Reguli Feng Shui pentru a atrage prosperitatea toată vara. Cum ademenești energii pozitive și bani: „Trebuie să facem niște curățări”

Remedii Feng Shui pentru prosperitate. Ce trebuie să facem pentru a aduce energii pozitive în casa și viața noastră.
Alina Costache
29 iun. 2024, 09:53
Reguli Feng Shui pentru a atrage prosperitatea toată vara. Cum ademenești energii pozitive și bani: „Trebuie să facem niște curățări”
Reguli Feng Shui pentru prosperitate

Anca Dimancea, specialist în zodiacul chinezesc, expliă ce trebuie să facem ca să aducem prosperitatea în viața noastră din punct de vedere Feng Shui. Aceasta a specificat care sunt amuletele potrivite pentru prosperitate, menționând că purtarea amuletelor stârnește energii. Ea mai spune și că există ritualuri ce ne pot aduce pot aduce prosperitate.

„Există niște bețișoare pentru vindecare pe plan spiritual. Prosperitatea nu înseamnă numai ceva material, trebuie să facem niște curățări, trebuie să simțim în noi o stare de bine, de mulțumire, trebuie să ne aliniem cumva unor energii care aduc această prosperitate și trebuie să avem încredere că o obținem, nu să o combatem.

Trebuie să și încercăm, să lucrăm cu noi. Întotdeauna lucrul cu noi presupune efort, de aceea oamenii când ne caută, vor ca noi să le aducem prosperitatea în casă. Bețele folosite drept ritual trebuie să ardă până la capăt. Bețișoarele Tara Verde sunt pentru deblocarea obstacolelor. Purtarea amuletei stârnește energii favorabile ție, care să îți aducă mai repede în câmpul tău oamenii necesari, cei care te pot ajuta, impulsiona, dar totul este ca tu să nu fii îndărătnic și să nu spui nu. Cu răbdarea se trece marea. Apoi, sunt cuferele bogăției. În aceste cufere se bagă 8 sau 9 bănuți, ele se folosesc împreună, pe culori diferite. Se folosesc monede de unitate, fie cele de 1 ban, aurii, fie de 1 euro. Leii zăpezilor sunt aducători de noroc și prosperitate, se folosesc împreună, roșu cu verde, la fel, cu câte 8 sau 9 monede de o unitate”, a precizat Anca Dimancea.

Citește și: Ritualul Feng Shui care îți alungă problemele. Anca Dimancea: „Înlătură obstacolele de orice fel”

Reguli Feng Shui pentru locuință în 2024

Anul 2024 are un Feng Shui aparte. Timp de 20 de ani de acum încolo vom avea parte de o nouă perioadă, iar pentru a fi pregătiți, trebuie să facem schimbări majore, începând de la decorul casei.

„O perioadă durează 20 de ani. Trebuie să facem schimbări pentru a nu avea probleme grave. Dacă nu ne schimbăm casa nu doar că o să stagnăm, ci o să dăm înapoi. Amprenta casei se calculează în două săptămâni.

Putem schimba casa prin accesorii, nu trebuie neapărat să vopsim pereții în culori. Pe toată perioada lui 9 avem șansa să schimbăm lucruri. Din 20 în 20 de ani sunt schimbări majore pe pământ. Nu aruncați obiectele din casă, repoziționați-le. Culorile sunt primele la care trebuie să ne uităm. O casă care nu este ocupată 6 luni de zile, își pierde energia. Casa este altarul nostru”, a declarat Anca Dimancea, la WOWzodiac.

Citește și: Anca Dimancea, reguli feng shui despre cum trebuie să ne decorăm casa în 2024. Cum să faci bani cu regulile Feng Shui. Aşa vei avea parte de belşug

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Eseu despre o nuvelă studiată la subiectul III. Update
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor a părăsit această lume: „Noapte bună, dulce Prinț”
Playtech.ro
AVEM SUBIECTELE la BAC 2024 la limba română! Ce le-a picat elevilor la subiectul III
DailyBusiness
Ofertele zilei la Kaufland! Prețuri extrem de mici în perioada 1-2 iulie!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Babs, adevărul despre despărțirea de Dorian Popa: Ne-am pierdut noi doi, ca oameni
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Rezolvarea subiectelor la limba română de la Bacalaureat. Unde au greșit majoritatea elevilor
Playsport.ro
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
kanald.ro
Mai mulți turiști români au fost evacuați din regiunea Izmir-Kușadasi, în urma incendiilor de vegetație. Anunțul de ultimă oră făcut de MAE!
Capital.ro
Șoferii pe motorină sau benzină, TAXAŢI în plus. Decizie în România de luni, 1 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Mircea Geoană reacționează la acuzațiile de plagiat în teza de doctorat
MediaFlux
OAMENII din SPATELE AMBALAJELOR! Povești de viață cu adevărat EMOȚIONANTE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?