Reacție absolut halucinantă a lui Luis Fabian după crima de la Padina! Cum a justificat toată situația: „Mă nebunule, trebuie să înghit eu?!”

Clanul Fabian are acum motive de sărbătoare. După trei luni de detenție, frații au reușit să convingă autoritățile să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu.
Filip Stan
15 mai 2024, 13:54
Reacție absolut halucinantă a lui Luis Fabian după crima de la Padina! Cum a justificat toată situația: „Mă nebunule, trebuie să înghit eu?!”
Reacție absolut halucinantă a lui Luis Fabian după crima de la Padina! Cum a justificat toată situația: „Mă nebunule, trebuie să înghit eu?!”

Familia vrăjitoarei Sidonia sărbătorește eliberarea celor trei fii ai ei, principalii suspecți în cazul crimei din Padina, care au fost scoși din închisoare și plasați în arest la domiciliu. Ajunși acasă, au organizat o petrecere în cinstea lor. După petrecerea faraonică, aceștia au revenit la activitățile obișnuite, invadând platforma TikTok cu numeroase live-uri. În acest context, Luis Fabian a oferit o explicație halucinantă despre evenimentele de la petrecerea din Padina.

Citește și: Bărbat mort în palatul vrăjitoarei Sidonia, la scurt timp de la eliberarea suspecților de la Padina

Cei trei frați, fiii Sidoniei, sunt acuzați de uciderea unui bărbat într-un hotel din Padina, judeţul Dâmboviţa, în noaptea de 10 spre 11 februarie, în timpul unei petreceri. Pe 12 februarie, au fost plasați în arest preventiv. Se știe că victima, un om de afaceri din Târgoviște, a intrat în conflict cu frații după ce aceștia au făcut comentarii despre soția sa, iar el a intervenit pentru a o apăra.

Clanul Fabian are acum motive de sărbătoare. După trei luni de detenție, frații au reușit să convingă autoritățile să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu. Se pare că disputa a început de la un conflict spontan, în care frații au avut un schimb de replici acide cu omul de afaceri, escaladând rapid.

Luis Fabian, unul dintre frați, a abordat subiectul într-un live pe TikTok, oferind o „lecție” despre cum ar trebui gestionate conflictele. El a spus clar că nu trebuie să te retragi sau să cedezi în fața provocărilor, considerând că aceasta ar fi un semn de slăbiciune, oferindu-i adversarului șansa de a se lăuda cu victoria.

„În zilele noastre mai sunt din ăștia, prieteni… te vede pe tine că ești puțin mai nervos, să zic așa. „Să moară, să facă, dacă nu sunt după tine oricând, la orice oră. Dacă nu facem, dacă nu dregem…”. Afirmații false. Să moară familia mea, dacă faci o belea și dacă te iei cu unu pe stradă știi ce îți zice? Frățiorul meu lasă-o de la tine. Dă-l dracu, îți pui mintea cu ală, îți pui alea. A, nu mă nebunule trebuie să înghit eu, că sunt eu mai dulce și ăla în prostia lui, în nebunia lui – că e nebun, se duce și zice „Uite ce am făcut. Uite ce i-am făcut lui ăla””, a spus Luis Fabian, în mediul online.

Deși a vorbit voalat, Luis Fabian a lăsat de înțeles că într-un mod similar s-ar fi întâmplat lucrurile și la Padina, iar cei trei frați nu ar fi dat în spate în fața unei provocări. Curtea de Apel Ploieşti a hotărât, luni, 13 mai 2024, eliberarea din arest preventiv a celor trei fraţi, membri ai lumii interlope, acuzaţi de uciderea unui bărbat într-un hotel din Padina. Astfel, ieri, fiii Sidoniei au fost eliberați și au ajuns acasă.

După ce au petrecut trei luni în spatele gratiilor, cei trei frați au reușit să îi convingă pe oamenii legii să îi elibereze din arestul preventiv. Așa că aceștia se află acum în arest la domiciliu și vor rămâne acolo pe tot parcursul cercetărilor. În această perioadă, celor trei bărbați le este interzis să contacteze, direct sau indirect, martorii din dosarul în care sunt investigați.

„Admite contestaţiile formulate de inculpatii Marin Laurenţiu, Marin Louis-Justin, şi Marin George-Armando, împotriva încheierii din data de 30 aprilie 2024 pronunţată de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dâmboviţa şi în consecinţă; Desfiinţează in parte încheierea contestată, şi înlocuieşte măsura arestării preventive luata fata de inculpatii Marin Laurentiu, Marin Louis Justin si Marin George Armando cu măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 29 de zile începând de la 13 mai 2024 până la 10 iunie 2024 inclusiv”, a fost decizia pronunțată luni, 13 mai 2024, de magistrații Curţii de Apel Ploieşti.

Citește și: Sfidare și tupeu după crima de la Padina! Fiii vrăjitoarei Sidonia, așteptați acasă cu șampanie și urale după ce judecătorii i-au lăsat liberi, în timp ce victima lor se răsucește în mormânt!

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Armata devine obligatorie în România!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
S-a dus mult prea devreme. O cunoscută actriță a murit la 51 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Nuntă cu final tragic! O șoferiță și-a condus mama spre MOARTE, după ce s-a răsturnat într-o râpă.
Capital.ro
Mașinile interzise pe șosele. Ordinul UE pentru cei care alimentează cu motorină. Când devine lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Poliția strânge noi probe în dosarul „antrenorului de genii” acuzat de viol asupra unui minor
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!