Rețeta lui Liviu Dragnea de pască fără aluat. ”M-au rugat prietenii să fac ceva dulce. Este ușor de făcut, gustoasă și pufoasă”

Liviu Dragnea a prezentat pe canalul său de Youtube, o rețetă de pască foarte ușor de preparat, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Vezi mai jos modul de preparare.
Filip Stan
02 mai 2024, 11:55
Rețeta lui Liviu Dragnea de pască fără aluat. ”M-au rugat prietenii să fac ceva dulce. Este ușor de făcut, gustoasă și pufoasă”

Liviu Dragnea a prezentat o rețetă de pască ușor de făcut, gustoasă și pufoasă, cu ocazia Paștelui.

Te-ar putea interesa și Oana Leonte îl demolează pe Liviu Dragnea: „E un măscărici, nici în cele mai negre vise nu îmi doresc să fie iubitul meu”

Dragnea a postat un videoclip pe canalul de Youtube, în care explică, pas cu pas, o rețetă ușoară de pască. Acesta a precizat și faptul că mai mulți prieteni l-au rugat să facă ceva dulce, pentru masa de Paște.

„M-au rugat mai mulți prieteni să prepar ceva dulce, pentru masa de Paști. Nu am făcut cozonac, vă spun sincer că nu îmi place să fac aluat. În schimb, am hotărât să fac o pască, fără aluat. Este foarte bună și se face foarte ușor. Ingredientele sunt multe, dar se pun toate deodată”, a zis Liviu Dragnea.

Pentru această rețetă vei avea nevoie de brânză de vaci ce trebuie completată cu smântână, dar alimentul poate fi înlocuit cu unt sau iaurt. Liviu Dragnea a folosit mascarpone, care, spune el, este o smântână italiană.

Desigur, vei avea nevoie și de ouă, făină, griș, zahăr vanilat, câteva esențe și coaja de la portocală și lămâie.

„Ingredientele sunt următoarele: Brânză proaspătă de vaci, grăsime 6-8%, dar nu mai mult. Trebuie completată cu smântână. Se poate folosi și unt sau iaurt. Eu azi am hotărât să folosesc mascarpone, care e, de fapt, tot o smântână italiană. Avem ouă, făină, griș, zahăr vanilat, esență de lămâie, esență de rom, esență de vanilie, coajă de portocală, coajă de lămâie, zahăr, sare și stafide”, a spus Liviu Dragnea.

Modul de preparare

După cum spune acesta, modul de preparare este simplu, deci, o rețetă numai bună pentru tine, dacă ai deja mai multe preparate de gătit pentru mult așteptata masă de Paște.

„Am pus brânza, aproximativ 1 kilogram, într-un bol. Punem și mascarpone. Se amestecă foarte ușor. Apoi, punem ouăle, 5 ouă de găină, 50 de grame de făină, griș, zahăr vanilat, zahăr normal din belșug. Dacă nu doriți să folosiți zahăr, puteți folosi 100 de grame de miere”, a spus Dragnea pe canalul său de Youtube.

„Apoi, punem aproximativ două linguri de esență de lămâie, două lingurițe de esență de vanilie, esență de rom, o linguriță de sare, pe care am rășnit-o înainte ca să fiu sigur ca se pune uniform. Punem acum coajă de portocală și mai puțină coajă de lămâie.

Spre final, voi folosi telul sau mixerul. Este mai ușor cu mixerul. Acum, compoziția este aproape gata. Înainte să punem în forma de copt adăugăm stafide sau orice alte fructe confiate. Eu pun stafide. Nu le punem pe toate, mai păstrăm câteva pentru a le așeza deasupra în forma de copt”, a zis Dragnea.

„Am ales o formă rotundă de copt, vorbim, totuși, despre pască. Peste compoziție așezăm stafidele, pentru aspect. Cuptorul a fost preîncălzit la 160 de grade. Voi ține această minunăție la cuptor timp de o oră și jumătate, o oră și 40 de minute. La cuptor trebuie pornită încălzirea de sus și cea de jos. Sfatul meu este să nu porniți ventilatorul”, a spus Liviu Dragnea.

Te-ar putea interesa și Cu cine ar fi înlocuit-o Liviu Dragnea pe Irina Tănase. Cine este frumoasa Oana Leonte

„După o oră și 40 de minute, am scos pasca din cuptor și punem zahăr pudră peste ea. Arată foarte bine. Este ușor de făcut, gustoasă și pufoasă. Poftă bună!”, a mai zis Liviu Dragnea.

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Cine era, de fapt, Kristof Lajos. Dezvăluiri incredibile despre antrenorul geniilor
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Amendă de 5.000 de lei sau chiar trei luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Ciprian Ciucu critică propunerea lui Nicușor Dan de referendum pe tema împărțirii banilor între primării
MediaFlux
Răsturnare de situație privind TESTAREA ANTIDROG a șoferilor
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'