Reţeta de slăbit virală pe TikTok. Micul dejun care a ajutat-o pe o femeie să slăbească 45 de kilograme. „Ajunge până la prânz și te simți bine“

Drea, utilizatoarea TikTok a publicat rețeta-minune care a făcut-o să scape de kilogramele în plus într-un timp record.
Filip Stan
27 mai 2024, 21:09
Reţeta de slăbit virală pe TikTok. Micul dejun care a ajutat-o pe o femeie să slăbească 45 de kilograme. „Ajunge până la prânz și te simți bine“

O femeie a dezvăluit într-o postare pe TikTok o rețetă de mic dejun care a ajutat-o să slăbească 45 de kilograme, ea având deja 100 de kilograme.

Rețeta simplă care a ajutat-o să slăbească atât de multe kilograme este ușor de făcut și foarte accesibilă. Drea, utilizatoarea TikTok a publicat rețeta-minune care a făcut-o să scape de kilogramele în plus. Femeia a dezvăluit că pregătește pâine prăjită cu avocado, unde mai pune un ou fiert, apoi brânză parmezan topită și puțin sos iute.

Ea susține că această combinație de alimente o ajută să nu-i mai fie foame și că oferă o serie de nutrienți esențiali, care o ajută să scape de kilogramele în plus, conform revistei SheFinds.

Gabriela Cristea vrea să țină post intermitent: „Nu e vorba despre slăbit, am tot avut probleme de sănătate”

În videoclipul ei, Drea pregătește pâine prăjită cu avocado, acoperită cu un ou fiert, brânză parmezan topită și un strop de sos iute. Această alegere pentru micul dejun nu numai că îi menține senzația de sațietate, ci îi oferă și o serie de nutrienți esențiali pentru a-și alimenta eforturile de scădere în greutate.

Drea începe prin a găti un ou după preferință, adăugând parmezan topit deasupra. În timp ce oul se gătește, ea prăjește o felie de pâine cu cereale. Apoi adaugă avocado pasat pe care îl întinde generos pe pâinea prăjită. În cele din urmă, pune deasupra oul cu brânză și un strop de sos iute.

Reţeta de slăbit virală pe TikTok: Ouă

Ouăle sunt pline de nutrienți, oferind proteine de înaltă calitate, esențiale pentru repararea și dezvoltarea musculaturii. De asemenea, sunt bogate în vitamine și minerale esențiale, inclusiv vitaminele B, vitamina D și colină, care susțin sănătatea creierului și metabolismul. Proteina din ouă ajută la menținerea sațietății pentru mai mult timp, reducând probabilitatea de a mânca în exces în cursul zilei.

Brânza parmezan

Brânza parmezan, pe lângă gustul senzațional, vine și cu o doză de calciu și proteine. Deși brânza ar trebui consumată cu moderație, parmezanul este o opțiune relativ sigură atunci când este consumată cu limită (una dintre cele mai bune brânzeturi pentru pierderea în greutate) care poate spori gustul și valoarea nutritivă a micului dejun. Calciul din parmezan susține sănătatea oaselor, în timp ce conținutul său de proteine contribuie la dezvoltarea musculară și la sațietate.

Reţeta de slăbit virală pe TikTok: Pâine sănătoasă

Alegerea tipului de pâine, care ar trebui să fie bogată în fibre, pe bază de cereale integrale sau grâu integral, în locul pâinii albe care are un rol inflamator important, este crucială pentru pierderea în greutate și sănătatea generală. Fibrele ajută la încetinirea digestiei, menținându-vă satul mai mult timp și ajutând la gestionarea greutății. De asemenea, susține sănătatea digestivă și ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge. Pâinea cu cereale integrale conține mai mulți nutrienți în comparație cu pâinea albă rafinată, inclusiv vitaminele B, fier și magneziu.

Un aliment banal care ajută la slabit este tot mai preferat de generaţia TikTok. Magazinele au fost luate cu asalt!

Sos iute

Sosul iute nu numai că adaugă un plus de aromă, dar poate avea și beneficii pentru sănătate. Asta când nu conține zahăr sau alte ingrediente nesănătoase. Capsaicina, compusul responsabil pentru iuțeala din ardeiul iute, s-a dovedit că stimulează metabolismul și promovează arderea grăsimilor. În plus, sosul iute poate îmbunătăți gustul mesei fără a adăuga calorii semnificative.

Concluzie

Una peste alta, pâinea prăjită cu avocado și ou recomandată de Drea este mai mult decât un mic dejun delicios. Este o masă echilibrată care susține pierderea în greutate și sănătatea generală. Combinația de proteine, grăsimi sănătoase, fibre și nutrienți esențiali îl face o alegere delicioasă și hrănitoare. Optând pentru pâine bogată în fibre și încorporând ingrediente bogate în nutrienți, cum ar fi ouăle și avocado, vă puteți bucura de un mic dejun care vă alimentează corpul și vă ajută să vă mențineți pe drumul cel bun în ceea ce privește obiectivele de pierdere în greutate. Indiferent dacă vă doriți să slăbiți sau pur și simplu căutați un început sănătos de zi, această rețetă merită încercată.

„Pe o singură felie mică de pâine ai suficiente calorii și substanțe nutritive pentru a ajunge până la prânz și te simți bine”, a declarat dr. Freeman, director de la National Jewish Health din Denver.

Avocado- un aliment minune

Avocado are 6 grame de grăsimi neasaturate, care sunt asociate cu scăderea riscului de apariție a bolilor cardiovasculare, iar grăsimile saturate sunt cele care sunt asociate cu risc crescut de boli cronice.

În plus, specialiștii mai spun că acest aliment-minune este bun și pentru sănătatea inimii. Oamenii care consumă avocado de două ori pe zi, ca parte a unei diete sărace în grăsimi saturate și colesterol, vor avea un colesterol mai mic și vor fi mai sănătoși.

Dintr-un studiu desfășurat pe 55.000 de persoane a reieșit faptul că persoanele care consumau avocado aveau mai puține kilograme față de cele care nu consumau acest aliment-minune.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Lista localităților care vor primi apă potabilă doar câteva ore pe zi. Limitările durează până pe 31 august
Capital.ro
NOUL Cod Rutier. Îți pierzi permisul auto. În 3 ZILE trebuie să-l predai
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Elena Udrea, strigăt de disperare. Urmărită încă de Kovesi și Coldea
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal monstruos la o nuntă! Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești chiar în timp ce cânta
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Nu ai voie să tai acest copac! Interzis prin lege pentru românii care au casă la curte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Aproape 200 de magazine și restaurante de pe litoral verificate, amenzi de peste 400.000 de lei
MediaFlux
ATENȚIE! Anunț pentru toți elevii care dau bacul de la edu.ro
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?