Reacţia organizatorilor concertului Robbie Williams după umilinţa la care au fost supuşi zeci de mii de fani

Organizatorii concertului Robbie Williams din Piaţa Constituţiei, D&D East Entertainment, au publicat pe Facebook un comunicat în care precizează că problemele de la concert au fost cauzate de retragerea unei firme de catering în ultimul moment. De asemenea, D&D East Entertainment precizează că cei care doresc rambursarea banilor rămaşi pe cardurile de eveniment pot obţine acest lucru în patru sucursale Banca Transilvania din Bucureşti şi Cluj.
Romania TV
20 iul. 2015, 09:06
Reacţia organizatorilor concertului Robbie Williams după umilinţa la care au fost supuşi zeci de mii de fani

Comunicatul integral D&D East Entertainment, postat pe pagina lor de Facebook:

Vom incepe prin a multumi tuturor persoanelor care au participat la unul dintre cele mai exceptionale concerte din Romania!

Legat de acest eveniment, dorim sa mentionam urmatoarele:

Am dorit sa acordam cat mai multor persoane oportunitatea de a-l vedea si asculta live pe Robbie Williams si sa le oferim o experienta de neuitat!

Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering, care organiza vanzarea la eveniment, ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului.

Trebuia, urgent, sa gasim o solutie de inlocuire a vendorului!

Singurii au inteles importanta situatiei si care au raspuns apelului nostru au fost reprezentantii firmei de catering de la Fire, care au facut tot posibilul ne sprijine si sa sustina vanzarea si aprovizionarea publicului la eveniment cu personalul si logistica existente pe piata in acel moment, punandu-si in joc reputatia.

Prin aceasta scrisoare dorim sa va multumim pentru intelegere si vom depune toate diligentele ca firma, care a fost partenerul nostru initial de public catering, sa-si inceteze activitatea si sa nu mai aiba posibilitatea de a pune nici un organizator in aceeasi situatie ca a noastra.

De asemenea, dorim sa le multumim celor de la Fire – public catering, pentru tot efortul depus, astfel incat sa ajunga catre public necesarul de bautura si mancare.

Se vor putea rambursa banii ramasi pe cardurile de eveniment ale participantilor din 3 locatii din Bucuresti ale Bancii Transilvania, si anume:

1. Sucursala Alba Iulia(Piata Alba Iulia nr. 2)

2. Sucursala Militari (Bd. Iuliu Maniu nr. 22)

3. Sucursala Obor (Mihai Bravu nr. 10) (n.r. Ulterior, D&D East Entertainment a anunţat şi o a patra sucursală, Agentia Matei Corvin, Cluj-Napoca, Pta Unirii, nr 22)”, scrie în comunicat.

De asemenea, compania Ursus si-au cerut scuze pentru slaba organizare de la concertul lui Robbie Williams. Mai mult, Ursus ofera un cadou spectatorilor nemultumiti. 

Comunicatul integral difuzat de producatorul de bere Ursus pe Facebook:

In cadrul spectacolului de exceptie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcand astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale sustinute in ultimii ani in Romania.

Insa numarul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor.

In acest context, ca sponsor si furnizor de bere al acestui eveniment, tinem sa ne cerem scuze fata de toti cei care nu au reusit sa isi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp asteptand la coada.

Reprezentantii URSUS au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator. Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.

Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).

Cum poti intra in posesia cadoului:
– Trimite-ne pe adresa [email protected] dovada participarii la concertul Robbie Williams din Bucuresti (poza alaturi de biletul de acces sau poza de la locul evenimentului);
– Vei fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru furnizarea datelor de livrare;
– Cadoul va fi expediat in termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale;
– Pentru ca apreciem feedback-ul tuturor, ne poti trimite, in acelasi e-mail, sugestii pentru imbunatatirea experientei la astfel de evenimente.

