REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Peste 14.000 de elevi au picat examenul

EVALUARE NAŢIONALĂ 2024 - Peste 7.400 de absolvenţi ai clasei a VIII-a înscrişi la examen au absentat la proba la Matematică, după ce alţi peste 7.000 nu s-au prezentat la română.
Filip Stan
01 iul. 2024, 23:08
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Peste 14.000 de elevi au picat examenul

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Peste 7.400 de absolvenţi ai clasei a VIII-a înscrişi la Evaluarea Naţională au absentat, joi, la proba la Matematică, anunţă Ministerul Educaţiei. Vineri va avea loc ultima probă, cea la Limba şi literatura maternă.

La a doua probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a, cea la Matematică, desfăşurată joi, au fost prezenţi 153.013 absolvenţi ai clasei a VIII-a din totalul celor 160.467 de înscrişi pentru susţinerea acestei probe, anunţă Ministerul Educaţiei.  Au absentat 7.454 de absolvenţi (4,9%). Nu s-au înregistrat eliminări din examen.

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Cum afli cu un singur click ce note ai luat la Capacitate 2024. Cum se completează corect fişa de Admitere 2024

Primele rezultate vor fi afişate în 3 iulie, până la ora 14:00, iar contestaţiile pot fi depuse la centrele de examen sau transmise prin mijloace electronice în 3 iulie (în intervalul orar 16:00 – 19:00) şi 4 iulie (în intervalul orar 8:00 – 12:00).

Elevii care depun/transmit contestaţiile completează, semnează şi depun/transmit şi o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Documentele sunt semnate şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai elevilor minori.

Rezultatele finale vor fi afişate în 9 iulie.

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Evaluarea Națională 2024 s-a încheiat vineri cu proba la limba maternă,  dar abia acum încep marile emoţii în aşteparea rezultatelor, în funcţe de care se face repartizarea computerizată pe licee. Rămâneţi pe Romaniatv.net pentru a afla în timp real notele la Evaluarea Naţională şi ierarhia pe judeţe, în funcţie de medie.

Conform calendarului Evaluării Naționale 2024, primele rezultate la Evaluarea Națională 2024 vor fi afișate pe data de 3 iulie, până în ora 14:00.

Listele vor fi publicate pe site-ul evaluare.edu.ro, dar și la avizierele școlilor.

Notele vor fi anonimizate, adică nu vor fi afișate numele elevilor, ci codul unic pe care candidații l-au primit anterior afișării rezultatelor. Astfel, pe baza acelui cod, elevii și părinții pot căuta notele obținute la examenele de la Evaluarea Națională 2024, nu se vor mai putea vedea, ca în anii trecuţi ce medii au colegii şi prietenii.

Contestaţii Evaluare Naţională 2024. Cum modifici nota dacă nu eşti mulţumit de corectare

Elevii care nu sunt mulțumiți de rezultatele obținute pot contesta nota. Contestațiile se depun pe 3 iulie, în intervalul 16:00-19:00, și pe 4 iulie, în intervalul 8:00-12:00. Soluționarea contestațiilor se face între 4 și 9 iulie, iar rezultatele finale la Evaluarea Națională 2024 se afișează pe data de 9 iulie.

Anul școlar 2024-2025. Când încep cursurile în toamnă și ce vacanțe vor avea elevii

Contestațiile se pot depune fizic, la centrul de examen, dar și online, la o adresă care va fi comunicată candidaților.

Candidaţii care depun contestaţii completează şi semnează o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere.

Edu.ro Rezultate Evaluarea Națională 2024, importante pentru admiterea la liceu

Notele pe care elevii le obțin la Evaluarea Națională cântăresc greu la admiterea la liceu. Pentru al doilea an consecutiv, media obținută la Evaluarea Națională 2024 reprezintă și media de admitere la liceu.

Nu va mai conta media obținută în clasele V-VIII decât în cazul elevilor cu medii de admitere egale, pentru a se face departajarea.

