REZULTATE CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite la TV meciurile lui Farul, Sepsi, CFR și FCSB

Joi, 3 august, vor avea loc manșele retur din runda a doua preliminară a Conference League, iar toate meciurile echipelor noastre se vor vedea la televizor
Filip Stan
03 aug. 2023, 15:22
REZULTATE CONFERENCE LEAGUE: Cine transmite la TV meciurile lui Farul, Sepsi, CFR și FCSB

REZULTATE CONFERENCE LEAGUE:  Joi, 3 august, vor avea loc manșele retur din runda a doua preliminară a Conference League, iar toate meciurile echipelor noastre se vor vedea la televizor, după cum urmează

Posturile de televiziune din România au achiziționat drepturile de televizare pentru toate duelurile pe care echipele românești le vor avea în turul 2 preliminar din Conference League.

Urartu – Farul Constanța e transmis la TV de Digi 1 / Prima 1
ora 19:00 Digi 1 / Prima 1
în tur scorul a fost 2-3
Arbitru: Thomas Gary Owen
Asistenți: Lewiss Ross Edwards, Jordan Lee Christopher (toți din Țara Galilor)

Revoltă în Ghencea! Ultrașii CSA Steaua, comunicat devastator după ce FCSB a primit liber pe noua arenă: „Demisia!

Sepsi – CSKA Sofia e transmis la TV de Digi 3 / Prima 3
ora 20:00 Digi 3 / Prima 3
în tur scorul a fost 2-0
Arbitru: Eldorjan Hamiti
Asistenți: Denis Rexha, Erind Burgu (toți din Albania)

Simona Halep, mesaj pe Instagram după anunţul ITIA în cazul de dopaj

Demirspor – CFR Cluj e transmis la TV de Digi 2 / Prima 2
ora 21:00 Digi 2 / Prima 2
în tur scorul a fost 1-1
Arbitru: Nathan Verboomen
Asistenți: Mathias Hillaert, Ruben Wyns (toți din Belgia)

FCSB – CSKA 1948 e transmis la TV de Digi 1 / Prima 1
ora 21:30 Digi 1 / Prima 1
în tur scorul a fost 1-0
Arbitru: Juxhin Xhaja
Asistenți: Nertil Bregasi, Arbër Zalla (toți din Albania)

REZULTATE Conference League: Andrea Mandorlini: Avem capacitatea de a merge mai departe

 

Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat miercuri, în conferinţa de presă premergătoare meciului cu Adanaspor, din manşa a doua a turului secund preliminar al Conference League, că el şi echipa sa sunt conştienţi că se pot califica în turul următor după meciul de la Adana.

„Partida va fi dicilă. Am obţinut un rezultat bun în tur, am văzut calitatea celor de la Adana. Jocul va fi greu, dar deschis. Am demonstrat că putem să jucăm de la egal la egal şi am reuşit să le punem probleme celor de la Adana, care este un club important. Am venit aici cu încredere, iar mâine vom vedea ce va fi.

A fost dificil să adunăm informaţii despre jocul celor de la Adana, pentru că echipa a jucat doar două meciuri amicale. Ne-am axat mai mult pe caracteristicile individuale ale jucătorilor, doar că ei au schimbat şi antrenorul, a venit Kluivert, care are modul său de a vedea jocul, de a-l interpreta. Dar, chiar şi aşa, cred că am reuşit să înţelegem care este stilul lor de joc şi am avut o idee despre ce ar putea face pe teren.

Meciul este încă deschis. Ei nu au mai jucat un alt meci oficial, iar noi suntem puţin în urmă cu pregătirea. Suntem două echipe care nu se află, în acest moment, în vârful lor de formă.

E greu de spus, la momentul acesta, cine este echipa mai avantajată. Eu cred că suntem două echipe egale, dar cred totuşi că ei au mai multă calitate. Noi însă am făcut un meci bun şi am putea fi o surpriză. Nu ştiu însă ce se va întâmpla mâine, nu cred că o echipă este mai avantajată decât alta. Ei joacă returul acasă, deci ar avea un minim avantaj prin acest lucru. Au publicul alături de ei. Ăsta ar putea fi avantajul lor. Ceea ce e important atât pentru noi, cât şi pentru Adana, e rezultatul. Acesta contează. Rezultatul final. Deci, va fi un meci greu. Suntem conştienţi că avem capacitatea de a merge mai departe”, a declarat Andrea Mandorlini.

Rezultate Conference League: Gheorghe Hagi: Dacă e nevoie să luptăm trebuie să luptăm, trebuie să facem tot posibilul să ne întoarcem calificaţi acasă

Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul, nu îşi doreşte să repete joi, în Armenia, cu FC Urartu, experienţa avută cu Sheriff Tiraspol, în turul anterior al Ligii Campionilor, şi spune că echipa campioană va face tot ce depinde de ea pentru a se califica mai departe.

„O să jucăm un meci important, unde ne dorim să avem aceeaşi prestaţie ca la Constanţa. Ne cunoaştem adversarul, un adversar care iese la joc şi vrea să joace fotbal. Din punctul meu de vedere ne asemănăm în ideea de joc. Ne dorim şi noi să ne calificăm, ca şi ei, totul va rămâne la mici detalii. Adică adversarul, temperatura şi terenul. Sperăm să fim mai inspiraţi ca ei! Meciurile au 90 de minute, trebuie să joci 90 de minute bine, foarte bine. Nu contează cum începi, contează cum termini. Tot meciul trebuie să ai o prestaţie foarte bună, mai bună ca a adversarului.

