REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ-NAPOCA 2017. Candidaţii s-au prezentat în săli la ora 8.30, având asupra lor cartea de identitate / paşaportul în termen de valabilitate, legitimaţia de concurs şi un pix. Numai cu actele de identitate menţionate anterior, candidatul a fost lăsat să intre în sala de concurs.
Grile corecte
Medicină, Medicină Dentară (Biologie + Chimie Organică)
Farmacie (Biologie Vegetală + Chimie Anorganică)
Farmacie (Biologie Vegetală + Chimie Organică)
Asistență Medicală Generală (Biologie)
Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Radiologie și Imagistică, Tehnică Dentară (Biologie)
Nutriție și Dietetică (Chimie Anorganică)
Nutriție și Dietetică (Chimie Organică)
Rezultatele vor fi afișate AICI.
Fiecare candidat înscris în concurs şi prezent în sală a primit: o grilă de concurs, 4 ciorne (având dreptul să suplimenteze cu încă 2), o cariocă neagră, şi un calculator (pentru proba de chimie).
Candidaţii nu au avut voie să folosească minicalculatoare, riglele sau alte mijloace de calcul.
Candidaţii au depus la comisie telefoanele mobile, închise; acestea s-au recuperat numai după predarea grilei. S-au depus la comisie toate aparatele electronice aflate asupra candidaţilor (telefoane, agende electronice, minicalculatoare, PDA, Smartwatch etc.,), cu excepţia ceasurilor clasice şi a protezelor electronice medicale care au fost declarate la înscriere, însoţite de adeverinţa medicală.
Candidaţilor le-a fost permisă introducerea în sală a unei sticluţe cu cafea, apă/racoritoare, ciocolată, sandwich, toate în ambalaje transparente, în cantităţi rezonabile şi numai pentru utilizare personală.
CANDIDAŢII SUNT DIRECT RĂSPUNZĂTORI DE MODUL ÎN CARE COMPLETEAZĂ TOATE DATELE DE PE GRILA DE CONCURS!
Pentru concursul de admitere se foloseşte un sistem computerizat de prelucrare şi corectare a grilelor care necesită o completare corectă a formularului, cu respectarea următoarelor reguli :
a) După cuvântul ADMITERE tipărit pe grilă în partea stângă, candidatul a completat cu carioca neagră anul „ 2017” .
b) Pentru completarea cadranului cu datele personale s-a folosit obligatoriu pix-ul candidatului. S-a completat, cu foarte mare atenţie, cu MAJUSCULE.
În spaţiul dedicat datelor personale ale candidatului s-a completat: numele şi prenumele candidatului, prenumele tatălui precum şi numărul de legitimaţie
Regulile de completare se repetă în cazul în care candidatul solicită o grilă nouă
Pentru completarea răspunsurilor la întrebări s-a folosit obligatoriu carioca neagră primită de la comisie. Pentru marcarea răspunsurilor corecte s-au înnegrit căsuţele corespunzătoare fără a depăşi marginile acestora, iar căsuţele pentru răspunsuri greşite s-au lăsat albe;
Nu s-au admis grile cu ştersături sau corecturi, acestea putând produce interpretări eronate ale sistemului computerizat de corectare. Singurul loc unde s-a acceptat corectura cu pastă corectoare este cadranul cu datele personale ale candidatului, nr. de legitimaţie, numărul variantei sau a codului de concurs.
Desfăşurarea examenului
La ora 10 comisia de supraveghere a deschis plicul sigilat cu caietele cu întrebări. Candidaţii care nu s-au aflat în sală în momentul deschiderii plicului cu subiecte au pierdut dreptul de a mai susţine concursul.
Proba de concurs a început în momentul în care ultimul candidat din sală a primit caietul cu întrebări. Ora începerii s-a notat pe tablă. Durata probei scrise a fost de 2 ore. Niciun candidat nu a putut părăsi sala mai repede de 30 minute de la începerea probei şi numai după ce predă grila şi semnează în Procesul verbal de predare a grilei.
Grila s-a obturat în prezenţa candidatului. Pe grilă nu s-au admis semne distinctive, acestea atrăgând după sine anularea ulterioară a grilei. Candidaţii care au facut greşeli, ştersături sau corecturi, care puteau fi considerate semne distinctive pe grilă şi au dorit să-şi rescrie grila, fără să depăşească timpul destinat concursului, au primit, la solicitare, o singură grilă nouă.
Predarea tezelor
La expirarea timpului destinat concursului, candidaţii au fost invitaţi să se ridice în picioare şi să nu mai scrie, fiind interzisă depăşirea timpului stabilit pentru e laborarea lucrării. Candidaţii au predat comisiei, pe rând, grilele. Şeful de sală, adjunctul şi supraveghetorii au verificat cu atenţie completarea corectă a tuturor datelor menţionate anterior.
Pentru fiecare candidat s-a făcut o nouă verificare a identităţii sale (carte de identitate/paşaport şi legitimaţia de concurs – cod şi număr de concurs), înainte de obliterarea grilei şi înainte de semnătura candidatului în Procesul verbal pentru predarea grilei.
Caseta cu datele candidatului se va oblitera în faţa candidatului cu eticheta adezivă neagră, special pregătită de c ătre comisie
Şeful de sală a semnat pe verso-ul fiecărei grile, în caseta specificată. Candidatul nu a semnat pe grilă!!
Ultimii cinci candidaţi au rămâs în sală până când ultimul dintre ei a predat grila, grilele au fost numărate, aşezate pe variante, iar plicul a fost sigilat şi semnat de membrii comisiei.
La ieşirea din sală fiecare candidat a predat carioca, ciornele si minicalculatorul. Numai după aceea, candidatul a avut voie să îşi recupereze telefonul şi să părăsească sala.
Contestaţiile privind corectitudinea grilelor s-au depus, în scris, în atenţia Comisiei Centrale, la Registratura UMF (str. V Babeş nr.8, parter), miercuri 26 iulie 2017, până la ora 14 .
Contestaţiile la notă se vor depune, în scris, în atenţia Comisiei Centrale, la Registratura UMF (str. V Babeş nr.8, parter), joi 27 iulie 2017, în intervalul orar 8-16.
Răspunsul va fi comunicat după soluţionarea contestaţiilor.