REAL MADRID – BARCELONA 0-3: Catalanii câştigă la scor El Clasico 2017

Premieră istorică pentru catalani, care se desprind la 14 puncte de marea rivală. Proaspăta câștigătoare a Campionatului Mondial al Cluburilor, Real Madrid a cedat categoric în marele derby cu FC Barcelona, chiar pe teren propriu, scor 0-3.    
Filip Stan
23 dec. 2017, 08:54
REAL MADRID - BARCELONA 0-3: Catalanii câştigă la scor El Clasico 2017

UPDATE REAL MADRID – BARCELONA 0-3. Pentru prima oară în istoria confruntărilor directe, Barcelona se impune de trei ori la rând pe terenul marii rivale în campionat. UN succes în urma căruia catalanii îşi consolidează primul loc în La Liga, la 14 puncte în faţa echipei lui Zinedine Zidane. FC Barcelona adună 45 de puncte și în 17 partide a pus deja 9 puncte peste principala urmăritoare, Atletico Madrid. Real Madrid este pe locul 4, cu doar 31 de puncte. Are 5 puncte sub locul 2 (cu un meci mai puțin) și 3 sub Valencia, care e pe 3.

 

REAL MADRID – BARCELONA 0-3, Gol Vidal

REAL MADRID – BARCELONA 0-2, GOOOOOOOOOOL Messi de la 11 m, Real în inferioritate după eliminarea lui Carvajal.

REAL MADRID – BARCELONA 0-1, GOOOOOOOOOOL LUIS SUAREZ!

Min. 45: REAL MADRID – BARCELONA 0-0 la pauză

Min. 42: BARĂ REAL! Lovitura de cap a lui Benzema se duce în bara porţii lui Ter Stegen

 

Min 39: Cea mai frumoasă fază a meciului e reuşită de Barcelona. După un atac prelungit, Messi centrează perfect pentru Paulinho, acesta trimite cu capul, lângă bară, dar Navas are o nouă paradă şi respinge în corner.

Min 31: Paradă a lui Ter Stegen. Ronaldo intră în careu, îl depăşeşte uşor pe Sergi Roberto, dar şutul său e respins în corner de Ter Stegen.

Min 30: Ocazie uriaşă pentru Barcelona. Pasă genială a lui Messi pentru Paulinho, şutul brazilianului sub transversală e scos însă de Keylor Navas în corner.

Min 18: Primul moment „fierbinte” la poarta Realului. Mingea a ajuns la Paulinho, după combinaţia Rakitic-Messi, dar centrarea brazilianului a fost respinsă de fundaşii Realului.

Min 12: Continuă asediul Realului. Centrarea lui Carvajal ajunge la Ronaldo, dar centralul semnalizează fault în atac.

Min 10: Ratare uluitoare a lui Cristiano Ronaldo! Servit ideal în careu de Kroos, portughezul a luftat incredibil.

Min 2: Prima lovitură de colţ a partidei, obţinută de Carvajal. Kroos a executat, Varane a prelungit cu capul, mingea a ajuns la Ronaldo, care a reuşit să înscrie, tot cu o lovitură de cap. Golul a fost anulat, însă, pentru o poziţie evidentă de offside.

LIVE VIDEO | REAL MADRID – BARCELONA

Echipele de start:

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro – Modrici, Kovacici, Kroos – Ronaldo, Benzema 

Barcelona: Ter Stegen – Roberto, Pique, Vermaelen, Alba – Rakitici, Paulinho, Busquets, Iniesta – Suarez, Messi

Şi Real dă semne de revenire. Este neînvinsă de zece partide, iar de curând a câştigat Campionatul Mondial al Cluburilor. În campionat se află însă abia pe locul 4 din cauza unui start de sezon modest, în care vedeta sa, Cristiano Ronaldo, abia a reuşit să găsească drumul spre poartă. Nu e nimic pierdut, iar lupta pentru titlu poate fi reaprinsă în cazul unui succes obţinut sâmbătă. 

LIVE VIDEO Real Madrid – Barcelona. Messi domină

Barcelona are 11 puncte peste Real, în timp ce Messi a marcat cu zece goluri mai mult decât Ronaldo în La Liga. Starul argentinian a ajuns la cota 14 şi are toate şansele să iasă golgheter la finele acestei stagiuni. De cealaltă parte, atacantul lui Real a înscris de numai patru ori până acum, asta şi pentru că a fost suspendat 5 etape.