Nu putem să trăim cu rezultatul dinainte. Avem experienţa ultimului meci jucat, cu Sheriff. E meci în deplasare, e meci foarte greu, trebuie să ne depăşim, să facem un meci mare. Cu gândurile acestea venim. Trebuie să facem orice e nevoie. Dacă e nevoie să luptăm trebuie să luptăm, trebuie să facem tot posibilul să ne întoarcem calificaţi acasă. Le mulţumim fanilor, e un efort mare pe care l-au făcut să vină aici, merită tot respectul şi sperăm ca mâine să-i mulţumim”, a declarat Gheorghe Hagi miercuri, în conferinţa de presă dinaintea meciului cu echipa armeană FC Urartu, din manşa secundă a turului al doilea preliminar din Conference League. În tur Farul a învins pe FC Urartu cu 3-2.

 

Rezultate Conference League: Ciobotariu – Suntem foarte motivaţi. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren

Tehnicianul echipei Sepsi, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că el şi jucătorii săi sunt foarte motivaţi înaintea returului cu ŢSKA Sofia, din Conference League, în care trebuie să lase “ultima picătură de energie pe teren”.

“Este clar că ne aşteaptă un joc greu, sunt convins că va fi mult mai dificil decât la Sofia, pentru că întâlnim o echipă care a schimbat antrenorul după meciul cu noi şi clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace, plus faptul că noi am câştigat în deplasare la o diferenţă de două goluri… Ei vor dori să vină să-şi ia revanşa. Este clar că va fi un joc greu pentru noi. Însă jucăm acasă, suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim. Avem în spatele nostru un stadion plin, vor fi 7-8.000 de suflete care ne vor încuraja. Avem un moral bun, suntem într-o pantă ascendentă şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe şi să eliminăm ŢSKA. Suntem foarte motivaţi, echipa arată foarte bine. Am mare încredere în jucătorii mei. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm, să fim pragmatiici şi să punem probleme adversarului. În mod normal ar trebui să arătăm bine, Am încercat să menajez jucători pentru a avea prospeţime”, a spus Ciobotariu.

Sepsi va întâlni echipa ŢSKA Sofia, joi, pe teren propriu, de la ora 20.00, în manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League. În tur, scorul a fost 2-0 pentru echipa din Sfântu Gheorghe.

 

Rezultate Conference League: Darius Olaru (FCSB): Sper să nu facem vreo surpriză

Darius Olaru, jucătorul echipei FCSB, şi Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, au susţinut miercuri o conferinţă de presă înaintea meciului din manşa secundă a turului al doilea din Conference League, cu ŢSKA 1948 Sofia.

Darius Olaru a punctat mai întâi obiectivele echipei pentru acest an: „Trebuie să ne calificăm, dacă putem, în grupele Conference şi apoi să câştigăm campionatul şi cupa”.

După aceea, mijlocaşul echipei bucureştene a vorbit şi despre meciul de joi, împotriva bulgarilor: „Dacă nu vom intra bine în teren şi nu vom avea agresivitate şi atitudine e clar că ne pot pune probleme, dar dacă ne facem noi jocul şi avem încredere în noi, nu cred că pot face acest lucru. Sper să nu facem vreo surpriză mâine”.

Olaru a încheiat răspunzând unei întrebări despre primul meci în Ghencea al echipei FCSB, cu echipa CFR Cluj: „Aşteptam de mult acest lucru, vedem cum ne vom simţi acum, la primul meci, şi sper să sărbătorim momentul cu o victorie”.

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a ţinut să reamintească o declaraţie dată după meciul de ls Sofia, dar şi să atragă atenţia jucătorilor săi: „După primul meci din Bulgaria, am spus că încă nu s-a încheiat înfruntarea, ci doar prima ei parte. Dacă nu o să intrăm pe teren cu toată energia noastră şi cu forţă, o să avem probleme. Oricum va fi ceva diferit, pentru că acum avem meciul tur, am putut analiza evoluţia adversarilor, aşa cum şi ei au putut studia evoluţia noastră. Din punctul meu de vedere, jocul e deschis, dacă vom crede că suntem deja calificaţi, vom avea probleme. Jucătorii trebuie să fie focusaţi şi cu o atitudine corectă putem să ne calificăm, dar va fi dificil. Vreau să urez noroc pentru toate echipele româneşti care vor evolua în cupele europene mâine”.

Charalambous a fost chestionat dacă joi seara, la meci, FcSB se va prezenta cu cea mai bună echipă: „Avem 25 de jucători şi toţi sunt jucători buni, cu multă calitate. Nu avem o primă echipă şi o echipă secundă. Toţi jucătorii trebuie să fie pregătiţi, va exista o rotaţie şi toţi trebuie să fie pregătiţi. Nu vă pot spune acum primul unsprezece, pentru că după acest ultim antrenament pot apărea probleme. Abia mâine se va cunoaşte primul unsprezece”.

Antrenorul echipei FCSB a vorbit şi despre importanţa venirii la club a lui Vlad Chiricheş: „Despre Vlad pot să spun că sunt fericit că am un asemenea jucător în echipă, e un lucru important că a semnat cu noi”, a încheiat Elias Charalambous.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!