Reghe și Corina, în postura de părinți. Cum se descurcă cu cei doi copii mici: „În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic”

Reghe (48 ani) și Corina (32 ani) sunt împreună de mai bine de trei ani și au doi copii, Liam și Landon. Recent, cei doi au povestit despre viața de familie, cum se descurcă cu cei doi băieți, dar și cine gătește mai mult în familia lor.
Alina Costache
30 aug. 2024, 08:23
Reghe și Corina, în postura de părinți. Cum se descurcă cu cei doi copii mici:
Reghe și Corina, în postura de părinți

Reghe și Corina au mărturisit că cele mai multe nopți le petrece el ca tată, că ea doarme mai devreme și uneori, când e foarte obosită, chiar sforăie. În plus, Corina a mărturisit că mâncarea ei favorită e ciorba cu tăiței de casă, iar dintre ei doi, ei gătește mai mult.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a plecat în vacanță cu iubita și unul dintre băieți. Cum arată Corina Caciuc după două sarcini

Reghe stă mai mult noaptea cu cel mic, iar Corina ziua

Corina a mărturisit că Landon, cel mic, care are doar 5 luni, trece printr-o perioadă mai dificilă, fiind momentul în care îi ies dințișorii și nu doarme la fel de bine noaptea. Cu toate acestea, ea a recunoscut că Laurențiu este cel care petrece cele mai multe nopți cu cei mici.

În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic. Sunt de acord cu limitele sănătoase. Cel mare este ok, doarme noaptea, are un singur somn la prânz, cel mic trece acum printr-un tranzit mai greuț. Dințișori, diversificare, e mai greu. Mă dau după copil, încerc să îi cunosc caracterul ca să pot să îl educ în așa fel încât să nu fie traumatizat. Sunt foarte mari diferențe între ei, sunt total diferiți. Liam a fost mult mai cuminte și mai liniștit când era mic, foarte la program. Landon este un rebel. Face doar ce vrea el, atât. Mâncarea mea preferată este ciorba. Laur gătește ciorbele acasă”, a declarat Corina Caciuc.

Antrenorul este cel care gătește acasă și încearcă întotdeauna să prepare mâncăruri care îi plac Corinei, ea nefiind o mare iubitoare de carne, însă adoră ciorbele.

Amândoi suntem la fel de permisivi, sunt încă mici copiii, nici nu poți să faci multe lucruri. Eu impun mai multe limite. Landon e berbec, e total diferit față de Liam, dar este încă mic. Sperăm ca în câteva luni să vedem o altă față a lui. Noi încercăm să ținem fasting, perioade mari între mese.

Ăsta e lucrul pe care încercăm să îl facem ca să nu luăm în greutate. Corina nu prea mănâncă carne, de aia încerc și eu cât de mult să gătesc altceva decât ceea ce se gătește în mod normal acasă, cu carne multă”, a adăugat Laurențiu Reghecampf, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Spynews
Viața fără filtru. Cu ce se ocupă Cristian Cioacă în prezent, după ce a petrecut aproape un deceniu în spatele gratiilor. Fostul polițist s-ar fi angajat
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a rezervat și a plătit în avans pentru un apartament în Istanbul. Când a ajuns la cazare, vacanța i s-a transformat într-un coșmar: “Turcii își cam bat joc de turiști în ultimul timp”
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. Când se dă ora înapoi în România
Playtech.ro
WOW! Iustina de la Insula iubirii e SUPERBĂ înainte să nască! Apariție de SENZAȚIE după finala emisiunii
DailyBusiness
Prognoza meteo oficială pentru prima lună de toamnă. Iată cum va fi vremea până pe 30 septembrie
Adevarul
De ce e Dacia o marcă extrem de vândută în Europa de Vest. Mihai Bordeanu, director general Dacia: „Avem o rețetă inimitabilă”
Spynews
Viața fără filtru. Mama Elodiei Ghinescu, declarații la 17 ani de când fiica ei a dispărut. Femeia merge zilnic să aprindă o lumânare la un mormânt gol: "Ce pot să fac"
Spynews
Acatistul Sfântului Ioan Botezătorul. E bine să-l citești la vreme de necaz și supărare, ce cuvinte puternice să folosești
Evz.ro
Regele Charles încalcă tradiția pe care Regina Elisabeta o respecta cu sfințenie
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
S-au închis în toaleta avionului de întoarcere din Thailanda, apoi i-am fotografiat intimi în seara finalei!
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Ce pensie trebuie să aibă un român pentru a primi medicamente compensate și vouchere pentru alimente! Guvernul pregătește noi modificări
Capital.ro
UE a dat ORDINUL. România e obligată până pe 18 Octombrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Unde sunt, de fapt, Alexandra și Luiza. Monstrul din Caracal a spus totul!
substantial.ro
Raportul recomandă Elveției integrarea în structurile UE și NATO
MediaFlux
Kamala Harris IA VITEZĂ. Ce l-a dat PESTE CAP pe Donald TRUMP
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...