RENNES – CFR CLUJ 0-1, Celtic s-a impus cu Lazio, campioana României are şanse să treacă de grupele Europa League

RENNES - CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj joacă astăzi cel de-al treilea meci din grupele Europa League, cu Rennes, în deplasare, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Plus și liveTEXT pe RomaniaTV.net.
Filip Stan
24 oct. 2019, 17:42
RENNES - CFR CLUJ 0-1, Celtic s-a impus cu Lazio, campioana României are şanse să treacă de grupele Europa League

RENNES – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

Click aici pentru a vedea Rennes-CFR Cluj

În celalalt meci al grupei, Lazio a deschis scorul la Celtic, dar gazdele au întors, 2-1, scor bun pentru campioana României

RENNES ratează un penalty

Min. 9: GOOOOL deac, Rennes în inferioriTATE NUMERICĂ

ECHIPELE DE START

Rennes:  Mendy – Traore, Gnagnon, Morel, Maouassa – Raphinha, Camavinga, Bourigeaud, Del Castillo – Hunou, Niang 
Rezerve: Bonet, Da Silva, Nyamsi, Siebatcheu, Lea Siliki, Gelin, Gboho 

Antrenor:: Julien Stéphan 

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Bordeianu, Djokovic, Culio, Deac – Traore, Omrani
Rezeve: Jesus Fernandez, Pașcanu, Păun, Golofca, Hoban, Cestor, Rondon 
Antrenor: Dan Petrescu 

Arbitru: Alexei Eskov. Asistenți: Dm


LIVE VIDEO, AICI, pentru abonații RCS & RDS.



Cu trei puncte după primele două runde, CFR Cluj merge în Franţa cu speranţa că poate produce o nouă surpriză. Rennes are un singur punct după remiza de pe teren propriu cu Celtic. Pentru francezi a urmat o înfrângere pe terenul lui Lazio, echipa pe care CFR Cluj a învins-o chiar la debutul în UEFA Europa League.

UPDATE 19:00. Avem echipa de start a campioanei CFR (4-3-3): Arlauskis – Susic, Burcă, Boli, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Traore, Omrani

Francezii au neapărat nevoie de victorie, pentru că se află pe ultimul loc în grupă, cu doar un punct, în timp ce clujenii sunt pe locul 2, cu 3 puncte, la unul în spatele liderului Celtic.

Rennes n-a mai câștigat în ultimele 9 meciuri, în toate competițiile, așa că partida cu CFR e considerată capitală de francezi.

Clasament Grupa E

  1. Celtic Glasgow – 4 puncte

  2. CFR Cluj – 3 p.

  3. Lazio – 3 p.

  4. Rennes – 1 p. 

Rennes a pierdut patru din ultimele 5 meciuri disputate în toate competiţiile. Pe 29 septembrie, francezii au remizat, 1-1 cu Olympique Marseille, singurul detaliu pozitiv din ultima lună pentru formaţia ”roş-neagră”. CFR merge în Franţa după victoria din derby-ul cu U Craiova, scor 2-0.

CFR Cluj a mai întâlnit de-a lungul timpului echipe franceze, însă niciodată nu a câștigat vreun meci din 6 disputate. Prima dată când a jucat cu o echipă din Hexagon a fost în 2005. Se întâmpla în turul 3 al fostei Cupe UEFA Intertoto. A fost 2-2 în Franța și 1-1 la Cluj, ceea ce a fost suficient pentru calificarea mai departe a ardelenilor.

A urmat întâlnirea cu o altă echipă franceză, Lens, însă clujenii au pierdut cu 1-3 în tur și au remizat în Gruia, 1-1.

În 2008, CFR Cluj a jucat împotriva celor de la Bordeaux, în grupele Champions League. Francezii au câștigat ambele manșe, cu 1-0 în Franța și 2-1 la Cluj.

Joris Gnagnon, fratele lui Harlem Gnohere, o înfruntă pe CFR Cluj

La Rennes joacă și fratele lui Harlem Gnohere, Joris Gnagnon. E a analizat meciul pe care echipa sa îl va disputa cu CFR Cluj, în grupele Europa League.