Astfel, cele patru criterii de departajare în cazul elevilor cu medii de admitere la liceu egale sunt, în ordine:

  1. media generală de absolvire a claselor a V-a-a VIII-a;
  2. nota obținută la proba de limba și literatura română din cadrul evaluării naționale;
  3. nota obținută la proba de matematică din cadrul evaluării naționale;
  4. nota obținută la proba de limbă maternă din cadrul evaluării naționale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoștințelor de limbă maternă. contestațiilor

Ce trebuie să ştie părinţii, bunicii, elevii şi profesorii, date esenţiale:

  • 4 – 9 iulie 2024: Soluționarea contestațiilor
  • 9 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

EDU.RO REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Cum se completează corect fişa de admitere

Evaluarea Națională s-a încheiat, nu și emoțiile părinților, elevilor și profesorilor, pentru că urmează o altă etapă la fel de importantă: completarea listei de opțiuni pentru liceu.

Cine completează lista cu opțiuni pentru liceu

Lista de admitere la liceu este completată de elevii care au absolvit clasa a VIII-a, cu ajutorul părinților și sub îndrumarea diriginților sau a consilierilor școlari. Procesul implică mai multe etape și roluri:

  • Elevii și părinții: Elevii, împreună cu părinții lor, sunt cei care iau decizia finală privind ordinea opțiunilor de licee și profiluri. Ei trebuie să se informeze cu privire la ofertele educaționale ale liceelor și să-și stabilească preferințele.
  • Diriginții și consilierii școlari: Diriginții și consilierii școlari oferă suport și consiliere elevilor și părinților în acest proces. Ei pot oferi informații despre medii de admitere din anii anteriori, despre diversele profiluri și licee, și pot ajuta la completarea corectă a listei de opțiuni.
  • Secretariatul școlii: În unele cazuri, secretariatul școlii poate juca un rol în validarea și trimiterea listei de opțiuni completate de elevi și părinți. Secretarele se asigură că toate documentele necesare sunt completate corect și la timp.

Ce trebuie să știi înainte de completarea listei de admitere la liceu

Admiterea la liceu reprezintă un moment crucial în parcursul educațional al fiecărui elev. Pentru a maximiza șansele de a fi admis la un liceu potrivit, este esențial să completezi corect și strategic lista de opțiuni. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a completa lista de admitere la liceu:

  • Informarea prealabilă. Înainte de a completa lista de opțiuni, trebuie să te informezi temeinic despre liceele disponibile, profilurile oferite și criteriile de admitere. Accesează site-ul Ministerului Educației și consultă broșura cu informații despre admitere. Discută cu profesorii, colegii mai mari și participă la zilele porților deschise organizate de licee.
  • Evaluarea preferințelor și a abilităților. Reflectează asupra intereselor tale academice și profesionale. Gândește-te ce materii îți plac cel mai mult și în ce domeniu ai vrea să îți dezvolți cariera. De asemenea, evaluează-ți rezultatele școlare și capacitățile pentru a te asigura că alegi un profil care să ți se potrivească.
  • Realizarea unei liste preliminare. Elaborează o listă preliminară cu liceele și profilurile care te interesează. Ia în considerare proximitatea liceului față de casă, reputația acestuia, dotările, precum și rezultatele obținute de absolvenți la examenele naționale și de admitere la facultate.
  • Ordinea preferințelor. Ordinea în care treci liceele pe listă este extrem de importantă. Întocmește lista în funcție de preferințele tale, de la cea mai dorită opțiune la cea mai puțin dorită. Sistemul de repartizare computerizată va încerca să te plaseze la primul liceu pentru care îndeplinești criteriile, în ordinea preferințelor tale.
  • Verificarea mediei de admitere: Compară media de la Evaluarea Națională cu ultimele medii de admitere din anii anteriori pentru liceele de pe lista ta. Acest lucru te va ajuta să înțelegi mai bine șansele tale de a fi admis la fiecare liceu.
  • Completarea listei oficiale: După ce ai stabilit ordinea preferințelor, completează lista de opțiuni pe platforma dedicată (de exemplu, admitere.edu.ro) sau la secretariatul școlii, în funcție de procedura stabilită. Asigură-te că ai trecut toate opțiunile dorite și că informațiile sunt corecte.
  • Reverificarea și confirmarea: Înainte de a trimite lista, reverifică toate informațiile. O eroare minoră poate influența negativ procesul de admitere. După ce ești sigur că lista este corectă, confirmă trimiterea acesteia conform instrucțiunilor primite.
  • Monitorizarea repartizării: După ce ai completat și trimis lista, monitorizează calendarul de admitere și verifică rezultatele repartizării computerizate. În cazul în care nu ai fost repartizat la niciun liceu din prima etapă, informează-te despre pașii următori și oportunitățile disponibile în etapa a doua.

