Reţea de prostituţie, destructurată la Craiova. Printre prostituate erau şi minore

Opt persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, după ce poliţiştii au oprit în trafic trei taximetre în care se aflau nouă fete, între care două minore. Fetele erau exploatate sexual, fiind duse la hoteluri ca prostituate. Reţeaua era condusă de o femeie.
Romania TV
02 nov. 2012, 11:25
Reţea de prostituţie, destructurată la Craiova. Printre prostituate erau şi minore

Proxeneţii au obţinut venituri ilegale de peste 70.000 de euro.

„Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Craiova-Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane şi procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale-IGPR, au destructurat un grup infracţional organizat, specializat în comiterea de infracţiuni de trafic de persoane şi trafic de minori prin exploatare sexuală, prostituţie şi proxenetism, activităţi infracţionale desfăşurate în judeţele Dolj şi Olt”, informează Poliţia Română.

În 31 octombrie, în jurul orei 23.00, poliţiştii au oprit trei autovehicule pe raza municipiului Craiova, în interiorul cărora au fost depistate nouă persoane de sex feminin, dintre care două minore, ce urmau să fie transportate la un hotel, în vederea exploatării sexuale.

Totodată, într-unul dintre cele trei autovehicule, a fost depistată şi Sanda C., de 47 de ani, din Craiova, judeţul Dolj, suspectată de traficarea mai multor minore şi tinere.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii din cadrul BCCO Craiova – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane a rezultat faptul că, membrii grupului infracţional organizat au exploatat sexual, în perioada 2010 – 2012, peste 20 de victime, unele dintre acestea minore, obţinând venituri ilegale de peste 70.000 de euro.

De asemenea, din investigaţiile efectuate a reieşit că în activitatea infracţională erau implicaţi şi conducătorii auto ai celor trei autoturisme taxi, respectiv: Sorin P., de 48 de ani, Claudiu C., de 25 de ani şi Daniel D., de 43 de ani, toţi din municipiul Craiova.

Totodată, extinzând cercetările, s-a stabilit că din grupul infracţional mai făceau parte şi alte patru persoane, cu vârste între 20-21 de ani, din judeţele Dolj şi Olt, suspectate că au traficat mai multe tinere, printre care şi o minoră.

Persoanele identificate au fost prezentate procurorilor din cadrul DIICOT-Serviciul Teritorial Craiova, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale corespunzătoare.

Cei opt suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar vineri urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Faţă de membrii grupului infracţional organizat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice formă a unui astfel de grup, trafic de persoane, trafic de minori, prostituţie şi proxenetism.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!