REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018 UMF IASI: Cu ce medii s-a intrat la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi

REZULTATE ADMITERE UMF IASI. La admiterea din 2017 ultima medie la buget, la Medicină Generală, este 8,90, un salt spectaculos comparativ cu anul trecut, când ultima medie la buget a fost 7.87, iar ultima medie a candidaţilor care pot opta pentru unul din cele 182 de locuri la taxă este 8,12.  
Filip Stan
25 iul. 2018, 14:24
REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018 UMF IASI: Cu ce medii s-a intrat la Universitatea de Medicina si Farmacie

REZULTATE ADMITERE UMF IASI. S-au afisat rezultatele la concursul de admitere pe locuri bugetate si pe locuri cu taxa in lei la UMF Iasi. Ultima medie la buget, la Medicina Generala, este 8,91. La specializarea Asistenta Medicala Generala, ultima medie la buget este 7,76 iar la Nutritie si Dietetica, 7,37. La Medicina Dentara, ultima medie la buget este 7,57, la Tehnica Dentara, 7,11. La Farmacie, ultima medie la buget este 5,38. La Bioinginerie Medicala, ultima medie la buget este 8,94, iar la Balneofiziokinetoterapie, 6,06.

Candidatii admisi pe locuri fara taxa trebuie sa confirme in scris locul, pana la data de 10 august, prin completarea unui angajament si a achitarii taxei de inmatriculare (200 lei). Candidatii admisi pe locuri cu taxa trebuie sa confirme in scris locul pana la data de 10 august, prin completarea unui angajament, a achitarii taxei de inmatriculare (200 lei) si a 1/3 din taxa de scolarizare.

Concursul de admitere in invatamantul superior de stat se organizeaza de catre universitate pe domenii de licenta, la urmatoarele specializari:

Domeniul Sanatate
Medicina
Medicina dentara
Farmacie
Asistenta Medicala Generala Iasi
Nutritie si dietetica
Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare
Tehnica dentara

Domeniul Stiinte ingineresti aplicate
Bioinginerie

REZULTATE ADMITERE UMF IASI aici

Grilele de 10

Facultatea de Medicina

 

 Medicina

 Asistenta Medicala Generala

 Nutritie si Dietetica

 

Facultatea de Medicina Dentara

 

 Medicina Dentara

 Tehnica Dentara 

 

Facultatea de Farmacie

 

 Farmacie

 

Facultatea de Bioinginerie Medicala

 

 Bioinginerie 

 Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare

REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2018. Reprezentanţii UMF Iaşi au precizat pentru „Ziarul de Iaşi” că s-a prelungit programul comisiei de înscriere astfel încât fiecare dosar al celor care au stat la coadă să poată fi depus. În mod concret, la UMF, ieri, au fost depuse 301 dosare la Medicină Generală, în condiţiile în care pe 17 iulie fuseseră depuse 174, numărul total ajungând la 689 de dosare depuse, la Nutriţie şi Dietetică au fost depuse 9, la Asistenţă Medicală Generală 74, la Medicină Dentară 97, la Tehnică Dentară 32, la Farmacie 33, la Bioinginerie 27, iar la Balneofiziokinetoterapie – 47.

Până în momentul de faţă, doar la Farmacie nu au fost depuse suficiente dosare pentru acoperirea teoretică a locurilor la buget, la restul specializărilor fiind deja o concurenţă de minimum 1,7 pe loc. În total au fost depuse ieri 620 de dosare, numărul cumulat pe primele zile de admitere fiind de 1.502. În cazul UAIC, numărul total de dosare depuse de candidaţii români a ajuns la 6.178, în timp ce candidaţii români de pretutindeni au depus în total 1.098 de dosare.Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi

Unul dintre cele mai vechi asezaminte de invatamant superior din tara noastra, a fost fondat in 1879, ca Facultate de Medicina, fiind ulterior asociat cu alte doua institutii ce completeaza aria pregatirii medicale – Facultatea de Farmacie si Facultatea de Medicina Dentara. In anul 1991, institutului i se confera statutul de Universitate, primind numele celebrului reprezentant al Scolii de Anatomie Functionala Iasi, Grigore. T. Popa . Ulterior este inclusa si Facultatea de Bioinginerie Medicala, singura de acest fel din Romania. Universitatea se mandreste astazi cu un valoros corp profesoral precum si cu o baza materiala si tehnica modernizata, adecvata desfasurarii procesului didactic si activitatii de cercetare stiintifica.

125 de ani de istorie si prestigiu

Infiintata odata cu Universitatea din Iasi, activitatea Facultatii de Medicina debuteaza la 1 decembrie 1879 , datorita prezentei in Guvern a lui M. Kogalniceanu si N. Kretzulescu, precum si penuriei de cadre medicale dupa razboiul de independenta din 1877. De-a lungul timpului, mari personalitati au marcat activitatea Universitatii de Medicina: Grigore T. Popa, Leon Scully, Petru Poni, C.I. Parhon, Aristide Peride, Ion Ciure, Ludovic Russ, Ernest Juvara, C. Proca, N. Leon, V. Sion, Fr. Reiner, E. Riegler, Al. Slatineanu, I. Tanasescu, A. Tupa, V. Rascanu, L. Baliff, J. Nitulescu, O. Franche, Vl. Butureanu, P. Vancea si altii.

Concursul de admitere in invatamantul superior de stat se organizeaza de catre universitate pe domenii de licenta, la urmatoarele specializari:

Domeniul Sanatate
Medicina
Medicina dentara
Farmacie
Asistenta Medicala Generala Iasi
Nutritie si dietetica
Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare
Tehnica dentara

 

 
Domeniul Stiinte ingineresti aplicate
Bioinginerie

 

 
Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” Iasi
 

Unul dintre cele mai vechi asezaminte de invatamant superior din tara noastra, a fost fondat in 1879, ca Facultate de Medicina, fiind ulterior asociat cu alte doua institutii ce completeaza aria pregatirii medicale – Facultatea de Farmacie si Facultatea de Medicina Dentara. In anul 1991, institutului i se confera statutul de Universitate, primind numele celebrului reprezentant al Scolii de Anatomie Functionala Iasi, Grigore. T. Popa . Ulterior este inclusa si Facultatea de Bioinginerie Medicala, singura de acest fel din Romania. Universitatea se mandreste astazi cu un valoros corp profesoral precum si cu o baza materiala si tehnica modernizata, adecvata desfasurarii procesului didactic si activitatii de cercetare stiintifica.

125 de ani de istorie si prestigiu

Infiintata odata cu Universitatea din Iasi, activitatea Facultatii de Medicina debuteaza la 1 decembrie 1879 , datorita prezentei in Guvern a lui M. Kogalniceanu si N. Kretzulescu, precum si penuriei de cadre medicale dupa razboiul de independenta din 1877. De-a lungul timpului, mari personalitati au marcat activitatea Universitatii de Medicina: Grigore T. Popa, Leon Scully, Petru Poni, C.I. Parhon, Aristide Peride, Ion Ciure, Ludovic Russ, Ernest Juvara, C. Proca, N. Leon, V. Sion, Fr. Reiner, E. Riegler, Al. Slatineanu, I. Tanasescu, A. Tupa, V. Rascanu, L. Baliff, J. Nitulescu, O. Franche, Vl. Butureanu, P. Vancea si altii.

 

Grilele de 10

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...