RIO AVE – STEAUA 2-2. Filip a egalat în minutul 4 de PRELUNGIRI. Cum se poate califica Steaua

RIO AVE - STEAUA 2-2. Steaua a scos un egal în al patrulea minut al prelungirilor pe terenul lui Rio Ave. În celălalt meci din Grupa J, Dinamo Kiev - Aalborg 2-0.
Filip Stan
06 nov. 2014, 17:09
RIO AVE - STEAUA 2-2. Filip a egalat în minutul 4 de PRELUNGIRI. Cum se poate califica Steaua

RIO AVE – STEAUA. Rio Ave şi Steaua Bucureşti au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), joi seara, pe stadionul ”Rio Ave” din Vila do Conde, într-un meci din Grupa J a competiţiei de fotbal Europa League. Diego Lopes a marcat cu capul, în min. 35, în urma unei lovituri libere executate de Ukra. Claudiu Keşeru a restabilit egalitatea în minutul 60, din foarfecă, la centrarea lui Lucian Filip. Diego Lopes a transformat un penalty în minutul 77, după un fault comis de Paul Papp asupra lui Tarantini. Lucian Filip a marcat al doilea gol al Stelei, în prelungirile partidei (90+4). 

Golul lui Filip din minutul 90+3 a adus un egal al Stelei, iar Kiev a învins cu 2-0. Clasamentul grupei după 4 meciuri arată astfel: Dinamo Kiev 9p, Steaua 7p, Aalborg 6p, Rio Ave 1 p. Lucrurile nu se complică foarte mult pentru Steaua. Campioana României are nevoie de minimum un egal la Aalborg. Iar în ultima etapă ar trebui să facă pe teren propriu cu Dinamo Kiev măcar acelaşi rezultat ca Aalborg la Rio Ave. 

dd

MIN. 90: GOL STEAUA! A marcat Filip! RIO AVE – STEAUA 2-2!

MIN. 77: GOL RIO AVE! A marcat Diego Alves! RIO AVE – STEAUA 2-1!

MIN. 61: GOL STEAUA! A marcat Keşeru! RIO AVE – STEAUA 1-1!

MIN. 35: GOL RIO AVE! A marcat Diego Lopes! RIO AVE – STEAUA 1-0!

RIO AVE – STEAUA. Echipele probabile

Steaua: Arlauskis – Papp, Szukala, Varela, Filip – Prepeliţă, Sânmărtean – Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru.

Rezerve: Niţă, Râpă, Luchin, Toşca, Stanciu, Breeveld, Bourceanu

Rio Ave: Ederson – Nuno Lopes, Marcelo, Prince, Tiago Pinto – Wakaso, Tarantini – Ukra, Diego Lopes, Del Valle – Esmael Goncalves.

Rezerve: Cassio, Roderick, Renan Bressan, Vilan Boas, Ahmed Hassan, Boateng, Jebor

RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO aici, aici şi aici.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. Steaua se poate gândi la primăvara europeană dacă va reuşi să obţină o victorie în faţa lui Rio Ave. Costel Gâlcă, antrenorul celor de la Steaua, a vorbit în faţa jurnaliştilor la conferinţa de presă oficială şi a subliniat încă o dată că va întâlni un adversar dificil, discurs argumentat de prestaţia din tur a lui lui Rio Ave. Meciul RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. „Nu sunt favorite înaintea jocului, un meci se câştigă pe teren. Ştim că este un meci important în economia calificării, dar jucăm contra unei echipe bune, o echipă foarte bine organizată”, a spus Costel Gâlcă înainte de RIO AVE – STEAUA. Meciul RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. Antrenorul a urmărit-o la lucru pe Rio Ave în partida acestora cu Benfica, din ultima etapă a campionatului Portugaliei: „Am văzut meciul pe care l-au jucat contra Benficăi şi cred că nu meritau să piardă. Totuşi, am venit aici să câştigăm pentru că cele trei puncte ne vor permite să facem un pas important către primăvara europeană”. Meciul RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA.  Pedro Martins, antrenorul celor de la Rio Ave, adversara Stelei de joi seară din Europa League, a spus miercuri la conferinţa de presă că echipa lui trebuie să mai creadă în calificare. Asta deşi, formaţia portugheză se află pe ultimul loc în clasament, fără nici o victorie şi nici măcar un punct obţinut după trei runde. Mai mult, Rio Ave a marcat doar un singur gol şi acela în deplasarea de la Bucureşti. Meciul RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. Am muncit prea mult ca să ajungem aici. Nu ar avea sens să ne dăm bătuţi. Ar fi o prostie chiar faţă de sport în sine şi am neglija aspectul financiar pe care l-am putea obţine dacă vom ajunge în primăvara europeană. Sper să fim mai eficienţi în faţa porţii. Ştiu că această grupă e foarte grea, sunt echipe de Liga Campionilor care ne sunt adversare, dar încă mai cred că avem un cuvânt de spus”, a declarat Martins despre meciul RIO AVE – STEAUA. Meciul RIO AVE – STEAUA este LIVE VIDEO pe DIGI SPORT şi ONLINE la RomaniaTV.net.

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. Echipele probabile:

Rio Ave: Cássio – Nuno Lopes, Marcelo, Gouoano, Tiago Pinto – Wakaso, Tarantini – Ukra, Diego Lopes, Del Valle – Esmaël

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean – Ad. Popa, Chipciu, Tănase – Keşeru

RIO AVE – STEAUA. Aici vezi LIVE VIDEO ONLINE meciul RIO AVE – STEAUA. DIGI SPORT transmite LIVE VIDEO meciul RIO AVE – STEAUA. Partida RIO AVE – STEAUA se vede ONLINE pe RomaniaTV.net aici, aici şi aici.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!