„CFR Cluj are o echipă puternică, agresivă, cred că va câștiga echipa care va fi mai determinată. E adevărat că traversăm o perioadă grea, n-am mai bătut din august, însă vom lupta toți pentru echipă și pentru antrenorul nostru.

Îl voi suna și pe Harlem să-l întreb de CFR. Vorbim foarte des și cunosc cât de cât campionatul românesc pentru că mă uit la meciurile lui. Mi se pare un fotbal bun, în viteză”, a spus a spus fratele ”Bizonului”, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Sebastian Perju.

RENNES – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Cine este Rennes, adversara campioanei României

Les Rogues et Noir este un club înfiinţat pe 10 martie 1901, adică în urmă cu 118 ani. Gruparea franceză îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe Roazhon Park, o arenă cu 29.778 de locuri. Pe banca francezilor se află Julien Stephen, un tehnician foarte tânăr, lipsit de experienţă, care a pregătit-o înainte de Rennes B, formaţia secundă a clubului. 

157.40 de milioane este cota de piaţă a formaţiei franceze conform site-ului transfermarkt.com. Eduardo Camavinga este cel mai bine cotat fotbalist din lotul francezilor, cu o cotă de piaţă de 20 milioane de euro. Benjamin Bourigeaud şi Raphinha sunt următorii clasaţi cu cote de 15, respectiv 14 milioane de euro.

Camavinga este şi cel mai tânăr jucător al formaţiei Rennes. Este născut pe 10 noiembrie 2002, iar la 16 ani deja se scrie despre interesul unor cluburi mari din Europa, precum Paris Saint Germain, Real Madrid sau Manchester United.

Patronul lui Rennes a donat 109 milioane de dolari pentru reconstruirea Catedralei Notre-Dame

Francois-Henri Pinault este al treilea cel mai bogat om din Franţa şi este patronul lui Rennes din 1998, când tatăl lui a cumpărat clubul deţinut anterior de municipalitate. Cu o avere estimată la 30 miliarde de dolari, omul de afaceri francez a investit masiv la echipă la sfâşitul anilor ’90. În cei 21 de ani de când este patron al clubului, Rennes a reuşit să câştige Cupa Franţei în sezonul trecut, când a învins-o, în mod surprinzător, pe PSG în finală. Patronul lui Rennes a intrat în atenţia presei din întreaga lume în primăvara acestui an. După incendiul de la Catedrala Notre-Dame, Francois-Henri Pinault a anunţat că va dona 109 milioane de dolari pentru reconstrucţia cunoscutului edificiu.

Julien Stephan, antrenorul lui Rennes se teme de Billel Omrani: „E periculos”

Julien Stephan (39 de ani), antrenorul celor de la Rennes, a recunoscut că Billel Omrani (26 de ani) reprezintă principalul pericol al CFR-ului.  

„Este periculos, pentru că are un volum mare de efort şi echipa joacă mult pe partea sa. Are un rol şi pe plan defensiv, pentru că se implică mult în recuperarea balonului. A marcat goluri, a fost determinant în precedentul meci cu Celtic, din preliminariile Champions League, marcând trei goluri acolo, deci este un atacant foarte periculos. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. Acum avem un punct, ei au trei, dar cu un rezultat pozitiv trecem peste ei. Totul încă se joacă în această grupă”, a spus Julien Stephan, înainte de meci. 

Francezul a avut cuvinte de laudă la adresa întregii echipe pregătite de către Dan Petrescu și a dat de înțeles că a analizat cu atenție jocul CFR-ului.

„Echipa Clujului este foarte experimentată, o echipă compactă care ştie să se apropie foarte repede de poartă, care este de asemenea foarte puternică pe recuperare. Joacă cu foarte mult angajament, cu o foarte mare agresivitate, o agresivitate pozitivă. Este o echipă dificil de manevrat, care a câştigat pe teren propriu împotriva lui Lazio, dar care a fost dominată în ultimul meci de la Celtic. În plus, când joacă în deplasare, are o organizare foarte bună şi o capacitate foarte mare de a juca pe contraatac şi se foloseşte de fazele fixe pentru a-şi pune adversarul în pericol”, a mai spus antrenorul lui Rennes. 

