Reduceri colosale la LIDL, începând de sâmbătă, 14 septembrie. Produsele adorate de români sunt disponibile la prețuri atractive

Super Weekend-ul Lidl: Reduceri de până la 40% la favoritele românilor și surprize exclusive inspirate de „Emily in Paris”.
Alina Costache
13 sept. 2024, 18:52
Reduceri colosale la LIDL, începând de sâmbătă, 14 septembrie. Produsele adorate de români sunt disponibile la prețuri atractive

Lidl aduce vești excelente pentru clienții săi în acest weekend, oferind reduceri atractive la trei dintre cele mai căutate produse. Pe 14 septembrie 2024, magazinul se pregătește să surprindă consumatorii cu oferte speciale care sunt așteptate să se epuizeze rapid, având în vedere stocurile limitate.

Reduceri atrăgătoare și produse populare, numai la Lidl

În cadrul „Super Weekend-ului” de la Lidl, clienții vor avea ocazia să profite de prețuri reduse la produse de mare popularitate. Reducerile sunt aplicate doar în zilele de sâmbătă și duminică, când Lidl obișnuiește să ofere cele mai bune oferte.

Citește și : Lidl face angajări pentru postul de vânzător. Pe lângă salariul ofertant, angajații primesc bonuri de masă și bonusuri

Astfel, pe 14 septembrie, pulpele inferioare de pui, un favorit al multor români, vor fi disponibile cu o reducere semnificativă de 23%. Prețul inițial de 10,39 lei va fi redus la doar 7,99 lei, oferind o economisire considerabilă pentru cumpărători.

În plus, cunoscuții cârnați de la Pikok vor beneficia de o reducere de 40%. Aceștia vor fi vânduți la prețul de 10,49 lei pentru 400 de grame, față de prețul obișnuit de 17,49 lei.

Oferta se extinde și la produsele de îngrijire personală, cu servețelele cosmetice de la Floralys având un discount de 40%. Astfel, pachetul de 100 de bucăți va costa doar 3,29 lei în loc de 5,49 lei.

Oferte și surprize pentru toate gusturile

Reducerile nu se opresc aici. În acest weekend, Lidl va avea și hârtia igienică de la Zewa, cu 8 role la prețul redus de 12,99 lei. Având în vedere că stocul este limitat, este recomandat ca cumpărătorii să se grăbească pentru a beneficia de oferta avantajoasă.

Citește și : Parkside ajunge în magazinele Lidl și costă doar 25 de lei. Acestea vor ajunge pe rafurile magazinelor începând cu data de 12 septembrie.

Pe lângă reducerile de weekend, Lidl pregătește și o surpriză pentru fanii serialului „Emily in Paris”. Începând cu 16 septembrie, magazinul va aduce o selecție de delicatese franțuzești inspirate de faimoasa producție Netflix. Oferta va include dulciuri, băuturi, produse cosmetice și articole vestimentare, aducând un strop de eleganță pariziană în magazinele Lidl din România.

Astfel, în acest weekend și în săptămânile ce urmează, Lidl continuă să ofere oportunități excelente pentru economii și descoperirea de noi produse, făcând din fiecare vizită o experiență de neuitat pentru clienți.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Fabrica gigant din România de care s-a ales praful, deși producea pe bandă rulantă produse de calitate pentru export și avea foarte mulți angajați. Astăzi, pe locul aflat în ruină se dorește construcția unui cartier de locuințe
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Aceste pensii vor scădea! Cine sunt pensionarii care trebuie să dea banii înapoi
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Facturile la întreținere, în iarna 2025. Românii care vor plăti dublu
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Pe ce dată exactă vin ninsorile în București
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
A nins în Europa! Imagini cu zonele acoperite de zăpadă! Când ajunge ciclonul Boris în România
Capital.ro
Cutremur în televiziunea din România. E demisia anului: Urmează o perioadă cu emoţii!
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Grupare de trafic de droguri destructurată de DIICOT: Cinci suspecți prinși cu peste 4 kilograme de heroină
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...