REZULTATE ACADEMIA DE POLIŢIE: Godină, supărat: Şanse spre zero, cel care a conceput subiectele a vrut să confirme bancurile cu Garcea

REZULTATE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Marian Godină a susţinut marţi examen la Academia de Poliţie, cursuri cu frecvenţă redusă, dar a refuzat să comenteze felul în care a făcut faţă testelor. Câteva ore mai târzi, poliţistul a mărturisit prietenilor de pe Facebook că nu a intrat nici anul acesta la Academia de Poliţie.
Filip Stan
08 aug. 2017, 15:18
REZULTATE ACADEMIA DE POLIŢIE: Godină, supărat: Şanse spre zero, cel care a conceput subiectele a vrut să confirme bancurile cu Garcea

REZULTATE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017. Marian Godinăse pare că nu ar fi reuşit să obţină note de admitere la cele trei materii de examen. 4 ore a durat examenul scris de tip grilă. La examn a reuşit să obţină media 7.50, şansele lui de a prinde un loc sunt minime ţinând cont că anul trecut ultima medie de intrare a fost 8 şi 10.

„Pentru că sunt asaltat de telefoane, prefer să spun aici că am luat azi la examen media 7.50 și am șanse spre zero să fiu admis. Partea bună e că sunt mai obișnuit să pic decât să reușesc, așa că nu e o tragedie pentru mine și nu se termină lumea. Urmează însă o perioadă în care mă voi gândi serios dacă voi mai continua într-un sistem din care eu simt că nu prea mai fac parte. Într-un sistem în care colegi apropiați ai mei, care beneficiază de multe de pe urma mea, dar care, în locul unei minime recunoștințe, au dezvoltat o invidie enormă față de mine. Sunt convins că ei sunt cei mai bucuroși azi. Sunt aceiași care mâine îmi vor spune în față cât de rău le pare de nereușita mea și aceiași dintre care niciunul nu a venit la lansarea mea de carte pe care am avut-o în Brașov, dar se bucurau în schimb de ce se întâmplase. Mai ales că nu era pe cârca lor. Sunt imun oricum în legătură cu lucrurile astea.

În legătură cu examenul de azi, fără să îi iau Cezarului ce-i al Cezarului, pot spune că vor intra cei care au ghicit cele mai multe răspunsuri corecte. Degeaba pierzi nopți învățând dacă te întreabă care e antonimul cuvântului „zbir”, sinonimul lui „prinos” sau alte tâmpenii fără de care pot dormi la fel în viață. I-aș spune câteva sinonime celui care a conceput subiectele de azi și care, în opinia mea, și-a bătut joc de munca multor tineri care au consumat timp, energie și bani. La istorie, unde cu toată modestia afirm că pot discuta de la egal la egal cu orice profesor de gimnaziu, am greșit azi 8 întrebări din 30. Enorm, în condițiile în care țelul meu era nota 10, dar explicabil ținând cont de întrebările date. Ba mai mult, cel care a conceput subiectele a vrut să confirme bancurile cu Garcea, iar la una din grile două răspunsuri erau identice. Noroc că niciunul nu era corect, dar mă întreb totuși de ce nu a fost capabil să conceapă un test cu 30 de răspunsuri clare, unice, fără erori și fără ambiguități.

Îmi era milă azi să văd copii plângând și îmbrățișați de parinți. Notele de admitere îmi vor confirma că nu vorbesc aiurea. Se va intra mai mult ca sigur cu o medie de sub 8.

Singurul lucru bun e că nu mai planează nicio suspiciune de intrat pe pile.
Felicitări celor care vor fi admiși și capul sus celor care vor fi respinși! Viața e frumoasă și merge înainte, vă spune unul care cel mai probabil va pica pentru a 5-a oară”, a scris Godină pe pagina de Facebook.

VEZI SI: REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIŢIE 2017. La probele eliminatorii nu se admit contestaţii

REZULTATE ACADEMIA DE POLIŢIE 2017.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Probele eliminatorii s-au desfăşurat în perioada 27 iulie -03 august, potrivit graficului de concurs. Prezentarea candidaţilor pentru susţinerea probelor eliminatorii s-a facut cu o oră înainte de începerea acestora, potrivit graficului de desfăşurare. Pentru susţinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice, candidaţii s-au prezentat cu echipamentul sportiv necesar. Citeşte REGULAMENTUL COMPLET

La probele eliminatorii nu se admit contestaţii sau vizionări ale casetelor prin care se asigură înregistrarea video a concursului.

Primele rezultate urmează să fie afișate pe RomaniaTV.net, după ce acestea vor fi anunțate de academiadepolitie.ro.

Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00 – 13.00.

  • Perioada de concurs: 24.07 – 11. 08. 2017
  • Înscrierea candidaţilor: 24 – 25. 07, orele 8.00 – 16.00;
  • Etapa I eliminatorie (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice): 27. 07 -03. 08 – conform graficului;
  • Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;
  • Afişarea rezultatelor: 10. 08;
  • Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08
  • Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

Candidaţii se vor prezenta pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată , în ţinută decentă. Listele cu repartizarea pe serii şi în sălile de examen a candidaţilor pentru susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor se afişează la avizierul Academiei şi la intrările în sălile de concurs cu cel puţin o zi înaintea începerii probei. Proba constă în rezolvarea unui test – grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

Se interzice intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor. Se interzice folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

Pentru redactarea răspunsurilor se vor folosi numai stilouri sau pixuri cu cerneală sau pastă de culoare albastră. Frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Cine se află, de fapt, în spatele Wizz Air, compania care a provocat scandaluri imense în România. Mii de turiști se plâng de zboruri amânate sau anulate
Capital.ro
Ilegal în România. Îți confiscă tot, inclusiv banii și mașina. Nu există excepție în lege
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Haos în sistemul medical. Unde se calcă pacienții în picioare
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se ADÂNCEȘTE! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
N-ai voie dacă nu prezinți BULETIN. S-a dat azi lege obligatorie în România. Amendă 30.000 lei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Curtea Internațională de Justiție declară ilegale colonizările israeliene din teritoriile palestiniene ocupate
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'