Rețeta de biscuiți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”

Carmen Brumă ne propune o rețetă simplă și rapidă de biscuiți sănătoși, savuroși și fără pic de zahăr. Vedeta recomandă acest desert tuturor femeilor, mai ales celor trecute de 40 de ani.
Alina Costache
13 mart. 2024, 21:10
Rețeta de biscuiți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”
Rețeta de biscuți fără zahăr a lui Carmen Brumă. Desertul conține fibre, proteine și magneziu: „Potriviți în special pentru femeile de peste 40 de ani”

Carmen Brumă susține că biscuiții fără zahăr sunt „foarte potriviți pentru oricine”, dar mai ales pentru doamnele care au trecut deja de vârsta de 40 de ani care vor să își menajeze starea de sănătate și să fie în formă maximă.

Citește și: Carmen Brumă a dezvăluit cea mai gustoasă rețetă! Pizza de slăbit, pentru femeile ce vor să mănânce fast-food și să slăbească

Rețeta de biscuți fără zahăr a lui Carmen Brumă

Carmen Brumă are o rețetă simplă și rapidă de biscuiți savuroși și fără strop de zahăr pe care o recomandă femeilor trecute de 40 de ani. Renumita antrenoare de fitness își promovează ideea de desert cu puține calorii pentru toate doamnele care sunt atente la siluetă. Partenera de viață a lui Mircea Badea vine cu sfaturi prețioase prin intermediul programelor și preparatele sale culinare.

Carmen Brumă este de părere că acești biscuiți au beneficii importante pentru organismul uman, pe lângă faptul că timpul de preparare este unul foarte redus. Nu este nevoie să stai ore întregi în bucătărie pentru a te bucura de acest desert sănătos.

„Biscuiți fără zahăr, potriviți pentru oricine, în special pentru femeile de peste 40 de ani datorită conținutului de fitoestrogeni, magneziu și fibre, care ajută la diminuarea simptomelor neplăcute din timpul menopauzei”, a spus Carmen Brumă pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

Carmen le-a dezvăluit tuturor cum face biscuiții fără zahăr și care nu au foarte multe ingrediente. Vedeta folosește o banană coaptă bine, 250 grame de semințe de susan, 100 grame de semințe de dovleac și 5 grame de praf de copt. De asemenea, în rețetă se mai găsesc 3 linguri de fulgi de quinoa și puțină esență de vanilie și de migdale. Mai întâi se pasează banana și se adaugă peste semințele ce sunt o sursă bună de magneziu. Se pun în bol și fulgii de quinoa care au un conținut ridicat de proteine vegetale. Se amestecă totul și se adaugă praful de copt și esențele, în funcție de gustul fiecăreia. Biscuiții se formează și se pun pe o tavă cu hârtie de copt. Desertul trebuie să se coacă la o temperatură de 180 de grade Celsius.

„Se bagă la cuptor timp de 20 de minute. Acesta este rezultatul. Sănătos și gustos”, a mai spus Carmen Brumă pe pagina sa se socializare.

Citește și: Carmen Brumă aruncă bomba! Tipul de grăsime care trebuie evitat de femei. Majoritatea nu știu că a fost interzis de UE. ”E bine să îl eviți!”

 

 

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Medicul care a stârnit mistere și controverse. De ce îl iubeau pacienții, iar colegii îl disprețuiau
Capital.ro
Decizie pentru toți proprietarii de terenuri. Se aplică în sute de localități din România
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Ce angajați primesc prime în concediu. Domeniile în care se fac mari cadouri
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Devine obligatoriu în România. Trebuie să raporteze
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!