Relația peste care Cătălin Botezatu nu poate să treacă: „Cu ea am regretat că s-a terminat”

Cătălin Botezatu, ajuns la vârsta de 55 de ani, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală și despre femeile pe care le-a iubit.
Alina Costache
21 nov. 2022, 10:58
Relația peste care Cătălin Botezatu nu poate să treacă: „Cu ea am regretat că s-a terminat”

Cătălin Botezatu a făcut declarații despre femeile din viața sa și despre cea care încă îl face să suspine de dor. Designerul a avut mai multe iubite de-a lungul timpului, iar acum a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut cu acestea, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Creatorul de modă a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Vanda Vaslov, care i-a fost iubită de două ori, prima oară în 1997 și a doua oară în 2002.

„Am regretat-o în sensul bun, că nu mai sunt cu ea. Cu ea am regretat că s-a terminat, cu Vanda Vlaslov. Surorile Vlaslov sunt niște femei extraordinare. Am petrecut împreună o perioadă extraordinar de frumoasă. Nu am mai văzut-o de atunci, dar cred că este ok”, a mărturisit Cătălin Botezatu, potrivit tacataca.ro.

Citește și: Carmen Iohannis, desființată de un designer de top: „Are o problemă!”. Ce spune şi Cătălin Botezatu despre ţinutele Primei Doamne VIDEO

Acesta a răspuns provocărilor și a declarat că dacă ar putea alege cu cine să aibă o aventură de noapte, le-ar prefera pe Andreea Berecleanu, Mădălina Ghenea și Mihaela Rădulescu.

„Ce dacă sunt măritate? Am spus că aș vrea. Doamnelor, aș vrea! Am luat numai femei din astea de top. La rege trag regine”.

Cătălin Botezatu a povestit în urmă cu ceva în emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D că este posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturist designerul.

Citește și: Cătălin Botezatu, despre cele mai dureroase momente din viaţa lui: „Eram aproape dezbrăcat, cu lanțuri la mâini și picioare”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Ce să adaugi peste carnea de pui la cuptor ca să-i dai un gust de neuitat. Ingredientul care îi oferă o savoare de excepție
Capital.ro
SCHIMBARE drastică pentru milioane de români. S-a aflat ce SE PREGĂTEȘTE: Este vorba de o decizie politică
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Atenție dacă vizitați această țară! Alertă de călătorie de la MAE!
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Polițiștii, acuzați că au dat doar avertismente șoferilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather anunță 11 zile de mega-caniculă și risc uriaș de radiații în România. Ce se întâmplă în București
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei cu buletin de identitate. Statul român va afla absolut totul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Finalizarea heliportului din Târgu Jiu întârziată de trei ani
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!