Rezultate Comper 2019. Potrivit regulamentului de pe site-ul concursurilecomper.ro, iată ce trebuie să știe elevii, dar și părinții despre desfășurarea concursului și rezultate.
Rezultate Comper 2019. După încheierea concursului, mentrorul, cel care a și înscrie elevii la concurs, preia grilele de concurs pentru răspunsuri / fișele elevilor de la clasa pregătitoare și le depune la secretariatul școlii într-un plic sigilat pe care va înscrie clasa, disciplina de concurs și numele mentorului.
După concurs mentorul va descărca din contul său de mentor de pe site-ul www.concursurilecomper.ro baremele de corectare pe care le va prezenta directorului unităţii.
Rezultate Comper 2019. EVALUAREA RĂSPUNSURILOR conform baremului de corectare se va face de către o comisie formată din mentor, un coleg de catedră, directorul unităţii de învăţământ și un reprezentant al părinţilor desemnat de comitetul de părinţi.
Rezultate Comper 2019. DE REŢINUT ! Dupa încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intra pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obţinute de elevi, accesând pagina Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susţinut, ediției și etapei curente.
Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor de la clasa pregătitoare în termen de maximum 14 zile de la data desfășurarii concursului.
Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor până la 17 februarie 2019, dată după care vor demara înscrierile pentru Etapa a II-a. Rezultatele elevilor se vor afișa pe site-ul concursului pe măsura introducerii rezultatelor de către mentori”, mai anunță organizatorii. În cazul în care mentorii nu vor introduce la timp rezultatele elevilor, aceștia nu își vor putea descărca diplomele.
Rezultatele elevilor se vor afișa pe site-ul concursului pe măsura introducerii rezultatelor de către mentori și vor putea fi vizualizate în pagina Rezultate elevi din meniul principal al mentorului.
Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibilă descărcarea adeverinţelor și diplomelor de participare la concurs pentru mentori și celelalte cadre didactice organizatoare. Dupa încheierea fiecărei etape de concurs mentorul va înmâna fiecărui elev participant subiectele de concurs și grila de răspunsuri care vor constitui parte a portofoliului elevului.
Subiectele de concurs pentru Etapa judeteana I şi Etapa judeteana II vor conţine un număr de 18 întrebări.
Continuţul acestor teste va fi structurat pe două nivele de învăţare diferenţiată şi progresivă: STANDARD (16 întrebări) – cu grad de dificultate mediu, conform standardelor prevăzute de programele școlare şi EXCELENŢĂ (2 întrebări) – cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare, atât pentru secţiunea COMPER-MATEMATICĂ, cât şi pentru secţiunea COMPER-LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ.