RELAŢIILE acestor CINCI zodii se îmbuntăţesc semnificativ în luna SEPTEMBRIE 2024

Marte în Rac te va ajuta să devii un partener mai bun, ceea ce, la rândul său, te va ajuta și să îmbunătățești relația ta.
Alina Costache
04 sept. 2024, 23:58
RELAŢIILE acestor CINCI zodii se îmbuntăţesc semnificativ în luna SEPTEMBRIE 2024

Septembrie 2024 este o lună a transformării, iar cinci semne zodiacale vor vedea cum relațiile lor se îmbunătățesc până la sfârșitul lunii.

Luna a început cu Uranus intrând în mișcare retrogradă în Taur, duminică, 1 septembrie. Uranus creează evenimente surprinzătoare și momente de trezire în viața ta externă, dar atunci când intră în retrogradare, îți permite să procesezi evenimentele recente astfel încât să poți alege conștient să faci schimbări, în loc ca acestea să ți se întâmple pur și simplu.

De asemenea, în septembrie are loc un eveniment divin incredibil, când vei primi un preambul al următorilor doi ani, pe măsură ce Eclipsa Lunară și Luna Plină în Pești îți luminează viața, marți, 17 septembrie. Deși ciclul de eclipse din Berbec și Balanță va continua până în mai 2025, acesta este un eveniment de previzualizare care îți va permite să vezi ce urmează să vină și să înțelegi tema majoră care va fi prezentă în viața ta.

În timp ce ești concentrat pe impulsul înainte și schimbare, există și o oportunitate pentru a doua șansă, pe măsură ce Mercur intră în Fecioară, luni, 9 septembrie. Aceasta va fi șansa ta de a fi mai deschis la schimbare, de a îmbrățișa conștiința interioară și de a folosi această perioadă pentru a revizita teme din relația ta care te pot ajuta să îmbunătățești conexiunea generală.

Horoscop septembrie 2024 Scorpion
Nu poți întotdeauna să rămâi la planurile tale, dragă Scorpion, mai ales că ai putea pierde noi oportunități romantice sau șansa de a crește cu adevărat în relația actuală. Au fost multe schimbări recente în viața ta romantică pe măsură ce ai îmbrățișat creșterea interioară și ai înțeles ce determină cu adevărat ce e mai bun, comparativ cu rănile din copilărie.

Însă, în această perioadă, pe măsură ce ai experimentat creșterea și ai abordat iubirea cu o nouă claritate, ai devenit puțin rigid. Acest lucru se întâmplă atunci când înveți ce înseamnă echilibrul, iar în timpul creșterii, e ca și cum pendulul tău interior se balansează. Cu toate acestea, vindecarea adevărată înseamnă să poți găsi un echilibru între ambele părți.

Încearcă să îmbrățișezi flexibilitatea și să realizezi că nu trebuie să te agăți prea strâns de planuri sau de idealuri romantice pentru a aborda iubirea într-un mod mai sănătos. Când te simți încrezător în tine și ai încredere în ceea ce urmează, ești, de asemenea, într-o poziție mai bună pentru a începe cu adevărat să îți manifești visele romantice.

Duminică, 1 septembrie, Uranus a intrat în retrogradare în Taur, evidențiind o perioadă de procesare. Această perioadă din viața ta este despre înțelegerea mai profundă a ceea ce s-a întâmplat și despre găsirea unui echilibru mai profund în tine. Uranus poate aduce realizări șocante, chiar și atunci când este retrograd, așa că este important să rămâi deschis și flexibil în această perioadă. Dar, de asemenea, înseamnă că, chiar dacă iubirea nu se potrivește cu planul tău pentru sfârșitul anului 2024, poate că unele planuri sunt menite să fie încălcate.

 

Horoscop septembrie 2024 Capricorn
Când poți investi în viața ta romantică în același mod în care o faci în cariera ta, dragă Capricorn, nu există nimic ce nu poți realiza. Deși ești întotdeauna conștient de construirea unui echilibru între viața personală și cea profesională, preferi deseori recompensele evidente asociate cu cariera. Dar iubirea poate aduce și ea recompense — trebuie doar să te asiguri că investești în relația ta cu aceeași determinare și consistență.