Poți descărca de aici fișa de înscriere și anexa ei:

Criterii de departajare pentru elevii cu aceeași medie de admitere

În cazul în care doi elevi au aceeași medie de admitere și au optat pentru același liceu, primul criteriu de departajare va fi media generală de la gimnaziu.

Următoarele criterii care vor fi luate în considerare sunt: nota obţinută la proba de Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale; nota obţinută la proba de Matematică din cadrul Evaluării Naţionale și nota obţinută la proba de Limbă Maternă din cadrul Evaluării Naţionale, respectiv nota de la proba de verificare a cunoştinţelor de Limbă Maternă.

Cum se completează corect fișa de înscriere la liceu

Elevii vor completa pe fisa de înscriere, în ordinea preferințelor, codurile opțiunilor pentru profilurile, specializările sau domeniile de pregătire agreate.

Pentru profilurile, specializările sau domeniile de pregătire la care predarea se face într-o limbă a unei minorități naționale, pot înscrie codul respectiv în fișa de opțiuni numai dacă au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă respectivă sau dacă au susținut și au promovat proba de verificare a cunoștințelor de limba maternă menționată la Art. 10, alin. 8 din Metodologia de admitere. În caz contrar, opțiunea va fi anulată în momentul repartizării computerizate.

Pentru specializările la care predarea unei limbi moderne se face în regim bilingv, pot înscrie codul respectiv în fisa de opțiuni numai dacă au susținut și dacă au promovat proba de verificare a cunoștințelor la limba modernă respectivă și au pe fișă nota obținută la această probă, conform prevederilor Art. 11 din Metodologia de admitere. În caz contrar, opțiunea respectivă va fi anulată în momentul repartizării computerizate.

Pe fișa de admitere a fiecărui candidat se pot afla note la cel mult două limbi materne diferite la rubrica „nota obținută la limba și literatura maternă la evaluarea naționala“ (una dintre ele fiind, eventual, limba maternă studiată la gimnaziu).

Exemple de completare a listei de opțiuni pentru liceu

Bine de știut: În lista de opțiuni pentru liceu se vor trece codurile unităților de învățământ și NU denumirea acestora. Lista trebuie să cuprindă cât mai multe opțiuni, indiferent de media de admitere.

Iată câteva exemple de cum ar putea fi completată lista de opțiuni pentru repartizarea la liceu:

Exemplu 1: Elev cu medie admitere: 9.80-10

1. Colegiul Național „Mihai Viteazul” – Profil Real – Matematică-Informatică, bilingv engleză

2. Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” – Profil Real – Matematică-Informatică

3. Colegiul Național „Sfântul Sava” – Profil Real – Științele Naturii

4. Colegiul Național „Mihai Viteazul” – Profil Uman – Filologie, bilingv franceză

5. Colegiul Național „I.L. Caragiale” – Profil Real – Matematică-Informatică

6. Colegiul Economic „Virgil Madgearu” – Profil Servicii – Economic

Exemplu 2: Elev cu medie de admitere: 9.20

1. Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” – Profil Real – Științele Naturii

2. Liceul Teoretic „Jean Monnet” – Profil Real – Matematică-Informatică

3. Colegiul Național „Matei Basarab” – Profil Real – Matematică-Informatică

4. Colegiul Național „Cantemir Vodă” – Profil Real – Științele Naturii

5. Liceul Teoretic „Grigore Moisil” – Profil Real – Matematică-Informatică

6. Liceul Teoretic „Nicolae Iorga” – Profil Uman – Filologie

Exemplu 3: Elev cu medie de admitere: 8.30

1. Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” – Profil Real – Matematică-Informatică

