Regula de la care nu se dezic Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum reușesc să aibă o relație fericită. ”Cred că este important”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Îndrăgitul prezentator de la Antena 1 are planuri pentru vara aceasta, în care nu este inclus și Tiago, fiul celor doi! Vezi mai jos detaliile.
Filip Stan
11 iul. 2024, 11:16
Regula de la care nu se dezic Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Cum reușesc să aibă o relație fericită. ”Cred că este important”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au stabilit ca pe lângă vacanțele cu copilul să aibă din când în când și câte o escapadă în doi, iar această regulă funcționează de minune și le întărește și mai mult relația.

Te-ar putea interesa și Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple România

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în 2021, iar la scurt timp și-a făcut apariția și Tiago, fiul lor, care le-a schimbat întreaga viață.

Chiar dacă cel mic reprezintă sursa de energie și iubire, cei doi îl obișnuiesc pe Tiago să stea fără ei. Astfel că, l-au obișnuit să doarmă în camera lui, chiar dacă uneori mai dă buzna în camera părinților pe timp de noapte.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își vor lăsa copilul cu bunicii în această vară și vor pleca într-o destinație de poveste doar ei doi.

„Mie îmi place să fiu organizată, să știu dinainte, să-mi planific tot. Am stabilit lucrul acesta: trebuie să avem câteva zile, o dată la ceva timp, numai pentru noi doi. Atâta vreme cât avem o bonă, avem bunici, deci copilul este pe mâini nu că bune, foarte bune, trebuie să ne permitem luxul ăsta, să plecăm doar noi doi. Cred că este foarte important pentru cuplu să te reconectezi așa o dată la ceva timp”, a declarat Gabriela Prisăcariu, conform Ciao.ro.

”Are caracterul lui taică-su”

Gabriela Prisăcariu este adepta ținutelor sport în viața de zi cu zi, iar spre deosebire de alte vedete nu obișnuiește să se asorteze cu fiul ei.

„De când am copil mizez pe haine sport, să mă îmbrac repede, să fie comod, să pot să alerg după copil. Așa că ținutele mele de zi cu zi sunt casual”, a mai spus Gabriela Prisăcariu.

„Nu țin să ne asortăm. Important este să fie curat, să aibă hainuțele curate, acesta este cel mai important lucru. Dar nu țin la branduri, chiar deloc să fie îmbrăcat în haine de brand, pentru că oricum crește și atunci nu are rost să investim foarte mulți bani în hăinuțe. Important este să fie curățel. Oricum, mai nou, are o personalitate foarte puternică și îmi zice el cu ce să se îmbrace”, a povestit soția lui Dani Oțil.

Tiago petrece timp cu ambii părinții, dar chiar și așa, cele mai multe prostioare le face cu tatăl lui.

Citește și „Piticul” Dani Oţil a fost la „Tati part-time”. Ce a spus vedeta Antena 1 despre fiica-actriţă a rivalilor de la Pro Tv. Cătălin Măruţă a reacţionat prompt pe Facebook

„Cred că are caracterul lui taică-su și atunci e și mai rece și mai independent. Dani îl învață toate lucrurile, îi transmite mult din caracterul ăsta, din a fi bărbat și asta mă bucură”, a precizat Prisăcariu.

Spynews
Scene tulburătoare în cartierul Brâncoveanu, din București. Tânăra, dezbrăcată și cu un câine în lesă, a bulversat trecătorii cu apariția sa | VIDEO
Bzi.ro
Babasha, într-o ipostază inedită pe platoul de filmare! „Să vedem dacă va mai fi în trend!“
Fanatik.ro
Avocatul Adrian Cuculis a spus cine e, de fapt, vinovatul în cazul fetei omorâte de urs: “Ucidere din culpă, ar trebui să vorbim de un proces penal”
Capital.ro
Marea actriță ne-a părăsit. A murit marea doamnă. Sute de mii de români au adorat-o
Playtech.ro
Vine prăpădul! Temperaturile o iau razna în România. Urmează cel mai FIERBINTE weekend din această vară
DailyBusiness
Amenzi usturătoare pentru românii care fac acest gest! Anunțul CFR pentru cei care merg cu trenul
Adevarul
Cum poate băga statul frica în urși ANALIZĂ
Spynews
Mama Mariei Diana, tânăra ucisă în Jepii Mici, a presimțit tragedia din Bucegi. A dezvăluit cuvintele pe care i le-a transmis fetei sale înainte de excursia fatală
Spynews
”Au început să urle!”. Salvamontistul care a condus operațiunea de recuperare a fetei omorâte de urs, în Jepii Mici, a dezvăluit scenele de coșmar la care a luat parte
Evz.ro
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Imagini fierbinți cu Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan, în costum de baie!
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Cancan.ro
Rezultatele autopsiei Dianei Maria! Se schimbă tot ce se ştia despre moartea ei: nu a ucis-o ursul
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a scăpat imaginile pe net
kanald.ro
Cine sunt Ionela și Marius Cozmiuc, cei doi soți care poartă drapelul României la deschiderea JO 2024
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Este obligatoriu în trafic. Amenzi usturătoare pentru cei care încalcă legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Lili Sandu, fosta iubită a lui Bogdan Stelea, e strălucitoare la 45 de ani, într-un costum de baie alb și transparent!
stirilekanald.ro
Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”
substantial.ro
Ministerul Apărării Naționale respinge informațiile false privind reintroducerea stagiului militar obligatoriu
MediaFlux
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Shtiu.ro
A 6-a cea mai mare țară din lume NU ARE NICIUN VECIN! Știi care este?