Rochia de mireasă purtată de Theo Rose, de 10 ori mai „modestă” ca ţinuta „pe lux şi opulenţă etalată de mireasa Monica Bîrlădeanu

Două nunţi mondene au atras atenţia în ultima perioadă. Monica Bîrlădeanu a îmbrăcat rochia de mireasă într-un decor "pe lux şi opulenţă" la palatul Sangov, în timp ce Theo Rose a spus DA într-un cadru intim, alături de prieteni apropiaţi. Detaliile s-au aflat de la ambele evenimente.
Alina Costache
16 oct. 2024, 19:17
Rochia de mireasă purtată de Theo Rose, de 10 ori mai

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit civil și religios în urmă cu câteva săptămâni, în mare secret. Acum, artista a publicat primele imagini de la fericitul eveniment, iar toată lumea a început bârfa obişnuită pentru un astfel de eveniment.

Cântăreaţa și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, dar într-un cadru de poveste, iar cheltuielile cu evenimentul nu au fost pe măsura barterelor de la o altă nuntă a toamnei, Monica Bîrlădeanu-Valeriu Gheorghiţă.

Totul s-a aflat abia marți seară, când Theo Roseş i-a făcut  apariția la un eveniment cu verigheta pe deget. Tot atunci, a recunoscut că și-a unit destinele cu alesul inimii sale.

Theo Rose, primele imagini de la nunta secretă cu Anghel Damian. Cântăreața a purtat o rochie de mireasă superbă: „Așa cum am visat”

Totul s-a întâmplat într-un cadru restrâns. Alături le-au fost părinții, frații și nașii. Totul a ieșit exact așa cum a visat, a mărturisit Theo Rose, care a publicat ulterior și mai multe imagini de la fericitul eveniment.

Parcă desprinsă din povești a arătat tânăra într-o rochie lungă, din chiffon transparent, cu detalii din dantelă și mâneci bufante. Cu toate acestea, nu a investit deloc o sumă colosală în piesa vestimentară, precum alte vedete de la noi. Prețul acesteia a fost de e 360 de dolari, echivalentul a aproximativ 1.645 de lei, notează cancan.ro. 

Monica Bîrlădeanu a comentat nunta celor doi pe Instagram: 

Rochia de mireasă purtată de Theo Rose a fost apreciată și de Roxana Maya, una din cele mai apreciate din lumea modei de pe meleagurile autohtone. Această consideră că ținuta simplă, dar elegantă, a fost ideală pentru evenimentul restrâns.

Opulența nu-și avea loc într-un astfel de cadru, este de părere specialista. „Este o rochie albă, simplă, dar cu un design foarte delicat, ce pare să pună accent pe detalii precum dantela subtilă și croiala ajustată, care îi evidențiază silueta.

Materialele par fluide. Asta aduce un aer natural și romantic ținutei. E foarte potrivit cu tematica unei nunți restrânse și cu personalitatea ei. Deși este o rochie minimalistă, accesorizată cu un buchet discret, nu este nevoie de mai multe elemente.

În acest context, mai multe detalii sau ornamente ar fi putut încărca ținuta inutil. Alegerea simplității este de fapt o alegere de bun gust, subliniind eleganța naturală a lui Theo Rose”, a declarat Roxana Maya, pentru FANATIK.RO

Câți bani a dat Monica Bîrlădeanu pe cele două rochii de mireasă.  cu suma aceasta, Theo Rose a organizat toată nunta

La cealaltă nuntă, Monica Bîrlădeanu a purtat două rochii albe, lungi, mulate pe corp, absolut superbe în ziua nunții cu Valeriu Gheorghiță. Mulți s-au întrebat cât au costat. Potrivit România TV, Monica Bîrlădeanu a dat 3000 de euro pe cele două obiecte vestimentare.

Actrița Monica Bîrlădeanu a purtat inițial o rochie tip sirenă, cu pene în partea de jos. A accesorizat-o cu bijuterii deosebite, iar părul l-a avut aranjat pe spate, fără voal.

Pentru dansul mirilor ea s-a schimbat în a doua rochie la fel de spectaculoasă, una cu mânecă lungă și crăpătură adâncă pe picior. Ambele au fost create de casa de modă M.Marquise. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos, Valeriu Gheorghiță a îmbrăcat un costum foarte elegant, cu cămașă albă și papion negru.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au avut o nuntă de poveste. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, iar petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. Toată crema showbizului a fost invitată.

Cel mai bine îmbrăcate vedete vs apariţii neinspirate la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiţă. Criticul de modă Florin Burescu analizează în detaliu ţinutele invitatelor la nunta anului

Petrecerea a început cu dansul mirilor. Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au ales o melodie de dragoste, pe care au valsat pentru prima dată în calitate de soț și soție.

Într-un decor cu flori albe naturale, invitații au servit preparate alese. Chef la nuntă a fost Petrișor Tănase, iar meniul a fost compus dintr-un aperitiv bogat cu ou de găină aromat, file de somon uscat, piept de rață și multe altele.

Ca feluri principale invitații au servit sturion alături de o garnitură, sarmale tradiționale, mușchi de vită și altele. La final, invitații au fost serviți cu un tort, care a venit pe mai multe etaje.

Vedetele prezente la eveniment i-au dat pe cei doi de gol, pe rețelele de socializare au postat nenumărate imagini. Printre invitați au fost Adelina Pestrițu și soțul ei, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu, Teodora Tompea și alții.

DailyBusiness
Senatul a adoptat proiectul! 2 zile libere pentru români pentru efectuarea screening-ului
Spynews
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Fanatik.ro
Județele din România unde oamenii au cele mai mari șanse să-și găsească locuri de muncă. Către ele fug majoritatea românilor
Capital.ro
Anunț pentru românii cu banii la saltea. Adevărul despre carduri: Trebuia să închid...
Playtech.ro
Ce a putut să spună Andreea Bălan despre tatăl său și despre Keo în fața a mii de oameni. Moment ULUITOR la Sala Palatului
DailyBusiness
Românii pot ieși la pensie la 45 de ani! Cine beneficiază de reducerea vârstei de pensionare
Adevarul
Donald Trump, atac furibund la actorul de origine română Sebastian Stan: „Un gunoi uman!”
wowbiz.ro
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Spynews
Amanta i-a cerut să renunțe la soție! Meko face declarații exclusive! Cum se împarte luptătorul între femelie din viața lui
Spynews
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Evz.ro
Bianca Drăgușanu, tupeu maxim în trafic. Ceilalți șoferi au luat foc
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe care le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
kanald.ro
Mircea este tânărul în vârstă de 29 de ani mort într-un accident de motocicletă. Bărbatul devenise tată recent, însă pasiunea sa i-a adus sfârșitul
Cancan.ro
Cât a costat rochia de mireasă pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian. Nimeni nu se aștepta să dea atât!
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Noile reguli UE. Toată lumea le respectă
StirileBZI
România va produce carne hibridă! Ce veți găsi în parizer, pateu și crenvurști
Prosport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
substantial.ro
Nicușor Dan susține desființarea Poliției Locale: „Poliția Națională este mai profesionistă”
MediaFlux
TRUMP, scos din MINȚI de un ACTOR celebru ROMÂN. A vrut să-i INTERZICĂ FILMUL!
Shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Puterea.ro
Pesta ovină ne-a prins iar cu temele nefăcute. Ce lecții învață România după eradicarea virusului care a decimat sute de mii de oi și capre