2. Colegiul Tehnic „Media” – Profil Real – Tehnic

3. Liceul Teoretic „George Călinescu” – Profil Real – Științele Naturii

4. Liceul Teoretic „Traian Vuia” – Profil Uman – Filologie

5. Liceul Tehnologic „Elie Radu” – Profil Tehnic – Electronică și Automatizări

6. Liceul Teoretic „Marin Preda” – Profil Real – Științele Naturii

Exemplu 4: Elev cu medie de admitere: 7.50

1. Liceul Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” – Profil Real – Științele Naturii

2. Liceul Teoretic „Mircea Eliade” – Profil Real – Matematică-Informatică

3. Liceul Tehnologic „Stefan Odobleja” – Profil Tehnic – Mecanică

4. Liceul Tehnologic „Mircea Vulcănescu” – Profil Tehnic – Economic

5. Liceul Tehnologic „Petru Poni” – Profil Tehnic – Construcții și Lucrări Publice

6. Liceul Tehnologic „Carol I” – Profil Tehnic – Turism și Alimentație

Recomandări pentru completarea listei:

  • Realism: Alege liceele și profilele în funcție de media ta de admitere. Include opțiuni variate care să acopere o gamă largă de medii de admitere.
  • Diversitate: Include licee de diferite profiluri pentru a avea o șansă mai mare de admitere, în cazul în care nu intri la primele opțiuni.
  • Ordine strategică: Ordinea preferințelor trebuie să reflecte cu adevărat dorințele tale, nu doar medii de admitere. Începe cu opțiunile la care ți-ar plăcea cel mai mult să fii admis.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. 10 greșeli frecvente în completarea listei cu opțiuni pentru liceu

Emoțiile sau lipsa de informare îi pot face pe părinți sau elevi să facă anumite greșeli în completarea acestui document important. Nicoleta Răducanu, profesor și director al Liceului teoretic Atlas, le-a enumerat pe cele mai frecvente și a oferit soluții pentru fiecare în parte:

1. Lipsa de informare adecvată

  • Greșeală: Alegerea liceelor și a profilurilor fără o informare prealabilă detaliată.
  • Soluție: Cercetează în amănunt liceele și profilurile oferite, participă la Zilele Porților Deschise, discută cu profesorii și elevii actuali și consultă resursele oficiale.

2. Alegerea liceelor nepotrivite

  • Greșeală: Alegerea unor licee cu medii de admitere prea mari sau prea mici pentru media ta.
  • Soluție: Compară media ta de admitere cu mediile din anii anteriori pentru a avea o idee realistă despre șansele tale.

3. Număr insuficient de opțiuni

  • Greșeală: Listarea unui număr prea mic de opțiuni pe listă.
  • Soluție: Include un număr cât mai mare de opțiuni pentru a crește șansele de a fi repartizat la un liceu.

4. Ordine incorectă a preferințelor

  • Greșeală: Ordinea preferințelor nu reflectă adevăratele dorințe ale elevului.
  • Soluție: Ordonează liceele de la cel mai dorit la cel mai puțin dorit, având în vedere preferințele și șansele reale de admitere.

5. Ignorarea profilului dorit

  • Greșeală: Alegerea unui profil care nu corespunde intereselor și abilităților tale.
  • Soluție: Gândește-te la materiile și domeniile care te pasionează și alege un profil care să se potrivească acestor interese.

6. Neacordarea atenției la detalii

  • Greșeală: Completarea incorectă a informațiilor personale sau a codurilor liceelor și profilurilor.
  • Soluție: Verifică de mai multe ori toate datele introduse pentru a te asigura că sunt corecte.

7. Lipsa unei strategii de rezervă

  • Greșeală: Listarea doar a liceelor de top fără opțiuni de rezervă.
  • Soluție: Include și licee cu medii de admitere mai mici ca rezervă, în cazul în care nu ești admis la primele opțiuni.

