Rețeta de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii, dezvăluită de Cristina Șișcanu: „Nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită”

Cristina Șișcanu, în vârstă de 39 de ani, și-a luat prin surprindere fanii de pe rețelele sociale cu o rețetă de maioneză inedită, cu de 5 ori mai puține calorii decât varianta clasică.
Filip Stan
04 sept. 2024, 12:37
Rețeta de maioneză cu de 5 ori mai puține calorii, dezvăluită de Cristina Șișcanu:

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai înrăgite femei din domeniul televiziunii, iar pe lângă cariera din presă, ea mai are o pasiune: gătitul. Nu de puține ori, vedeta dezvăluie pe rețelele de socializare diverse rețete pe care gurmanzii și gospodinele le pot încerca. Recent, prezentatoarea TV a venit cu o rețetă inedită de maioneză, cu de 5 ori mai puține calorii, comparativ cu varianta clasică.

Cristina Șișcanu, rețetă inedită de maioneză

Vedeta a împărtășit pe rețelele de socializare o rețetă de maioneză cu un număr foarte mic de calorii. Potrivit acesteia, se poate prepara în doar câteva minute și este extrem de gustoasă. Astfel, este ideală pentru cei care vor să se bucure pe deplin de gustul maionezei, fără a consuma calorii suplimentare la mesele lor. Iată tot ce ai nevoie:

Ingrediente:

  • 3 ouă fierte
  • 300 g iaurt grecesc
  • două linguri de muștar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Pentru a prepara maioneza cu de 5 ori mai puține calorii, începe prin a fierbe ouăle, apoi curăță-le și pune-le apoi într-un bol mare cu iaurtul grecesc. Adaugă două linguri de muștar, sare și piper după gust, și amestecă până obții o compoziție omogenă. Gustă și ajustează condimentele, dacă este necesar. Maioneza astfel obținută poate fi utilizată imediat sau păstrată la frigider. Este ideală pentru salate sau ca sos pentru diverse preparate, oferind o opțiune mai sănătoasă și cu mai puține calorii.

„La cererea urmăritorilor: rețeta maionezei cu de 5 ori mai puține calorii. Se face doar din 3 ingrediente! Vreau să fac maioneză care nu îngrașă la fel de mult ca o maioneză obișnuită. Are de cinci ori mai puține calorii. Este foarte gustoasă și am nevoie doar de trei ouă fierte și de 300 de grame de iaurt cu specific grecesc. Avem nevoie de două linguri de muștar. Asta este tot! Cântărim iaurtul, avem nevoie de sare și piper. Adaug cele două linguri de muștar, apoi sare și piper. E foarte gustoasă și având în vedere că e de cinci ori cu mai puține calorii, este minunat, mai ales că nu punem ulei”, a spus Cristina Șișcanu, pe pagina de Facebook.

Citește și: Cristina Șișcanu, ”plină de nervi” din cauza scandalului cu produsele Lidl aruncate la gunoi de către Sânziana Negru. ”Aia e risipă alimentară?”

Vedeta a subliniat că din aceste cantități, se obțin aproximativ 300 de grame de maioneză. Aceasta poate fi utilizată în mai multe preparate, precum salata de vinete.

„Aproximativ 300 și ceva de grame de maioneză iese din aceste cantități, iar aceasta maioneză o putea folosi cum dorim noi, la salată de vinete și avem o salată de vinete light. Este foarte bună, are un gust puternic, nu e ceva fără gust. Cât de bine arată și nu mai ai niciun regret, nici nu e nesănătoasă. Este foarte bună, delicioasă”, a mai spus Cristina Șișcanu.

Citește și: Cristina Șișcanu laudă femeile franțuzoaice: „Atât de relaxate și împlinite. Ale noastre au venin, pentru că viața lor este urâtă”

Spynews
Iustina de la Insula iubirii, prima imagine cu fetița ei și a lui Cornel! Postarea cu care și-a înduioșat fanii / FOTO
Bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin pe care îl poți consuma chiar și de 5 ori pe săptămână. E o bombă de proteine și face minuni pentru organism
Capital.ro
Răsturnare de situație în cazul Elodia-Cioacă. Mama Elodiei a spus totul după 17 ani: Așa este!
Playtech.ro
CUTREMURĂTOR! Drama prin care a trecut Selina. Detalii șocante din trecutul iubitei lui Victor Slav
DailyBusiness
OFICIAL! Marcel Ciolacu a confirmat adoptarea oficială a ordonanței privind noile măsuri fiscale
Adevarul
Avram Iancu - anii de umilință ai eroului moților. De ce spunea: „Eu nu-s Iancu, sunt numai umbra lui. Iancu e mort”
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după percheziții. “Câtor studente le-ați zis să se dezbrace?” Sociologul: “Hai, măi, lăsați-mă! “
Spynews
Cele mai frumoase imagini de la botezul fiicei Laurei Cosoi! Ce nu s-a văzut până acum de la marele eveniment | FOTO
Evz.ro
Regele Cioabă, imagini de senzație. Cum a fost surprins
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Angela Similea a împlinit 78 de ani recent, uitată de toată lumea. Cum arată acum
Playsport.ro
Georgina lui Ronaldo a pus FOC pe covorul roșu! E incredibil cum a putut să apară la Veneția! Sute de fotografi au prins-o
kanald.ro
Ce notă a luat Marcel Ciolacu la BAC! Premierul a făcut dezvăluirea pe TikTok. Internauților nu le-a venit să creadă: „Nu trebuia să fie politician”
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Anunțul devastator făcut de Adrian Alexandrov: Știe!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Sir Brian May, chitaristul trupei Queen, vorbește despre recuperarea după un accident vascular cerebral minor
MediaFlux
Donald TRUMP RECUNOAȘTE acuzațiile FEDERALE! Ce se întâmplă cu CANDIDATURA sa pentru CASA ALBĂ
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...