Reacțiile cutremurătoare făcute de membrii trupei One Direction, după moartea lui Liam Payne la 31 de ani. Harry Styles: „Sunt devastat. O să-mi lipsească mult”

Membrii rămași ai trupei One Direction, Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson și Niall Horan, au făcut primele declarații după moartea colegului și prietenului lor, Liam Payne, la 31 de ani.
Alina Costache
18 oct. 2024, 09:25
Reacțiile cutremurătoare făcute de membrii trupei One Direction, după moartea lui Liam Payne la 31 de ani. Harry Styles:

Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la vârsta de doar 31 de ani. Artistul britanic și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul trei al unui hotel din Buenos Aires.

Moartea prematură a lui Liam Payne a șocat o lume întreagă. Oamenii legii l-au găsit fără viață într-un hotel aflat pe strada Costa Rica din cartierul Palermo din Buenos Aires, Argentina. Polițiștii continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate care sunt cauzele decesului.

Citește și Liam Payne, fostul membru al trupei One Direction, a murit la 31 de ani

Membrii trupei One Direction au transmis un mesaj extrem de emoționant după pierderea prietenului lor.

„Suntem complet devastați de vestea trecerii în neființă a lui Liam. Cu timpul și când vom fi în stare vom avea mai multe de spus. Dar momentan, o să ne dăm timp să procesăm pierderea fratelui nostru pe care l-am iubit sincer. Amintirile pe care ni le-am creat împreună vor rămâne cu noi pe vecie. Pentru moment, gândurile noastre se îndreaptă către familie, prieteni și toți fanii care l-au iubit odată cu noi. O să-ți simțim lipsa teribil de tare. Te iubim, Liam – Louis, Zayn, Niall și Harry”, au transmis cei din trupa One Direction.

Cei cinci cântăreți s-au cunoscut în cadrul concursului muzical X Factor UK. Toți au fost trecut de audiții și au fost îndrumați să formeze o trupă. Așa a luat naștere One Direction care, după încheierea show-ului, a continuat colaborarea și a ajuns să se bucure de un succes mondial deosebit. Popularitatea formației le-a schimbat viața fiecăruia în parte, la scurt timp au lansat hit după hit și au ajuns să aibă concerte și turnee în toată lumea.

Cum au reacționat membrii trupei One Direction la moartea lui Liam Payne

Harry Styles – „Sunt cu adevărat devastat de plecarea lui Liam. Cea mai mare bucurie a lui era să facă alți oameni fericiți și a fost o onoare pentru mine să fiu alături de el atât cât a fost. Liam a trăit mereu deschis, cu inima la vedere, avea o energie care era infecțioasă. Era cald, susținător și incredibil de iubitor. Anii pe care i-am trăit împreună vor rămâne pentru totdeauna printre cei mai de preț ani din viața mea. O să-mi lipsească foarte mult prietenul meu drag. Mi se frânge inima când mă gândesc la Karen, Geoff, Nicola, Ruff, fiul lui Bear și toți din jurul lumii care l-au cunoscut și l-au iubit, așa cum am făcut-o și eu”.

Zayn Malik– „Liam, mă găsesc în situația în care vorbesc cu voce tare cu tine și sper că mă poți auzi. Nu mă pot gândi decât într-un mod egoist la faptul că ar fi putut fi atât de multe conversații între noi în această viață. Nu voi mai apuca niciodată să mi-ai fost alături în cele mai dificile momente din viața mea. Când îmi era dor de casă, la 17 ani, erai tot timpul acolo cu o perspectivă pozitivă și îmi readuceai zâmbetul pe buze arătându-mi că ești prietenul meu și că sunt iubit. Deși erai mai tânăr decât mine, erai mult mai rațional, încăpățânat, mereu cu opinii și nu aveai o problemă să le spui oamenilor când greșeau. Cu toate că am avut momentele noastre de conflict din această cauză, în secret mereu te-am respectat pentru asta.

Când venea vorba despre muzică, Liam, tu erai cel mai calificat în toate sensurile posibile. Eu nu știam nimic în comparație cu tine, eram un copil la început de drum, fără experiență, tu erai deja un profesionist. Mereu m-am bucurat să știu că, orice s-ar fi întâmplat pe scenă, ne puteam baza mereu pe tine ca să știm în ce direcție să conducem nava mai departe.