8. Influența presiunilor externe

  • Greșeală: Alegerea liceelor și a profilurilor bazându-te pe presiunile din partea familiei sau prietenilor, nu pe propriile dorințe.
  • Soluție: Asigură-te că opțiunile tale reflectă propriile preferințe și obiective academice și profesionale.

9. Timp insuficient alocat procesului

  • Greșeală: Lăsarea completării listei pe ultima sută de metri.
  • Soluție: Alocă suficient timp pentru a face cercetări, pentru a discuta cu consilierii școlari și pentru a completa lista în mod atent și strategic.

10. Neactualizarea informațiilor

  • Greșeală: Folosirea informațiilor învechite despre licee și medii de admitere.
  • Soluție: Utilizează datele cele mai recente disponibile și verifică orice modificări recente în procesul de admitere sau în ofertele liceelor.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Top cele mai bune licee de stat din București. S-a publicat broșura de admitere la liceu

Rezultate Evaluare Naţională

Părinții din București care vor să știe ce au de făcut pentru a alege liceul potrivit pentru copilul lor sunt invitați să consulte broșura special pregătită pentru acest scop de Inspectorat și să meargă în perioada 16-19 mai la târgul educațional în care vor afla mai multe despre modul de admitere din acest an

Inspectoratul Școlar al municipiului București a publicat brosura privind admiterea în învăţământ liceal pentru anul şcolar 2017 – 2018. Broșura, ce poate fi accesată AICI, cuprinde informații privind ultimele medii de admitere la liceele din București, dar si lista școlilor care organizeaza învatamant profesional si profesional dual (clase susținute de parteneriate cu diverse firme).

Broșura oferă informații despre cele mai mari medii de amitere la liceu, astfel încat absolvenții clasei a VIII-a și părinții acestora să își poate alege unitatea de învățământ în cunoștință de cauză.

  • Cele mai mari medii de admitere, anul trecut, au fost la următoarele licee:

La Colegiul National “Sfantul Sava”, anul trecut, media ultimului admis la specializarea Matematica-Informatica – bilingv engleza a fost de 9,90, iar ultima medie cu care s-a intrat la acest liceu a fost de 9,56, la Filologie.

La Colegiul National “Gheorghe Lazar”, anul trecut, ultima medie de amitere la specilizarea Matematica-Informatica a fost 9,76, iar ultima medie de admitere la Stiinte sociale a fost de 9,55.

La Colegiul “Mihai Viteazul”, anul trecut, s-a intrat cu 9,66 la Stiintele naturii si cu 9, 49 la Matematica-Informatica.

La Colegiul “Tudor Vianu”, ultima medie de admitere, anul trecut, la Matematica Informatica, a fost de 9,56.

La Colegiul National “Gheorghe Sincai”, anul trecut, s-a intrat cu 9,50 la Matematica-Informatica si 9,42 la Filologie.

Părinții care vor să afle mai multe despre admiterea din acest an pot participa în perioada 16-19 mai la târgul educațional cu oferta liceelor din București, târg care are loc în Parcul Tineretului, intrarea de la Liceul Șincai, între orele 10.00-18.00. Între orele 16.00-18.00 vor fi prezenți și membrii Comisiei Municipale de Admitere.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Admitere liceu 2024. Site-ul unde se anunță ierarhia și repartizarea elevilor la liceu și colegii militare a fost publicat

Admitere 2024. Primele rezultate ale Evaluării Naționale vor fi afișate pe Evaluare Națională 2024 pe 3 iulie. Rezultatele finale după contestații vor fi anunțate în 9 iulie. Între timp, site-ul Admitere.edu.ro 2024 unde va fi afișată ierarhia absolvenţilor claselor a VIII-a și listele cu specializările, liceele şi şcolile din judeţe și apoi repartizarea pe licee și colegii militare a fost publicat.

Anul acesta, 160.467 de elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la examenul de Evaluare Națională. De la prima probă scrisă, cea de limba română au lipsit 7069 de elevi, potrivit unui comunicat de presă emis de Ministerului Educației.