Totuşi, Cristiano Ronaldo a câştigat de curând cel de-al 5-lea său Balon de Aur, egalându-l pe Messi în acest top. De asemenea, Ronaldo este cel mai bun marcator în momentul de faţă în Liga Campionilor. 

LIVE VIDEO Real Madrid – Barcelona. Istoricul directelor

Va fi cel de-al 236-lea El Clasico din istorie, luând în calcul doar jocurile oficiale. Real are 95 de victorii, Barcelona 91, iar alte 49 de meciuri s-au încheiat la egalitate. Interesant este că au avut loc şi 34 de partide neoficiale. Barcelona domină autoritar această statistică, înregistrând 20 de victorii. În schimb, Real şi-a învins rivala doar de patru ori în competiţii amicale. Cea mai mare diferenţă de scor din istoria meciurilor directe s-a consemnat în 19 iunie 1943: 11-1 pentru Real Madrid într-o partidă de Cupa Regelui. 

REAL MADRID – BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT. “Vrem să profităm de forma noastră bună. Trebuie să fim atenţi la orice situaţie şi la orice detaliu, pentru că în astfel de partide orice detaliu poate înclina balanţa în favoarea ta. Real Madrid este o echipă foarte puternică acasă, cu jucători foarte rapizi, iar atunci când ţi se pare că joci bine şi domini pte poate surprinde cu contraatacuri. Nu suntem favoriţi şi în astfel de meciuri nu contează locul din clasament”, a declarat antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, care nu poate conta pe Dembele, Paco Alcacer şi Umtiti, accidentaţi. Din lot nu fac parte nici Arda Turan, Rafinha şi Deulofeu.

De cealaltă parte, Zinedine Zidane spune că Real Madrid este pregătită pentru a face un meci mare şi că starul Cristiano Ronaldo este 100% apt de joc: “Suntem pregătiţi pentru a face un meci mare. Ne gândim doar să facem un joc bun împotriva unui adversar care este foarte bun. Dorinţa noastră, ambiţia şi felul în care vom începe jocul vor fi cheile El Clasico. Nu trebuie să ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să gândim pozitiv. Iar dacă vom pierde, nu va fi decis campionatul. Toate meciurile vor fi finale. Indiferent ce se va întâmpla mâine, vom continua să muncim. Cristiano Ronaldo este bine, este sută la sută bine. S-a antrenat astăzi”.

Cristiano Ronaldo i-a dat emoţii lui Zidane, înainte de ”El Clasico”, transmis în direct de Telekom Sport 1. Starul lusitan a acuzat dureri la gambă şi nu s-a antrenat normal. Din fericire pentru ”galactici”, Ronaldo va fi apt de joc contra Barcelonei.

REAL MADRID – BARCELONA LIVE VIDEO ONLINE DIGI SPORT. LIVE STREAMING TELEKOM SPORT El Clasico 2017 

Partida o găseşte pe Barcelona la 11 puncte în faţa eternei rivale şi la 6 faţă de ocupanta locului 2, Atletico Madrid. Catalanii au un parcurs de vis în actuala stagiune. După 16 etape, au strâns 42 de puncte, cu 13 victorii, 3 egaluri şi nicio înfrângere. Totodată, au cel mai bun atac, cu 42 de goluri marcate, respectiv cea mai sigură defensivă cu 7 goluri primite.

Real vrea revanșa după ultimul „El Clasico” din La Liga, câștigat în prelungiri de Barcelona, scor 3-2, tot pe Bernabeu, într-un derby transmis de asemenea de Digi Sport 1.

Atunci, Messi a fost omul decisiv și a adus victoria catalanilor antrenați atunci de Luis Enrique, iar colegii de la Fotbal European au prezentat o altă abordare a golului reușit de starul argentinian, care s-a bucurat într-un stil unic, arătându-le tricoul fanilor Realului.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Municipiul din România în care se deschide o fabrică unică în lume. UE a aprobat o investiție de circa 100 de milioane de euro
Capital.ro
Românii, taxați în plus. Intră în vigoare din 1 aprilie, nu e păcăleală: Vor achita direct
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
DATA LA CARE INTRĂ PENSIILE. S-a aflat acum!
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Devine obligatoriu în România. Toate mașinile sunt vizate
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
Decizie pentru toți românii care au BULETIN. Au la dispoziție doar 15 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
România se pregătește de RĂZBOI? Mișcare strategică CIUDATĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...