Cu ajutorul sugestiilor si sesizarilor primite, URSUS isi va revizui standardele legate de participarea la astfel de evenimente. Astfel, speram sa evitam neplacerile clientilor nostri in viitor.

Va multumim ca ati luat parte la cel mai mare concert al anului alaturi de URSUS!”, se arată în comunicat.

In acelasi timp, reprezentantii companiei Coca Cola, unul dintre furnizorii de la concertul din 17 iulie sustinut de Robbie Williams la Bucuresti, isi cer scuze, intr-un comunicat, pentru „dificultatile intampinate de participantii la concert, atunci cand au incercat sa achizitioneze apa sau orice alt produs, pentru a se hidrata”. Reprezentantii Coca Cola subliniaza, insa, ca au „respectat conditiile impuse de organizatorii evenimentului, atat in ceea ce priveste numarul de puncte de servire, cat si amplasarea acestora sau modalitatile de plata puse la dispozitia spectatorilor”.

Pozitia companiei Coca Cola:

Coca-Cola a fost unul dintre furnizorii concertului Robbie Williams din 17 iulie 2015, dorind sa fie alaturi de fani la acest eveniment unic.

Ne pare rau pentru dificultatile intampinate de participantii la concert, atunci cand au incercat sa achizitioneze apa sau orice alt produs, pentru a se hidrata.

Coca-Cola a respectat conditiile impuse de organizatorii evenimentului, atat in ceea ce priveste numarul de puncte de servire, cat si amplasarea acestora sau modalitatile de plata puse la dispozitia spectatorilor.

Vremea caniculara, numarul mare de participanti si aspecte care au tinut de organizarea evenimentului au generat aceasta situatie neplacuta.

Ne dorim ca asemenea momente sa nu se mai repete si vom cauta solutii pentru viitor.

DailyBusiness
Carburanții explodează la pompă. Petrom lovește cu a cincea scumpire în luna octombrie
Spynews
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Bzi.ro
El o face pe Alexia Eram fericită acum! Cine este tânărul chipeș cu care se afișează fiica Andreei Esca
Fanatik.ro
Loto Grecia, jocul care i-a înnebunit pe români. Cum se joacă, de fapt, și ce câștiguri sunt. Loteria de la Atena are extrageri la fiecare 5 minute
Capital.ro
Obligatoriu pentru șoferii cu mașini mai vechi. Ce trebuie să înlocuiască proprietarii
Playtech.ro
A MURIT, la București, sub ochii a sute de oameni! Momentul când bărbatul se prăbușește în mijlocul mulțimii
DailyBusiness
Ofertele Digi RCS-RDS vor să cucerească clienții din România!
Adevarul
Omenirea atinge limita superioară a speranței de viață, conform unui nou studiu. Cel mai bătrân om are 116 ani
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Horoscop duminică, 13 octombrie 2024: Fecioarele vor cheltui mai mulți bani
Spynews
Xtra Night Show. Își dorește Raluca Moianu să se întoarcă în televiziune? Cu ce se ocupă fosta prezentatoare în prezent
Evz.ro
Exclusiv. Ponta, surprins într-o ipostază neașteptată. Întâlnire de gradul 0 în Nordul Capitalei
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
kanald.ro
Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit
Cancan.ro
EL o face pe Alexia Eram să radieze de fericire, după despărțirea de Mario Fresh! I-am SURPRINS împreună!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Mașinile care nu mai trec inspecția tehnică periodică
StirileBZI
Carnea de porc se scumpește! Cât va ajunge să coste de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
stirilekanald.ro
Ce este "blestemul" veșmintelor Sfintei Parascheva. Ce să faci pentru a nu atrage ghinionul
substantial.ro
Femeie din Coreea de Sud dă în judecată guvernul pentru adopția forțată a fiicei ei
MediaFlux
TOTAL INTERZIS ASTĂZI! Ce NU ai voie să faci de SF. PARASCHEVA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cea mai veche biserică creștină cunoscută: unde a fost descoperită