Reţeta Feng Shui care atrage bogăţia. Care este zona din casă responsabilă de bunăstare

Arta Feng Shui susţine că mediul în care trăim influenţează fiecare aspect al existenţei. Tradiţia chineză abordează toate domeniile principale ale vieţii, bogăţia şi abundenţa fiind un aspect cheie. Aşadar, puteţi îmbunătăţi câştigurilor financiare ţinând cont de câteva recomandări Feng Shui.
Filip Stan
25 aug. 2017, 05:59
Reţeta Feng Shui care atrage bogăţia. Care este zona din casă responsabilă de bunăstare

Casa este impartita in noua zone. Fiecare parte corespunde unei zone din viata celor care locuiesc acolo, centrul reprezentand a noua zona. Daca intri pe usa din fata, zona din stanga va fi zona de bogatie si abundenta. Aceasta regula se aplica unei case, unei camere, birou sau curte.

Usa din fata este considerata a fi intrarea atat pentru oameni, cat si pentru energie. Este important sa o pastrati curata pentru a permite energiei sa intre si sa circule in casa. Asigurati-va ca zona intrarii nu este aglomerata cu plante neingrijite, jucarii sau pantofi rataciti. Este foarte important sa tineti intrarea principala bine luminata, lucru valabil si pentru celelalte incaperi. Lumina, artificiala sau naturala, atrage energia abundentei.

O fantana exterioara in fata usii poate reprezenta fluxul de bogatie. Foarte important este ca apa sa curga spre casa pentru a aduce bogatie, nu in exterior. Inclusiv fantanile decorative simbolizeaza colectarea de bani, acestea fiind de foarte bun augur. Un alt simbol benefic sunt tablourile in care apar rauri sau cascade. Asigurati-va ca apa este clara si in miscare, scrie Adevarul.

Spre deosebire de apa care curge in casa pentru a aduce bogatie, apa care curge din casa alunga abundenta. Orice robinet defect trebuie reparat de urgenta.

Purpuriu, verde, rosu si albastru sunt toate culori asociate cu energia abundentei. Nu aveti nevoie sa acoperiti toti peretii in aceste nuante, daca nu doriti. Un corp de mobilier, un perete frumos ornamentat sau orice alt obiect in aceasta culoare pot avea efectul scontat.

Traditia Feng Shui spune ca sporirea fluxului de energie in zona abundentei va spori bogatia familiei. Plasati plante verzi in zona bogatiei pentru a promova cresterea in toate domeniile vietii. Pastrati un castron de fructe pe masa ca simbol al abundentei. De asemenea, puteti atarna o oglinda mare in camera pentru a reflecta ceea ce se afla pe masa pentru a dubla simbolic bogatia. Asezati clopotei de vant in zona bogatiei din dormitor. Se recomanda sa-i agatati folosind o panglica rosie. Decorati zona abundentei cu simbolurile traditionale ale bogatiei, cum ar fi broasca testoasa, un Buddha razand sau monede chinezesti.

In Feng Shui sursele de foc (cuptor, aragaz) se considera generator al energiei din casa. Acolo se intalnesc toate elementele pentru a crea sustinerea familiei. Cea mai buna zona pentru pozitionarea acestui element este mijlocul camerei, unde bucatarul poate vedea ce se intampla in jur si nu poate fi surprins. Daca aragazul este langa perete, cel mai bun mod de a remedia acest lucru este punerea unei oglinzi in spatele acestuia.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Horoscop zilnic pentru luni, 22 iulie 2024. Oportunități pentru nativul Fecioară
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Adevărata poveste a retragerii lui Joe Biden. Ultimele 24 de ore ale unui candidat epuizat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Nu mai este necesar ITP-ul. Șoferii care trebuie să meargă direct la RAR cu buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Joe Biden anunță că nu va candida pentru un nou mandat și o susține pe Kamala Harris pentru președinția SUA
MediaFlux
Se MODIFICĂ VÂRSTA de PENSIONARE! Simona Bucura Oprescu a anunțat EXACT
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'