Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Jull Nicu, pe numele său real Iulian Nicolae, s-a stins la doar 53 de ani, după ce, în ultimele luni, a dus o luptă teribil de grea şi de epuizantă cu o boală necruţătoare. Suferinţa a lăsat urme adânci pe faţa şi pe trupul artistului pe care românii l-au urmărit ani la rând la Etno TV.
Irina Dumitrescu
26 aug. 2023, 13:11
Regretatul Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară. Măcinat de o boală nemiloasă, artistul era complet transfigurat

Actorul Valeriu Pavel Dan, fostul coleg de matinal al lui Jull, a făcut publice câteva poze cu acesta din urmă, cu câteva săptămâni înainte de a se stinge.

Jull Nicu de la Etno TV, de nerecunoscut înainte să moară

După cum lesne se poate observa, Jull Nicu este complet schimbat. Lipsa câtorva zeci de kilograme este mai mult decât evidentă, iar faţa lui, altădată zâmbitoare, şi-a pierdut şi zâmbetul, şi strălucirea. Din părul bogat cu care altădată se mândrea, nu a mai rămas nimic, cel mai probabil căderea completă a părului fiind un efect al chimioterapiei.

Timp de un deceniu, Jull a prezentat alături de actorul Valeriu Pavel Dan matinalul „Puiu şi Jul” de la Etno TV.

De asemenea, în luna mai a acestui an, cu doar trei luni înainte de dispariţia prematură, Jull a fost socru mare. Nunta a avut loc în judeţul Giurgiu, iar la eveniment a participat, printre alţii, şi cumătra sa, renumita artistă suceveancă Laura Haidău. Artista a făcut publică o poză de la nuntă şi, după cum se poate observa, semnele suferinţei se instalaseră deja pe faţa regretatului Jull.

 

A fost prezentatorul matinalului de la Etno TV și a lucrat la sitcom-ul de comedie „Moroflencii” alături de partenerul său Puiu, dar și de alte nume importante din lumea folclorului.

Moartea lui Jull Nicu a provocat o undă de şoc printre colegii de breaslă

Colegii de breaslă ai lui Jull Nicu sunt împietriți de durere, după ce au aflat de moartea prematură a prezentatorului-cântăreț.

Citeste si Maria Tănase – dorințele morţii scrise pe o foaie! Ce scrie în testamentul artistei

Am fost colegi la Etno Tv, mulți ani, am realizat lucruri interesante împreună (emisiuni, sotcom-ul de comedie „Moroflencii”, alături de partenerul tău, Puiu „Cucurigii”, Jeni Nicolau, Vali Tache și alți colegi), ai prezentat matinalul aproape de la începuturile acestei televiziuni,, ai organizat și ai prezentat evenimente, spectacole, nunți, petreceri frumoase, ai cântat parodii și ai înveselit inimile publicului zu de zi.

‘Sănătate înainte de toate’ – o altă emisiune pe care ai prezentat-o cu atâta implicare, etc… apoi, deodată, când cei veniți noi în funcție au hotărât să facă schimbări majore în post, te-ai supărat așa de tare pe toată lumea și pe viață, te-au măcinat gândurile și te-ai necăjit prea tarem încât până la urmă s-a întâmplat ce s-a întâmplat, ai plecat definitiv de pe acest pământ, ai ales să înveselești îngerii!

Drum lin spre Ceruri, prietenul și colegul nostru, Jull Nicu! Ne-ai frânt inimile tutror celor care te-am cunoscut și îndrăgit. Nu te vom uita, vei rămâne în inimile noastre prin arhiva de amintiri: poze, filmări, emisiuni, parodii și videoclipul „Toată lumea vrea la mare”, în care ți-ai jucat rolul cu mult talent și mare dăruire! Condoleanțe întregii familii!”, a fost mesajul de omagiere al bunei sale prietene, Lorenna.

Citeste si Povestea incredibilă a Nataliei Guberna! Artista a fost întoarsă din morți de tatăl său: ”Pluteam, undeva, într-o zonă albă”

A slăbit 24 kg înainte de operaţia de colecist

În toamna anului 2021, Jull Nicu a suferit o intervenţie chirurgicală la nivelul colecistului. În câteva luni bune, Jull a reușit să topească nu mai puțin de 24 de kg. Cu toate acestea, pietrele i-au dat în continuare de furcă și în final s-a operat de colecist.

Vă mulțumesc pentru sprijin, încurajări și prietenie. Nu am realizat că am atâția oameni minunați alături de mine. Mesajele și telefoanele voastre au fost cel mai bun medicament. Sunt bine și urmează recuperarea. Stimă și respect pentru toți! Vă pup!„, a scris el, de pe patul de spital.

M-am operat de colecist. Înainte de aceasta am slăbit 24 de kg cu un regim„, a declarat artistul, la acel moment, pentru Click!

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Nicu Ceaușescu. De ce nu-l accepta nomenclatura. Marea problemă
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...