Revolut lansează un nou produs revoluţionar şi dă 875 lei pe loc tuturor posesorilor de card care nu fac tranzacţii legate de jocurile de noroc

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți persoane fizice la nivel global, lansează Revolut Reader și în România. Acesta este un echipament portabil de mici dimensiuni, destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, practicanților de meserii liberale și vânzătorilor ambulanți. În plus, Revoilut dă bani posesorilor de card care-şi invită prietenii pe Revolut.
Filip Stan
07 mart. 2024, 15:19
Revolut lansează un nou produs revoluţionar şi dă 875 lei pe loc tuturor posesorilor de card care nu fac tranzacţii legate de jocurile de noroc

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți persoane fizice la nivel global, lansează Revolut Reader și în România. Acesta este un echipament portabil de mici dimensiuni, destinat tuturor comercianților, antreprenorilor, prestatorilor de activități independente, practicanților de meserii liberale și vânzătorilor ambulanți. Cu această lansare, Revolut va face posibilă acceptarea la plată a cardurilor, la punctul de vânzare, o noutate care va permite fintech-ului britanic diversificarea ofertelor către clienții din segmentul B2B.

Plățile cu cardul vor deveni și mai la îndemână decât plata în numerar cu ajutorul Revolut Reader, care le va permite comercianților să scape de grija de a umbla cu monede și cu bancnote. Revolut Reader poate accepta plăți instant cu cardul de debit sau de credit, precum și plăți contactless, în deplină siguranță. Echipamentul are capacitatea de funcționare necesară pentru a derula sute de plăți pe zi, doar cu o încărcare, iar viteza de realizare a unei plăți este de sub 5 secunde. Pe lângă aceste caracteristici, Revolut Reader are avantajul de a permite clienților să accepte, încaseze sau să depoziteze fondurile încasate într-un singur loc – în contul lor Revolut Business.

”În procesul de concepere a acestui produs, echipa noastră s-a concentrat asupra nevoilor clienților, care au solicitat o modalitate rapidă, la îndemână, de a încasa bani, fără a încetini activitatea, cu un acces imediat la fondurile încasate și posibilitatea de a vedea banii în cont mai repede decât este standardul în industrie – 2-3 zile lucrătoare. Acestora li se adaugă și o baterie cu o durată lungă de viață a terminalului, un grad ridicat de siguranță, capacitatea de a aduce într-un singur punct toate operațiunile, fără să fie nevoie de mai multe conturi și sisteme. Toate acestea sunt caracteristici pe care clienții noștri de business le pot găsi la Revolut Reader. Un echipament care doar cu un click îți crește afacerea”, a declarat Iulian Boia, Sales Manager România.

Revolut lansează în premieră servicii de telefonie pentru clienţii premium
Revolut Reader poate fi adaptat la alte sisteme POS (point of sale) existente în cadrul afacerilor românești, având inclusă și o soluție SDK/API. În următoarele luni, oferta Revolut Business va fi extinsă cu o soluție ePOS care va conferi mai multă flexibilitate comercianților, dacă aceștia trebuie să integreze Revolut Reader cu sisteme POS deja utilizate. Revolut a încheiat un parteneriat cu Jabil Payments pentru a dezvolta o soluție proprie mPOS.

Revolut lansează și în România Revolut Reader, primul său terminal de încasare a plăților

Contul de business ”All-In-One”

Terminalul de plată este ușor de utilizat și configurat și permite clientului să accepte, să deconteze și să gestioneze plăți dintr-un singur cont. De asemenea, produsul vine cu un preț competitiv de până la 0,80% + 0,12 lei/ tranzacție și un cost unic începând de la 229 de lei sau prețuri personalizate pentru companiile care au volume mari de tranzacții.

Revolut Reader este creat pentru orice tip de afacere – mare sau mică, antreprenorială sau de tip corporativ, pentru comercianții noi pe piață sau pentru punctele de tipul ”ghișeu unic”, indiferent de industrie. Prin deschiderea unui cont de comerciant cu Revolut Business, un client poate conecta un cont de afaceri la Revolut Reader și poate obține acces gratuit la gama de instrumente digitale ale Revolut Business (plăți locale și internaționale, schimb valutar la curs interbancar, IBAN-uri pentru transferuri globale, managementul cheltuielilor, gestionarea cererilor, cheltuielilor, abonamentelor și cardurilor companiei, salarizare). Mai mult, clienții Revolut Reader pot avea astfel un serviciu care să completeze ecosistemul Revolut retail, în care sunt deja prezenți peste 40 de milioane de utilizatori persoane fizice la nivel mondial.

Anunţ important pentru toţi posesorii de card Revolut. Care sunt clienţii care primesc dobânzi mai mari

Simultan, Revolut vine cu un cadou și pentru persoanele fizice. Pentru fiecare prieten pe care îl recomandă cei care au deja cont la această bancă digitală, pot câștiga o recompensă în cash de fie 50 RON, 125 RON, 250 RON, 500 RON sau, dacă au noroc, de 1.000 RON!
 

Clienții Revolut pot primi suma de 875 de lei
Se dau 875 de lei! Cei care au cont și card Revolut pot primi această sumă de bani dacă îndeplinesc anumite condiții simple. Fiecare client poate beneficia de un astfel de avantaj.

Pentru a primi cei 875 de lei, este trebuie doar să recomandați aplicația altor persoane. Cei de la Revolut au informat că orice client poate primi 175 de lei pentru fiecare prieten recomandat. Așadar, cei care recomandă aplicația unui număr de cinci prieteni vor primi suma de 875 de lei gratuit.

Trebuie menționat însă că numărul de recompense este limitat la doar cinci prieteni. Pentru a primi banii, trebuie să îndeplinești anumite condiții. Prietenii cărora le-ai recomandat aplicația trebuie, la rândul lor să urmeze niște pași importanți.

Primul pas este ca ei să se înscrie folosind să se înscrie cu link-ul primit de la tine. Îl soliciți apăsând în aplicație secțiunea ”invită prieteni”. După aceea, prietenii tăi trebuie să adauge bani în contul Revolut. Noul cont poate fi asociat cu un alt cont bancar. Prin urmare, este foarte simplu să se adauge bani în el.

O altă condiție este ca prietenii tăi să își recomande card fizic. Dacă își asociază cardul virtual la portofelul de pe telefon, ei pot cheltui deja banii. Așadar, nu vor mai trebui să aștepte până cardul fizic ajunge la ei.

Aceștia trebuie, de asemenea, să efectueze trei achiziții în valoare de cel puțin 15 lei. Potrivit Revolut, nu se iau în calcul tranzacțiile pentru jocurile de noroc.

Aoplicaţia Business este o super aplicație financiară globală pentru afaceri, care ajută startup-urile să crească rapid, iar companiile mature să accepte plăți, să își gestioneze cheltuielile sau să susțină cu tehnologie nevoile financiare ale echipelor. Misiunea noastră este aceea ce a deveni o platformă unică pentru managementul financiar al companiilor. Lansată în 2017, Revolut Business este folosită azi de sute de mii de întreprinderi care contează pe platforma noastră fintech pentru a-și crește afacerile. Pentru detalii, revolut.com/business.

 

 

 

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Au intrat banii pe carduri. Statul a efectuat plățile pe 22-23 iulie. Românii să-și verifice contul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!