Regula de succes de care a ținut cont Gigi Becali în educația fetelor. „Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine”

Gigi Becali are trei fete pe care le-a crescut în lux și opulență. Cu toate acestea, afaceristul a știut să le impună limite și să le facă să înțeleagă că dacă vor să aibă același stil de viață și la maturitate vor fi nevoite să muncească.
Alina Costache
08 ian. 2024, 10:11
Regula de succes de care a ținut cont Gigi Becali în educația fetelor.

Gigi Becali a fost foarte atent la educația pe care le-a oferit-o Teodorei, Alexandrei și Cristinei, iar astăzi e un tată foarte mândru.

Gigi Becali s-a căsătorit cu Luminița, mama fetelor, din anul 1994, iar de atunci sunt nedespărțiți. Cei doi au o familie frumoasă, pe Teodora (28 de ani, care s-a căsătorit în 2019 cu Mihai Mincu și au împreună două fetițe), pe Alexandra (27 de ani) și pe Cristina (22 de ani).

Citește și Cum s-au cunoscut, de fapt, Diana și Dan Șucu: „Când ne-am întâlnit, eram doi oameni maturi, liberi, care știau ce vor de la viață”. De ce s-a spus că i-a spart casa patronului Rapid

Gigi Becali este un om de afaceri împlinit din multe puncte de vedere. Dincolo de succesul înregistrat pe plan financiar, latifundiarul din Pipera se bucură și de o viață de familie armonioasă. Este căsătorit cu Luminița încă din anul 1994 și o iubește mai mult decât la început.

Gigi Becali și-a educat ele trei fete în spirit creștinesc, le-a explicat ce e bine și ce e rău, dar a dezvăluit și care e greșeala pe care a făcut-o cu ele.

„Ăsta e păcatul meu: cu bogăția le-am învățat de mici, și cu opulența. Mi-au plăcut lucrurile mari și s-au învățat și ele, s-au luat după mine. Când zic de fetele mele, lacrimi. Când zic numele lor, lacrimi”, a spus Becali.

De fiecare dată când vorbește despre fetele lui se emoționează. Le-a ținut din scurt pe fete până în perioada adolescenței, după cum chiar el a mărturisit. Apoi însă, această tactică nu a mai funcționat. De altfel, chiar Gigi Becali a explicat că nu mai putea, la o astfel de vârstă, să le țină cu forța, ci doar să le arate bunătate și dragoste.

„Sunt foarte mândru. Dacă erau altele, cu banii pe care i-au avut… Nu le-am ținut cont niciodată. Nu le-am ținut nici din scurt, doar până la 14-15 ani. După, le-am lăsat. Am zis că sunt libere și Maica Domnului să le ocrotească, să le arate drumul. Copiilor de 14-15 ani nu poți să le impui cu forța, doar să le arăți bunătatea, dragostea. Și dragostea ta îi va urma. Puteau să se ducă în cluburi, la distracții, substanțe interzise. Ele, niciodată. De aceea sunt foarte mândru de fetele mele”, a spus Gigi Becali.

Citește și Job surpriză! Ce va face Oana Zamfir, vedeta Digi 24, după ce și-a dat demisia. La noul job are program ”ca minerii” de la 5 dimineața!

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Felul românesc de mâncare pe care spaniolii au început să-l adore. Cei care îl gustă vor neapărat rețeta
Capital.ro
România devine o MARE FORȚĂ în Europa. Planul care se pregătește CHIAR ACUM: Va fi noul combustibil
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Clarificări în scandalul Drugtest! Informații importante pentru toți șoferii!
Adevarul
Ce părere aveau Hitler și comandanții germani despre români: „Cu românii nu se poate face nimic“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Scumpiri în mijlocul vacanței. Taxa care afectează bugetele de călătorie
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Interdicție impusă PRIN LEGE în România. Toți cei cu animale trebuie să respecte: SANCȚIUNE maximă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ambasada SUA la București celebrează 30 de ani de la lansarea filmului „Forrest Gump”
MediaFlux
JOE BIDEN, ÎNLOCUIT! Cine îi IA LOCUL
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!