RENNES – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Eşec pentru francezi în campionat, după un meci de 5 goluri

Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franţei. Pentru Rennes urmează confruntarea de joi cu CFR Cluj, din Liga Europa.

La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder ‘3, ‘90+2 şi Slimani ’57 pentru Monaco, respectiv Maouassa ’12 şi Hunou ’49 pentru Rennes. Rennes a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Franţei. 

La confruntarea din Ligue 1, au marcat Ben Yedder ‘3, ‘90+2 şi Slimani ’57 pentru Monaco, respectiv Maouassa ’12 şi Hunou ’49 pentru Rennes.

RENNES – CFR CLUJ LIVE VIDEO ONLINE STREAMING Ne arbitrează un rus!

”Din informaţiile pe care le avem, Rennes este o echipă extrem de puternică, cu jucători foarte valoroşi. Mergem să ne jucăm şansa şi să obţionem punct sau puncte. La Celtic, când am avut masa oficială cu cei de acolo, ne povesteau că au avut un meci destul de greu şi că este o echipă extrem de puternică pe teren propriu. Ştim că în acest început de sezon a învins şi pe PSG. Sunrtem conştienţi că nu va fi un meci uşor, dar sperăm că Dan şi băieţii vor face din nou un meci marec şi să obţinem puncte care să ne ţină în cursa pentru calificare. Am doborât deja, să spunem aşa, multe recorduri sau multe meciuri în care am plecat cu şansa a doua. Am reuşit să obţinem victoriile şi sperăm să reuşim din nou un meci mare şi o surpriză” a declarat managerul sportiv, Bogdan Mara la plecarea din România a CFR-ului

Meciul programat joi, de la ora 22.00, în etapa a treia a grupei E a Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Aleksei Eskov la centru. Acesta va fi ajutat de asistenţii săi, Dmitri Mosyakin şi Valeri Danchenko. Rezervă va fi un alt arbitru rus, Vladislav Bezborodov. Partida dintre Rennes şi CFR Cluj este a treia pentru campioana României în grupele competiţiei.

  • LIVE VIDEO Rennes – CFR Cluj, joi de la ora 22:00, pe RomaniaTV.net

În primele două jocuri, echipa lui Dan Petrescu a câştigat cu Lazio şi a fost învinsă de Celtic. Prima confruntare a fost condusă de o brigadă din Polonia, iar a doua a fost încredinţată uneia din Germania.

Rennes – CFR Cluj, primul meci al unei echipe românești, transmis în 4K 

Mult așteptatul meci dintre Rennes și CFR Cluj va fi transmis la Digi Sport 1 și Digi 4K, joi, 24 octombrie, de la ora 22:00. În premieră, pentru fanii sportului rege, meciul va fi transmis și pe Digi 4K, fiind astfel primul meci al unei echipe românești care poate fi văzut și în format ultra-HD.

Partida va fi comentată de jurnaliștii George Dobre şi Ionuţ Angheluţă. Discuțiile dinaintea meciului și concluziile întâlnirii dintre cele două echipe îi vor aduce în studioul Euro Fotbal pe Ilie Dumitrescu, Radu Paraschivescu şi Gabi Balint, alături de realizatorul Digi Sport, Vali Moraru.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, sâmbătă, 3 august 2024. Berbecii sunt binecuvântați, viața li se schimbă
Capital.ro
Lege pentru românii care au casă la curte. Vecinii sunt obligați. Trebuie să aibă aprobare
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Avertisment de la ANAF! SE SCHIMBĂ LEGEA
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
„Pensionare” anticipată prin metode simple. Cum poți atinge independența financiară.
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
💣 de la ”Insula Iubirii”! Au divorțat, dar încă locuiesc împreună cu Tanța Blonda! 😲
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Drama ascunsă de regretatul Nicu Covaci. Mama solistului a fost ucisă cu sânge rece în urmă cu 22 de ani
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați să anunțe. Trebuie să obțină neapărat acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Reacții ale liderilor politici după moartea lui Nicu Covaci
MediaFlux
CUTREMUR în ALEGERILE din SUA! TRUMP, învins deja de KAMALA
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?