Citește și: Subiecte Matematică la Evaluarea Națională 2024. La geometrie, elevii au avut un triunghi isoscel, un cerc și o prismă dreaptă. Emoții mari pentru peste 160.000 de absolvenți de clasa a VIII-a

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2024. Admitere liceu 2024. Cum se face repartizarea

Pentru al doilea an consecutiv, media claselor gimnaziale nu mai este luată în calcul pentru admiterea la liceu. Înscrierile pentru admiterea la liceu, în 2024, vor începe pe 11 iulie, iar repartizarea candidaților are loc pe 24 iulie, potrivit Edupedu.ro.

11 – 12, 15 – 22 iulie 2024: Completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de diriginții claselor a VIII-a

Orice opțiune greșită poate conduce la o repartizare nedorită! Numărul redus de opțiuni completate poate conduce la nerepartizarea computerizată a candidatului! Completarea fișelor de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a care doresc să participe la admitere în alt județ și depunerea/transmiterea fișelor, conform procedurii stabilite de Comisia națională de admitere

NOTĂ: 1) Candidații nerepartizați pe locurile speciale pentru rromi și candidații nerepartizați pe locurile distinct alocate în unitățile de învățământ de masă candidaților cu CES, precum și cei care au fost repartizați dar care solicită, în scris, renunțarea la locul pe care au fost repartizați, care doresc să participe la etapa de repartizare computerizată și admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2024-2025, completează opțiunile în perioada 19 – 22 iulie 2023.

2) Candidații care au participat la prima etapă de admitere în învățământul profesional și dual și care nu au fost admiși, completează opțiunile în fișele de înscriere în perioada 20 – 21 iulie 2024

11 – 12, 15 – 19 iulie 2024: Introducerea în baza de date computerizată (în aplicația informatică centralizată) a datelor din fișele de înscriere

11 – 12, 15 – 19 iulie 2024: Verificarea de către părinți și candidați a corectitudinii datelor din fișa listată de calculator, corectarea eventualelor greșeli în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator, operațiuni ce se vor realiza utilizând aplicația informatică centralizată

22 iulie 2024: Termenul-limită pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul de admitere județean/al municipiului București, precum și a listei absolvenților care nu participă la repartizarea computerizată, prin confirmarea operațiunilor specifice în  aplicația informatică centralizată

Predarea/transmiterea de către comisia din centrul de înscriere a fișelor de  opțiuni  originale la centrul de admitere județean/al municipiului București

22 iulie 2024: Transmiterea bazei de date de la centrele de admitere județene/al municipiului București la Centrul național de admitere prin confirmarea, de către acestea, a finalizării operațiunilor specifice, în aplicația informatică centralizată

23 iulie 2024: Verificarea și corectarea eventualelor erori din bazele de date, precum candidați aflați în baza de date pentru admiterea computerizată și care au fost deja admiși la liceele la care se susțin probe de aptitudini etc., de către Comisia națională de admitere și comisiile de admitere județene/a municipiului București; transmiterea modificărilor la comisia națională

23 iulie 2024: Corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată

24 iulie 2024: Repartizarea computerizată în învățământul liceal a absolvenților clasei a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2024 – 2025

24 iulie 2024: Comunicarea rezultatelor candidaților repartizați computerizat în învățământul liceal

Afișarea în unitățile de învățământ gimnazial a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământul liceal din județ/municipiul București

25 – 30 iulie 2024: Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați

30 iulie 2024: Transmiterea de către unitățile de învățământ liceal a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere

31 iulie – 2 august 2024: Rezolvarea de către comisia de admitere județeană/ a municipiului București, a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Țările în care locuiesc cei mai mulți oameni obezi. Ce loc ocupă România
Capital.ro
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie 2024
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Laurențiu Reghecampf o pune la zid pe Prodanca: 'Cum să-ți plătesc curentul când tu stai cu Ronald' 😲
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Mama Noei Argamani, fosta ostatică răpită de Hamas, a murit de cancer la câteva zile după eliberarea fiicei sale
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?