Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep: „Când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva”

Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep. Tenismena se află în centrul atenţiei după ce s-a aflat că divorţează de Toni Iuruc, după nici un an de căsnicie. Cei doi au fost la notar şi au semnat actele de divorţ, fără nicio pretenţie financiară.
Alina Costache
13 sept. 2022, 15:24
Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep:
Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep

Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep. Despărţirea sportivei a şocat pe toată lumea, mai ales pentru că nu se ştia că relaţia lor ar fi avut probleme. Printre persoanele publice au reacţionat vizavi de acest subiect este şi fostul portar.

Citeşte şi: Cât a plătit Simona Halep pentru operaţia estetică de la nas. Ce presupune metoda inovatoare la care a apelat fostul nr. 1 WTA

Rică Răducanu, despre divorţul Simonei Halep

Fostul sportiv nu este deloc mirat de această decizie, deoarece este de părere că distanţa nu apropie pe nimeni, ba din contră. Iar acest lucru s-a întâmplat şi în cuplul lor.

Ce probleme credeați că o să fie în căsnicia Simonei Halep? Nu este vorba despre bani, căci doar amândoi sunt bogați. Dar, dacă el era pe aici și ea pleca tot timpul, pe colo-colo, cu meciuri și cu antrenamente, normal că a intervenit despărțirea.

E greu să ții așa o căsnicie, de la distanță. Însă, după cum vedeți, s-au despărțit de comun acord. Cea mai rea treabă este distanța, trebuie să fii apropiat, mai ales când ești tânăr.

Poate că la început a fost o iubire fulgerătoare, căci doar nu întâmplător s-au căsătorit, dar pe urmă se răcește dragostea. Tată, când nu te mai vezi cu lunile, mai găsești pe altcineva. Te atașezi și uiți de omul de acasă”, a declarat Rică Răducanu, pentru Ego.ro.

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva

Aflat în Franța, Patrick Mouratoglou a făcut precizări privind problemele pe care le-a întâmpinat tenismena sub comanda sa, începând din luna aprilie. „Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare.

Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional”, a spus Mouratoglou pentru I News, conform Eurosport.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidl bagă la vânzare de luni, 8 iulie 2024, produse care au făcut furori în rândul românilor. Nu vor sta prea mult la raft
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Pericol uriaș în parcurile de distracții de pe litoral! ANPC a luat imediat măsuri
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
George Simion, botez fără brânză de la Becali. Cine i-a schimbat meniul
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani
Capital.ro
Decizie pentru cei care au aceste modele de TELEVIZOARE. Intră în vigoare chiar din luna AUGUST
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Traficul feroviar între București și Constanța a fost blocat de incendii de vegetație
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!