Am pierdut un frate și nu pot să-ți explic câte aș da ca să pot să-ți mai dau o ultimă îmbrățișare și să-mi iau rămas bun așa cum trebuie și să-ți spun cât de mult te-am iubit și te-am respectat, dragul meu. Voi păstra pentru totdeauna în inima mea toate aminitirile pe care le am cu tine, nu există cuvinte care să descrie și să explice cum mă simt în acest moment, sunt devastat. Sper că oriunde ești tu acum ești bine și în pace. Și că știi cât de iubit ești. Te iubesc, frate”.

Citește și Filmul morții lui Liam Payne. Fostul membru al trupei One Direction a căzut de la etajul trei al unui hotel, trupul său fiind descoperit după trei ore

Louis Tomlinson– „Mă simt devastat să scriu asta, însă ieri am pierdut un frate. Liam era omul la care mă uitam cu respect în fiecare zi, un suflet atât de pozitiv, amuzant și bun. L-am întâlnit pe Liam pentru prima dată când el avea 16 ani, iar eu 18. Am fost uimit de vocea lui, dar cel mai important e că am avut șansa să întâlnesc un frate bun pe care l-am căutat toată viața. Liam era un songwriter incredibil, cu un simț artistic deosebit, ne spuneam mereu că o să ne întoarcem în studio împreună ca să încercăm să creăm din nou chimia scrisului pe care am construit-o cu trupa.

În opinia mea, Liam a fost o parte vitală a trupei One Direction. Experiența lui de la o vârstă fragedă, ideile lui, prezența pe scenă, darul de a scrie. Și lista poate continua. Mulțumim că ne-ai modelat, Liam. Mă simt extrem de norocos că te-am avut în viața mea și mă lupt cu ideea de a-mi lua rămas bun. Sunt atât de recunoscător că ne-am apropiat așa mult, că vorbeam la telefon cu orele, iar faptul că îmi pot aminti toate miile de amintiri pe care le avem împreună e o bogăție pe care o voi păstra cu mine toată viața. Mi-ar fi plăcut să împart din nou scena cu tine, dar nu a fost să mai fie.

Vreau să mai știi că dacă Bear va avea nevoie vreodată de mine, voi fi unchiul de care are nevoie și îi voi spune povești despre cât de minunat a fost tatăl lui”.

DailyBusiness
ALERTĂ METEO NAȚIONALĂ! Iarna lovește puternic România
Spynews
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Bzi.ro
Antonia, super sexy la Bucharest Fashion Week 2024! Cum a venit iubita lui Alex Velea – GALERIE FOTO
Fanatik.ro
Cu ce să ștergi podeaua ca să scapi definitiv de praf și murdărie. E perfectă pentru curățenia de toamnă
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. S-a dat ordinul în România. Cetățenii vor fi notificați de ANAF
Playtech.ro
O familie a găsit o baltă cu apă verde în mijlocul deșertului din Iudeea. Au decis să intre în ea și ce a urmat a...
DailyBusiness
Zile libere 2025. Noi zile libere pentru români
Adevarul
Cu cine ar vota CTP în turul doi al alegerilor prezidențiale. „Aceasta este realitatea”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Soția lui Radu Mazăre, Roxana, a născut! Fostul edil a devenit tată pentru a doua oară
Evz.ro
Românii, păcăliți în numele ANAF. Mailul care este un mare pericol
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Abia acum s-a aflat! Care ar fi cauza morții lui Valeriu Dan Pavel. Actorul filma pentru sezonul 2 din „Wednesday”
Cancan.ro
BREAKING | Adrian Marțian, reținut de poliție! Ce acuzații grave i se aduc, după recuperarea copiilor săi
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Sumele au fost virate direct în conturile românilor. Au demarat plata de miercuri, 16 octombrie
StirileBZI
Acești elevi vor primi câte 600 de lei! Banii vin de la primărie
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere
substantial.ro
Scholz: Germania garantează neextinderea războiului din Ucraina în NATO
MediaFlux
Începe al TREILEA RĂZBOI MONDIAL! ZELENSKI a AVERTIZAT
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Xiaomi a lansat un ceas inteligent pentru adulți: poate măsura tensiunea arterială