Reacția neobișnuită a Andreei Marin când a fost întrebată despre iubitul fiicei sale. Ce a putut spune fosta prezentatoare. „Nu avem”

Andreea Marin a avut o reacție complet neașteptată atunci când a fost întrebată despre relația fiicei sale, Violeta, cu iubitul ei.
Alina Costache
06 mai 2024, 22:25
Reacția neobișnuită a Andreei Marin când a fost întrebată despre iubitul fiicei sale. Ce a putut spune fosta prezentatoare.

Violeta, fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr., s-a afișat recent cu iubitul său pe rețelele sociale. Violeta are deja fanii ei care o urmăresc cu mare interes și admirație pe internet. Fiica fostei prezentatoare e o adolescentă foarte ambițioasă, care știe clar ce își dorește de la viitorul său. E foarte bună și la învățătură, iar părinții sunt foarte mândri de ea.

Recent, Andreea Marin a fost întrebată dacă iubitul fiicei sale petrece sărbătorile pascale alături de ei, iar fosta prezentatoare a spus că, la vârsta Violetei, nu se poate vorbi despre un iubit, ci despre un prieten.

Citește și Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. „E posibil să rămână la ea”

Reacția neobișnuită a Andreei Marin când a fost întrebată despre iubitul fiicei sale

„De fiecare dată sunt acasă. Mie îmi place Paștele acasă. Îmi place Crăciunul acasă. Îmi place atmosfera aceea de familie. E tare important să simți căldura. Și căldura e acasă. (…) Nu avem iubit la vârsta aceasta. Avem doar prieten. Nu fac mărturisiri despre viața fiicei mele în felul acesta”, a mărturisit Andreea Marin pentru Cancan.

Violeta Bănică e tot mai activă pe rețelele sociale în ultimul timp și își ține în permanență urmăritorii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Recent a postat un clip video alături de iubitul ei și a scris și un mesaj emoționant.

Fiica Andreei Marin e îndrăgotită, dar mama ei spune că nu e la vârsta potrivită pentru a avea o relație amoroasă, ci una de prietenie.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a mai spus fosta prezentatoare TV pentru Fanatik.

Citește și Irinel Columbeanu a primit vestea chiar de Paşte: „Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață”

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop rune 29 iulie – 4 august 2024. Mihai Voropchievici dezvăluie ce zodie e sub semnul Uraganului
Capital.ro
Viktor Orban a anunțat din România. Ungurii, obligați să recunoască: România e cea mai importantă
Playtech.ro
Gest superb! Cum a ”salvat-o” Nadia Comăneci pe Serena WIlliams la ceremonia JO de la Paris
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Viața de playboy a lui Petru Groza, în anii '50. Se fălea cu amantele de lux: „Îmi permit să fiu necredincios, dar numai cu ceva mai tânăr”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Ceaușescu a construit ilegal Casa Poporului. Mărturiile fostului arhitect-șef al Bucureștiului
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala vieţii'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
UE a dat ordin. Se introduce un nou CARD. România va fi obligată să îl folosească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Ionela Livia și Marius Cozmiuc, primul cuplu căsătorit portdrapel la Jocurile Olimpice
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!