Încearcă să faci din relația ta o prioritate în septembrie 2024, mai ales pe măsură ce Marte traversează Racul, de miercuri, 4 septembrie. Marte guvernează teme legate de ambiție, determinare și dorință, iar în Rac, se concentrează pe relația ta cu partenerul și iubirea în general. Acesta nu este momentul să speri doar că partenerul tău va fi acolo când vei termina un anumit proiect la muncă, ci să realizezi că dacă vrei să experimentezi succesul romantic, poate fi necesar să începi să acorzi mai multă importanță acestei relații.

Citește și: Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere

Marte în Rac te va ajuta să devii un partener mai bun, ceea ce, la rândul său, te va ajuta și să îmbunătățești relația ta. În realitate, nu a fost nimic cu adevărat greșit în viața ta romantică, dar se pare că ai fost preocupat de alți factori, inclusiv munca. La fel cum succesul tău în carieră nu se întâmplă de la sine, nici ceea ce realizezi în relația ta nu se va întâmpla de la sine. Deși poate fi necesar să reflectezi asupra modului în care investiția în viața ta amoroasă diferă de cea în carieră, ar trebui să poți vedea că ceea ce investești întotdeauna va determina ceea ce primești în final.

Horoscop septembrie 2024 Fecioară
Ai fost concentrat pe a face multă muncă pentru a construi o relație sigură, dragă Fecioară, dar în septembrie 2024, vei vedea cum acest lucru va afecta următorii câțiva ani din viața ta. Acesta este un moment incitant pentru tine, deoarece, deși ai construit fundația pentru o relație pe termen lung, acum vei începe să te bucuri de mai multe beneficii.

Marți, 17 septembrie, Luna Plină în Pești și Eclipsa Parțială de Lună vor avea loc în casa ta a relațiilor. Acest lucru va aduce Nodul Nord, guvernatorul destinului tău, în aliniament direct cu casa ta romantică, așa că, atât timp cât ai îmbrățișat această perioadă de creștere, vei vedea unele evenimente norocoase în această perioadă care te vor ajuta să îți îmbunătățești conexiunea și perspectiva asupra iubirii.

Deși Nodul Nord nu va fi oficial în Pești până în 2025, aceasta este șansa ta de a înțelege la ce teme să fii atent, mai ales în timp ce Saturn este încă în acest semn de apă. Deși a fost dificil uneori să faci munca necesară pentru a crea o relație sănătoasă și dinamică, vei începe să simți recompensele și să vezi cum iubirea nu mai pare la fel de dificilă ca în trecut.

Pe măsură ce te apropii de eclipsa în Pești și de Luna Plină, încearcă să îți acorzi timp pentru a onora efectul pe care retrogradul lui Mercur l-a avut asupra ta în august, deoarece ți-a oferit oportunități pentru creștere interioară. Deși poți munci extern pentru a crea compromisuri și a progresa într-o relație, manifestarea unei relații care va dura pentru totdeauna vine întotdeauna ca rezultat direct al cât de mult ești dispus să te uiți la tine și la acțiunile tale. Prin a avea un avans în acest sens, ar trebui să te simți mai încrezător în direcția în care se îndreaptă relația ta.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Vacanța unei românce s-a transformat într-un coșmar. A lăsat pe altcineva să-i conducă mașina prin Istanbul, aflându-se în dreapta, și a rămas fără ea. Polițiștii i-au confiscat-o: „Cei de la Consulat m-au băgat și mai tare în ceață”
Capital.ro
Când se schimbă, de fapt, banii în România? Se va trece la Euro: Ani foarte grei
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
BANI GREI pentru educație! Iată cât costă începutul școlii în România
Adevarul
Vladimir Putin schimbă tactica pentru a îngenunchea Ucraina
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Cele mai nebunești acțiuni ale marilor „spioni” Coldea și Dumbravă constatate de DNA
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Bomba anului! Ilie Năstase se 'călugăreşte'. Se retrage lângă mănăstire
Playsport.ro
ĂSTA e apartamentul INDECENT al lui Țiriac! E cât 10 terenuri de tenis și are pat cât o „garsonieră”, de 16 metri pătrați, tapițat cu piele de elefant
kanald.ro
Ea este Andreea, tânăra de doar 18 ani care a fost lovită mortal de un TIR! Adolescenta coborâse din microbuz și a vrut să traverseze strada
Capital.ro
Traian Băsescu s-a cutremurat: Îl plângea că e pe moarte! Răsturnare totală de situaţie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Naționala României a ajuns în Priștina pentru debutul în Nations League împotriva Kosovo
MediaFlux
L-au ciuruit. DONALD TRUMP, mai sărac cu 163 milioane de dolari
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...