REZULTATE ADMITERE ACADEMIE DE POLITIE 2017: Care este regulamentul de admitere, ce se întâmplă cu grilele greşite. DOCUMENT

REZULTATE ADMITERE ACADEMIE DE POLITIE 2017: Baremul de corectare a două cerinţe, care apăreau în grile diferite, dar subiectul era identic, de la examenul de admitere la Academia de Poliţie, la materia Istorie, a fost greşit. Reprezentanţii instituţiei precizează că se va lua în calcul răspunsul corect.
Filip Stan
09 aug. 2017, 09:55
REZULTATE ADMITERE ACADEMIE DE POLITIE 2017: Care este regulamentul de admitere, ce se întâmplă cu grilele greşite. DOCUMENT

REZULTATE ADMITERE ACADEMIE DE POLITIE 2017: La proba la Istorie, din cadrul examenul de admitere la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, întrebarea 28 de la Grila A3 şi întrebarea 22 de la Grila B3, în baremul de corectare, aveau răspunsul greşit, fiind vorba de aceeaşi cerinţă pentru ambele variante de grilă.

REZULTATE ACADEMIA DE POLITIE 2017 AICI

Candidaţii au avut de pus în ordine cronologică trei evenimente istorice: A. Mihail Gorbaciov devine secretar general al P.C. al U.R.S.S.; B. Nicolae Ceauşescu renunţă la clauza naţiunii celei mai favorizate; C. Scrisoarea celor 6, având patru variante de răspuns: a) ABC; b) BAC; c) BCA; d) CAB. Răspunsul corect al cerinţei era a), dar în baremul de corectare, apărea b) ca fiind răspunsul valabil.

După ce mai mulţi candidaţi care au susţinut proba de admitere au atras atenţia asupra greşelii, pe site-urile de socializare, Academia de Poliţie s-a autosesizat şi a cerut explicaţii comisiei care a întocmit baremul de corectare.

„Academia de Poliţie a luat în atenţie cele sesizate şi s-a adresat Comisiei Centrale de Admitere. Comisia Gentrală a solicitat un punct de vedere Comisiei de Specialitate, cea care a întocmit rezultatele la istorie. Comisia de Specialitate are datoria să remedieze de îndată orice situaţie semnalată, astfel încât să nu fie afectată desfăşurarea examenului de admitere. Comisia respectivă nu a făcut decât să confirme că există o erore în întocmirea grilei la Istorie. Academia nu are responsabilităţi în zona de întocmire a subiectelor sau a grilei. Comisia de specialitate, formată din aceşti profesori aleşi la nivel naţional, este direct răspunzătoare”, a declarat, pentru Mediafax, purtătotul de cuvânt al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Radu Nicolae.

Potrivit metodologiei de examen a Academiaie de Poliţie, această comisie de elaborare a subiectelor este formată din profesori de specialitate din reţeaua naţională a instituţiilor de învăţământ superior, adică sunt selectaţi de Ministerul Educaţiei. Fiecare profesor din comisia de specialitate are un contract încheiat cu Academia de Poliţie prin care îşi asumă orice eroare.

Joi se vor afişa rezultatele provizorii ale examenului de admitere, care vor conţine răspunsul corect, nu cel care apărea în baremul de corectare. Vineri, candidaţii vor afla rezultatele finale.

„Nu se pune problema ca toţi candidaţii să vină să depună contestaţii. Întâi se va ajunge la situaţia în care lucrările sunt corectate la Istorie, oricum nu s-a afişat încă nimic, mâine (joi- n.red.), în jurul orei 12.00, Comisia Centrală va afişa rezultatele provizorii. Odată afişate, se ţine seama şi de grila corectată. La nivel de Academia, aceste lucruri se fac în mod direct”, a adăugat Radu Nicolae.

Poliţistul Marian Godină, candidat la Academia de Poliţie, a criticat şi el subiectele şi baremul de corectare greşit, cerând demisia rectorului instituţiei de învăţământ.

„Din informaţii precise, mai multe grile de corectare au fost greşite, iar acum se ia în calcul o recorectare a lucrărilor. Eu nu mă voi mulţumi cu asta. Va trebui verificat care dintre cei cu note mari au bifat răspunsurile „corecte”, conform grilelor de corectare greşite. Au fost întrebări simple la care ei nu aveau cum să dea răspunsurile greşite, numai în cazul în care deja ştiau că li se vor considera corecte. Şi tare mi-e că ne-am cam luptat cu mori de vânt. Eu promit că voi face tot ce îmi stă în puteri ca cineva să răspundă pentru ce s-a întâmplat azi. Nu mă voi mulţumi cu o recorectare şi cu o notă mai mare. Vor trebui să răspundă, fie pentru prostie ceea ce se va spune, fie pentru ticăloşie, ceea ce se va nega. Domnule rector al Academiei de Poliţie, pentru acest circ ar trebui să vă daţi demisia simultan cu recorectarea. V-aţi bătut joc de emoţiile a mii de tineri şi părinţi care astăzi au plâns”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Prezentarea candidaţilor pentru susţinerea probelor eliminatorii s-a facut cu o oră înainte de începerea acestora.

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. La probele eliminatorii nu se admit contestaţii sau vizionări ale casetelor prin care se asigură înregistrarea video a concursului.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00 – 13.00.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Perioada de concurs: 24.07 – 11. 08. 2017

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Înscrierea candidaţilor: 24 – 25. 07, orele 8.00 – 16.00;

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Etapa I eliminatorie (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice): 27. 07 -03. 08 – conform graficului;

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Afişarea rezultatelor: 10. 08;

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Candidaţii s-au prezentat pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată , în ţinută decentă.

