Republicanii îi cer DEMISIA lui Joe Biden din funcția de președinte al SUA

După retragerea din cursa pentru preşedinţie anunţată de Biden, republicanii îi cer liderului de la Casa Albă să demisioneze imediat.
Filip Stan
21 iul. 2024, 21:58
Republicanii îi cer DEMISIA lui Joe Biden din funcția de președinte al SUA

Principalii republicani din Camera Reprezentanţilor i-au cerut lui Joe Biden să demisioneze imediat din funcţia de preşedinte, în urma deciziei sale de a se retrage din cursa pentru realegere, relatează The Guardian.

„Dacă Joe Biden nu poate candida pentru realegere, este incapabil şi nepotrivit să servească drept preşedinte al Statelor Unite. El trebuie să demisioneze imediat. Partidul Democrat este în cădere liberă absolută din cauza încercării lor flagrante de a acoperi faptul că Joe Biden nu este apt pentru funcţie.

Toţi democraţii aleşi din America sunt vinovaţi de eşecul şi neputinţa lui Joe Biden, care a provocat criza frontierelor, inflaţia Biden şi haosul şi slăbiciunea din întreaga lume.

Preşedintele Trump va câştiga în noiembrie pentru a salva America”, a afirmat Elise Stefanik, preşedinta Conferinţei republicane din Camera Reprezentanţilor.

Joe Biden şi-a retras candidatura de la prezidenţialele SUA. Vicepreședintele Kamala Harris, favorită pentru a deveni adversara lui Donald Trump în cursa pentru Casa Albă

„Dacă Joe Biden nu este potrivit pentru a fi candidatul democrat la preşedinţie, nu este potrivit pentru a fi preşedinte pentru restul mandatului său. Pentru binele ţării, Joe Biden ar trebui să demisioneze imediat”, este şi mesajul lui Kevin Hern, preşedintele Comitetului Republican de Studiu, care este influent în elaborarea politicii conservatoare în Parlament.

În comunicatul în care anunţa încetarea campaniei sale pentru realegere, Biden preciza că îşi va duce la bun sfârşit restul mandatului.

Trump, pe platforma Truth Social: Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la preşedinţie, şi cu siguranţă nu este potrivit pentru a servi – şi nu a fost niciodată!

Într-o postare pe Truth Social, candidatul Partidului Republican şi fostul preşedinte Donald Trump susţine că Joe Biden „nu era potrivit să candideze la preşedinţie şi cu siguranţă nu este potrivit să servească ţara şi nu a fost niciodată”.

Trump, reacţie după anunţul retragerii lui Biden: A fost de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre

„Escrocul Joe Biden nu a fost potrivit pentru a candida la preşedinţie, şi cu siguranţă nu este potrivit pentru a servi – şi nu a fost niciodată! El a ajuns în funcţia de preşedinte doar prin minciuni, ştiri false şi prin faptul că nu şi-a părăsit subsolul. Toţi cei din jurul său, inclusiv medicul său şi mass-media, ştiau că nu este capabil să fie preşedinte, şi nu a fost – Şi acum, uite ce a făcut ţării noastre, cu milioane de oameni care vin peste graniţa noastră, total necontrolat şi neavizat, mulţi din închisori, instituţii mintale, şi un număr record de terorişti. Vom suferi foarte mult din cauza preşedinţiei sale, dar vom remedia daunele pe care le-a făcut foarte repede. FACEŢI AMERICA MĂREAŢĂ DIN NOU!”, a scris Trump.


Democratul Joe Biden a anunţat, duminică seară, că se retrage din campania de realegere în funcţia de preşedinte al SUA, afirmând că acest lucru „este în interesul partidului meu şi al ţării”.

 

 

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Au interdicție. A intra intrat în vigoare de pe 18 iulie 2024
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Drum de mare viteză în România. Traseul pornește din București
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Suspendare permis auto, 30 de zile. Este ilegal în sensul giratoriu, chiar dacă ești singur pe șosea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Dmitri Peskov și Maria Zaharova reacționează la retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'