Rinda, sora Ronei Hartner, dezvăluiri șocante. Rocco, fostul soț al actriței, scandal-monstru la spital: „Nu a vrut să-și ceară iertare”

Sora Ronei Hartner a scos la iveală mai multe detalii legate de decesul actriței. Rona a murit la vârsta de 50 de ani, iar familia ei e distrusă de durere.
Alina Costache
14 mart. 2024, 16:38
Rinda, sora Ronei Hartner, dezvăluiri șocante. Rocco, fostul soț al actriței, scandal-monstru la spital:

Familia Ronei Hartner își dorește doar ca sufletul ei să aibă parte de liniște și fiica ei să se dezvolte armonios, fără să-i fie afectate planurile de viitor. Sora regretatei actrițe a spus că fostul soț al acesteia, Rocco, a început scandalurile și șantajul chiar de când Rona era pe patul de moarte.

„Sumalya a împlinit 16 ani. Nu înțelege boala în sine, dar totuși are 16, înțelege că mama ei nu mai e și că e o boală cruntă cancerul. La vârsta ei nu sunt mulți tineri care să se confrunte cu această boală nemiloasă, dar există pe lumea asta multe persoane care pleacă, mor din cauza acestei boli. Tatăl ei a apărut ca din fum, după ce am scris eu pe pagina Ronei să se roage toată lumea, pentru că e pe ultimul drum. Voiam ca rugăciunile celor care au apreciat-o să o ajute să plece liniștită pe ultimul drum”, a declarat Rinda Hartner, în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene.

Citește și Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri despre Survivor All Stars. Sportivul a dat tot din casă: „Se știa foarte clar nominalizarea echipei”

Rinda, sora Ronei Hartner, dezvăluiri șocante: „Pe mine nu mă manipulează”

Rocco a început să facă scandal când Rona se afla în spital. Bărbatul a contactat-o pe Rinda și i-a spus că vrea să vină la spital, când Rona încă nu murise.

„Atunci el a sunat pe telefonul ei, mi-a zis că vrea să vină. I-am zis că e adevărat că e pe ultimul drum și dacă are ceva să-i spună, acum e momentul, să vină să-și ceară iertare. A venit, dar nu a vrut să-și ceară iertare, sora mea nu era încă plecată. Începuse să facă scandal despre fată. I-am spus că nu cred că e momentul și să se certe aici, când sora mea e pe ducă. Eu îi vorbesc direct, nu am treabă. Pe mine nu mă manipulează. A venit preotul, i-a dat ultima împărtășanie și el a plecat, dar noi nu am știut decât a doua zi că-și sunase deja avocata ca să oprească tot procesul pe care sora mea i-l făcuse”, a mi spus ea.

Familia Ronei Hartner a fost șantajată de Rocco, care și-a cerut drepturile depline asupra copilei.

„Ea era pe patul de moarte și el o ducea în mizerii, cum i-a făcut toată viața. Ea s-a dus dimineața, la 6 jumătate. Pe mine m-a sunat avocata apoi să-mi spună că procesul intentat de Rona e oprit. Nici nu aveam certificatul de deces în mână. El urma prin acel proces să piardă anumite chestuni legate de fată, erau mai multe povești în joc. I-am zis că din cauza lui s-a dus, așa și este. Dar aveam nevoie de semnătura lui, pentru ca Sumalya să vină în România, așa m-a șantajat și a spus că vrea și el să vină”, mai spune sora Ronei Hartner.

Citește și Sanda Ladoși aruncă bomba despre divorț: „Orice cuplu, când ajunge în momente de conflict, se gândește la divorț. Ar fi aiurea să nu recunosc acest lucru”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
Românii sunt verificați. ANAF face măcel. Este obligatoriu în România
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Mirosul stresului influențează comportamentul câinilor, arată un studiu
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!