politicianul i-a jignit în momentul în care i-au cerut să îşi pună masca.
Romania TV
21 iul. 2020, 16:19
Reacţia lui Rădulescu, după ce a fost amendat pentru că nu purta mască:

Deputatul a fost contactat de Digi21.ro confirmând incidentul dintr-o benzinărie şi negând faptul că i-a jignit pe oamenii legii. Cătălin Rădulescu susţine că a decis să nu mai poarte mască deloc şi că va contesta sacţiunile pe care le va primi. În acest sens, deputatul are şi o explicaţie: „președintele SUA, Donald Trump, a spus că nu trebuie obligat nimeni prin lege să poarte mască. Din momentul astă o să fac ce spune președintele Trump”.

Citeşte şi: Deputatul PSD „Mitralieră”, scandal în benzinărie în Bucureşti. Poliţia l-a amendat pentru lipsa măştii şi pentru ultraj

„În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție. Polițistul s-a deplasat la locație și a solicitat celor două persoane să își fixeze corespunzător mască. Femeia s-a conformat solicitării, dar bărbatul a refuzat. La momentul în care i s-a adus la cunoștință că va fi sancționat contraventional a adresat cuvinte și expresii jignitoare. Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, precum și Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.”, se arată în comunicatul de presă al Poliției.

Deputatul a povestit varianta sa a incidentului din benzinărie şi susţine că avea masca pusă într-o parte, deoarece era ruptă şi nu stătatea. Mai mult decât atât, politicianul susţine că a fost pândit de către poliţist.

„Am intrat în benzinărie, aveam masca pusă într-o singură parte, pentru că era ruptă și nu stătea. A venit un polițist și mi-a zis să îmi pun masca, cred că ne pândeau. Eram vreo 6 persoane fără mască. Eu i-am zis că am masca ruptă și nu am cum să o pun. Mi-a spus să ies, eu i-am explicat că trebuie să plătesc benzina. A venit după mine la mașină, i-am dat legitimația de parlamentar pentru că nu aveam alte acte. Nu știu cu cât m-au amendat pentru că nu mi-au dat procesul verbal”, a declarat Rădulescu pentru Digi24.

Deputatul susține că nu va mai purta masca de protecție deloc, „în semn de protest”.

„Eu nu vreau să mai port masca deloc, pentru că i-am văzut și pe șefii de stat la Bruxelles fără mască și în Guvern fără mască, iar președintele Trump, pe care eu îl respect și îl apreciez a spus că nu trebuie obligat nimeni prin lege să poarte mască. Din momentul astă o să fac ce spune președintele Trump”, a declarat deputatul PSD.

Deputatul a primit două amenzi: una de 1.000 de lei pentru lipsa măștii și una de 500 de lei pentru felul în care i s-a adresat omului legii.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'