Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacţie dură după ultimul gest al lui Reghecampf: „Să nu aibă nimeni un tată sau un soţ cum este el!”

Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul lui Laurențiu Reghecampf, susținându-și necondiționat mama. Tânăra a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, subliniind sacrificiul și devotamentul impresarei pentru copiii ei, dar şi dezamăgirea că o persoană pe care a iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al mamei ei.
Filip Stan
13 mai 2024, 10:38
Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacţie dură după ultimul gest al lui Reghecampf:
Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacţie dură după ultimul gest al lui Reghecampf: "Să nu aibă nimeni un tată sau un soţ cum este el!"

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, reacţie dură după ultimul gest al lui Reghecampf. „Mama, ne-ai pus pe toți înainte de orice și de 2 ani nu trece o zi fără să mă gândesc prin ce treci. Nu pot să înțeleg niciodată cum o persoană pe care am iubit-o se poate comporta ca cel mai mare dușman al tău, dar și cum poate să trăiască atunci când știe prin ce ne pune pe toți, copiii lui. Tot ce pot spune este că ești cea mai bună mamă pe care oricine o poate cere. Sper ca toată lumea să aibă o mamă ca tine și să fie iubiți așa cum ne iubești tu pe noi. Și Doamne Ajută să nu aibă nimeni un tată sau un soț cum este el”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Citeşte şi: Anamaria Prodan sare la atac după plângerea penală formulată de fostul soț. Impresara și Reghecampf au poprire pe bunurile comune. „Realizați ce probleme are omul ăsta?”

Anamaria Prodan, emoționată de susținerea copiilor ei, a distribuit mesajul fiicei sale, arătându-și recunoștința pentru sprijinul necondiționat al acestora. Impresara subliniază că familia lor este o echipă puternică și că a reușit să îl ierte pe Reghecampf pentru acțiunile sale, rugându-se pentru binele lui și al copiilor lui.

„Sunteți minunile vieții mele Rebecca, Sarah și Laurențiu jr. Susținerea voastră m-a ajutat să trec peste furtuna vieții! Suntem cea mai frumoasă echipă de pe mapamond! Suntem atât de puternici încât am reușit să-l iertăm pe Reghecampf pentru toată mizeria pe care a făcut-o și o face! Noi ne rugăm ca răul pe care îl face și l-a făcut familiei să nu se întoarcă asupra lui. Să-l ierte și să-l ajute Dumnezeu să reușească să se ridice și să reușească să și crească copiii! Pe ai mei îi cresc eu mândră în cel mai frumos mediu posibil! Suntem frumoși, deștepți! Suntem campionii adevărați ai vieții. Vă iubesc fără mărginele! Astăzi de ziua mamei mă simt minunat ! Am ales să ignor orice este toxic pentru noi. Să-l ierte Dumnezeu pe Reghecampf”, a transmis Anamaria Prodan.

 

Aceste declarații vin în contextul unei dispute publice dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cu privire la anumite bunuri deținute în comun, care a dus la o plângere penală depusă împotriva impresarei de către antrenor. Acesta susţine că nu știe unde se află o mașină Ferrari 488 GTB evaluată la peste 300.000 de euro, un Mercedes Maybach cu o valoare de peste 200.000 de euro, o barcă Mastercroft X Star 2014, evaluată la peste 100.000 de euro, și un ATV.

Spynews
Știrile Antena Stars. Ce spune Ilie Năstase despre presupusa despărțire dintre el și Ioana Năstase! Mai formează sau nu un cuplu: ”E păcat că...” / VIDEO
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Cum arată gara SF din Germania. Foarte mulți români lucrează aici. Așa putea să fie și Gara de Nord din București
Capital.ro
S-a dat ordin în UE și toată România. Este obligatoriu din 3 iulie. Nu se mai poate vinde
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru acești români! Legea a fost promulgată de Klaus Iohannis
Adevarul
EXCLUSIV Dovezile bombei ecologice de la un depozit de deșeuri din Argeș: pârâu poluat și niveluri de amoniu depășite de peste 800 de ori
Spynews
Pedeapsă mai mare pentru tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă și i-a abandonat trupul într-un parc, sub o bancă. Decizia Curţii de Apel Constanţa
Spynews
Laurențiu Reghecampf ar fi deranjat că Anamaria Prodan ar locui cu Ronald Gavril în casa familiei, în care el ar fi proprietar: ”Să stea copilul” / VIDEO
Evz.ro
Acești șoferi sunt cel mai expuși la amenzi. Cad ușor victimele polițiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre vacanța cu Gabi Bădălău în Paris: 'Am fost cu iubirile mele!' 😲
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Când vor avea loc alegerile parlamentare și prezidențiale. Coaliția a anunțat datele
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de case și terenuri. Guvernul pregătește marea lovitură
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așaa arată tânăra care primește orice dorește
stirilekanald.ro
„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a
substantial.ro
Joe Biden face o nouă gafă într-un discurs despre condițiile meteorologice din Statele Unite
MediaFlux
Când e CEL MAI BINE să ieși la pensie. Explicații de la Casa de Pensii
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!