Robert Negoiţă acuză USR că blochează tot oraşul. „Votează împotriva a orice. Voturi pozitive doar când e să-şi pună clientelă politică”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a protestat, marţi, la sediul central USR, pentru a trage un semnal de alarmă. Edilul îi acuză pe consilierii USR că resping toate proiectele necesare pentru a dezvolta sectorul şi, în schimb, ar vota doar numirea unor oameni din partid în funcţii cheie din administraţie.
Filip Stan
14 dec. 2021, 12:45
Robert Negoiţă acuză USR că blochează tot oraşul.

Robert Negoiţă a mers la sediul USR pentru a se întâlni cu Dacian Cioloş, liderul partidului. Pentru că nu l-a găsit, a lăsat o scrisoare prin care îi acuză pe consilierii Uniunii că blochează toate proiectele.

„S-a terminat şedinţa de Consiliu Local Sector 3 în care majoritatea USR şi PNL votează împotriva a orice. Vrem să facem o şcoală. Votează împotrivă! Vrem să facem grădiniţă, votează împotrivă! De asemenea, vrem să facem creşe, pasaje, poduri, să dezvoltăţile societăţile, să facem amenajare, să facem investiţii – hala Laminor, parcul Pantelimon.

Avem parte de voturi împotriva. În schimb, voturi pozitive când e să-şi pună oameni, clientelă politică, oameni cu funcţii în partidele lor care nu vin la muncă, oameni pe care majoritatea din Consiliu (Consiliul Local Sector 3) o pune în societăţile Primăriei ca să le distrugă”, a spus Robert Negoiţă, în direct la România TV.

Citeşte şi: VIDEO! Cum arată proiectul primarului Robert Negoiţă de mutare a circulaţiei în subteran la Piaţa Unirii, blocat de consilierii USR! Bulevardul ar deveni zonă pietonală plină de spaţii verzi!

Robert Negoiţă vrea să-şi instaleze un cort în faţa sediului USR

„M-am orientat aici undeva, e spaţiu suficient să-mi pun un cort. Stau aici şi-l aştept pe domnul Cioloş până s-o întoarce de la Roma, din străinătate, dar trebui neapărat să rezolvăm problema de la Sectorul 3”, a spus edilul.

Robert Negoiţă pune tunurile pe consilierii USR din Sectorul 3. „Avem de-a face cu astfel de ticăloşi şi ticăloşii”

„Merg acolo doar ca să-şi ia salarii. Nu vin la muncă, nu se implică, blochează aceste societăţi şi e mare păcat pentru că avem obiective foarte mari pe aceste societăţi şi avem mare nevoie de ele. Furnizează multe materiale pentru Primăria Sector 3. De exemplu: prefabricate, asfalt, beton”, a mai spus edilul Sectorului 3.

Robert Negoiţă a amintit că autorităţile au o creşă în construcţie care „trebuia să fie gata de un an de zile” şi „nu e gata nici astăzi”.

„Mai mult decât atât, acum vreo câteva luni, i-a pus în vedere preşedintelui care e şi director general că dacă în două săptămâni nu e gata creşa, să-şi dea demisia.

Între timp, s-a înscris în PNL acest director şi acum nu îmi mai cer demisia. Am făcut presiuni să-şi dea demisia, iar majoritatea din Consiliu nu acceptă demisia acestui individ care, repet, trebuia să finalizeze creşa acum mai bine de un an şi nu e gata.

Şi cu actuala conducere nu va fi gata niciodată. O spun cu mare regret! Sunt sute de copii, sute de familii care au nevoie de creşă şi nu au unde să-şi ducă pruncii. Avem de-a face cu astfel de ticăloşi şi ticăloşii”, a mai spus Robert Negoiţă.

Citeşte şi: Robert Negoiță a răbufnit la adresa USR. Petiție inițiată de primarul Sectorului 3 pentru ca proiectele să nu mai fie blocate în Consiliul Local

Robert Negoiţă: „Nu putem să condamnăm la subdezvoltare o comunitate de jumătate de milion de cetăţeni din Bucureşti”

Mai mult, edilul Sectorului 3 a amintit că ar fi existat suspiciuni din partea consilierilor USR legat de activitatea din Primăria Sectorului 3, însă le-a furnizat documente „pentru a le arata că lucrurile în Primărie sunt în regulă”.

„Până acum am avut parte de un an, un an în care n-am zis nimic, perioadă în care le-am furnizat toate informaţiile. Am încercat să îi convingem că nu se întâmplă nimic în neregulă. Că au suspiciuni că s-ar întâmpla ceva în neregulă. Le-am furnizat documente pentru a le arata că lucrurile în Primărie sunt în regulă.

Nu au venit nicio secundă să argumenteze, să arate că s-a găsit ceva în neregulă în Primăria Sector 3.

În schimb, îmi dau seama că nu e vorba doar de vreo îndoială, de vreo chestiune principială, că vor să se asigure de ceva. Pur şi simplu, votează împotrivă.

Dacă până acum ceva timp argumentau aberant, veneau cu nişte copilării. Au votat împotriva unor pasaje că nu avem indicatori de performanţă. Pentru pasaj? Sau că nu avem prevăzute costurile cu mentenanţa pentru pasaj sau pentru pod. Evident, nişte aberaţii.

Nu putem să condamnăm la subdezvoltare o comunitate de jumătate de milion de cetăţeni din Bucureşti.”, a mai spus Negoiţă.

Citeşte şi: Octavian Jurma trage semnalul de alarmă: ”Viteza de creștere a valului Omicron în Africa de Sud e stupefiantă”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!