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Proba a constat în rezolvarea unui test – grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. S-a interzis intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor.

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. S-a interzis folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Potrivit regulamentului, frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

REZULTATE ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Rezultatele la ADMITERE POLIȚIE 2017 pot fi consultate aici.

SUBIECTE admitere ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Răspunsuri grilă. În rândurile de mai jos vedeți care au fost subiectele date luni la Limba română, Istorie și Limba engleză.

SUBIECTE admitere ACADEMIA DE POLIȚIE 2017. Răspunsuri grilă. Calendar admitere Academia de Poliție. Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;

Afişarea rezultatelor: 10. 08;

Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08

Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Probele eliminatorii s-au desfăşurat în perioada 27 iulie -03 august, potrivit graficului de concurs. Prezentarea candidaţilor pentru susţinerea probelor eliminatorii s-a facut cu o oră înainte de începerea acestora, potrivit graficului de desfăşurare. Pentru susţinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice, candidaţii s-au prezentat cu echipamentul sportiv necesar. Citeşte REGULAMENTUL COMPLET

La probele eliminatorii nu se admit contestaţii sau vizionări ale casetelor prin care se asigură înregistrarea video a concursului.

Primele rezultate urmează să fie afișate pe RomaniaTV.net, după ce acestea vor fi anunțate de academiadepolitie.ro.

Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00 – 13.00.

  • Perioada de concurs: 24.07 – 11. 08. 2017
  • Înscrierea candidaţilor: 24 – 25. 07, orele 8.00 – 16.00;
  • Etapa I eliminatorie (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice): 27. 07 -03. 08 – conform graficului;
  • Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;
  • Afişarea rezultatelor: 10. 08;
  • Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08
  • Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

Candidaţii se vor prezenta pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată , în ţinută decentă. Listele cu repartizarea pe serii şi în sălile de examen a candidaţilor pentru susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor se afişează la avizierul Academiei şi la intrările în sălile de concurs cu cel puţin o zi înaintea începerii probei. Proba constă în rezolvarea unui test – grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

Se interzice intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor. Se interzice folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

Pentru redactarea răspunsurilor se vor folosi numai stilouri sau pixuri cu cerneală sau pastă de culoare albastră. Frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

REZULTATE ADMITERE ACADEMIA de POLIȚIE 2017. Probele eliminatorii s-au desfăşurat în perioada 27 iulie -03 august, potrivit graficului de concurs. Prezentarea candidaţilor pentru susţinerea probelor eliminatorii s-a facut cu o oră înainte de începerea acestora, potrivit graficului de desfăşurare. Pentru susţinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice, candidaţii s-au prezentat cu echipamentul sportiv necesar. Citeşte REGULAMENTUL COMPLET

La probele eliminatorii nu se admit contestaţii sau vizionări ale casetelor prin care se asigură înregistrarea video a concursului.

Primele rezultate urmează să fie afișate pe RomaniaTV.net, după ce acestea vor fi anunțate de academiadepolitie.ro.

Participarea la etapa a II- a a concursului de admitere – proba de evaluare a cunoştinţelor

Proba se desfăşoară la datele menţionate în Calendarul de concurs, între orele 09.00 – 13.00.

  • Perioada de concurs: 24.07 – 11. 08. 2017
  • Înscrierea candidaţilor: 24 – 25. 07, orele 8.00 – 16.00;
  • Etapa I eliminatorie (contravizita medicală, verificarea aptitudinilor fizice): 27. 07 -03. 08 – conform graficului;
  • Etapa a II-a: susţinerea probei de cunoştinţe: 06- 08.08;
  • Afişarea rezultatelor: 10. 08;
  • Depunerea şi soluţionarea contestaţiilor: 10 – 11.08
  • Afişarea rezultatelor finale: 11. 08

Candidaţii se vor prezenta pentru susţinerea probei scrise până la ora 07.50, în ziua planificată , în ţinută decentă. Listele cu repartizarea pe serii şi în sălile de examen a candidaţilor pentru susţinerea probei de evaluare a cunoştinţelor se afişează la avizierul Academiei şi la intrările în sălile de concurs cu cel puţin o zi înaintea începerii probei. Proba constă în rezolvarea unui test – grilă la disciplinele: Istorie, Limba română şi Limba străină pentru care a optat candidatul.

Se interzice intrarea în sala de concurs cu aparatură electronică, telefoane mobile, materiale scrise (cărţi, caiete, însemnări etc.), precum şi cu orice alte materiale care ar putea servi la rezolvarea subiectelor. Se interzice folosirea unor instrumente de calcul (rigle, calculatoare etc.) sau a altor coli de hârtie pentru ciorne decât cele ştampilate.

Pentru redactarea răspunsurilor se vor folosi numai stilouri sau pixuri cu cerneală sau pastă de culoare albastră. Frauda sau tentativa de fraudă se constată de responsabilul de sală sau oricare dintre membrii personalului de supraveghere şi atrage eliminarea din concurs a candidatului în cauză.

Se consideră tentativă de fraudă şi intenţia candidatului de a comunica cu ceilalţi participanţi în concurs. Pentru orice nelămurire candidatul este obligat să se adreseze doar responsabilului de sală/corector 1 sau personalului destinat cu supravegherea şi corectarea lucrărilor.

Părăsirea de către candidat a locului de desfăşurare a oricărei probe de concurs, înainte de încheierea acesteia, atrage eliminarea din concurs.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!