ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV. Aşa ar putea arăta primul 11 al României: „Iordănescu e superstițios”

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, ”Tricolorii” joacă la Koln contra Belgiei, echipă care a pierdut, scor 0-1, primul meci contra Slovaciei.
Viorel Dobran
22 iun. 2024, 08:37
ROMANIA - BELGIA LIVE PRO TV. Aşa ar putea arăta primul 11 al României:

ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV.  Reprezentativa României va evolua, sâmbătă, de la ora 22.00, la Koln, în compania Belgiei, în al doilea meci din grupa E de la Campionatul European de fotbal.

Înainte de partida contra ”Dracilor Roșii”, Ciprian Marica (38 de ani) a vorbit despre primul 11 pe care Edward Iordănescu (46 de ani) îl va alinia la Koln.

Fostul atacant al naționalei este convins că selecționerul nu va schimba prea multe la echipa de start. Acesta spune că singurul care are pus în pericol postul de titular este Florinel Coman (25 de ani), care ar putea fi înlocuit de Valentin Mihăilă (24 de ani).

PROTV ONLINE STREAM BELGIA-ROMÂNIA LIVE VIDEO. Meciul decisiv pentru tricolori la Euro 2024. Hai România!

”Așa se spune, că echipa câștigătoare nu se schimbă. Îl văd pe Edi Iordănescu un antrenor superstițios. Pe lângă faptul că este religios, pare a fi și superstițios. Atunci cred că nu va schimba echipă. Ar fi fost acolo un semn de întrebare cu Mihăilă, care a intrat foarte bine și ar putea să îl înlocuiască pe Coman.

Acum, sigur, Mihăilă a intrat foarte bine de pe bancă și ai nevoie și de jucători care se simt bine. Nu toți sunt buni să intre pe parcursul jocului. Dacă ați sesizat, sunt jucători care pur și simplu nu se pot conecta și nu se pot încălzi atât de bine, astfel încât atunci când intră în teren să poată să fie la nivel.

Sunt cazuri și cazuri, de aceea e posibil ca Edi Iordănescu să nu schimbe, una că este superstițios și doi că Mihăilă a intrat foarte bine și este un bun jucător venit de pe bancă.

Edi este și capricios cu ambiția lui de a nu-l lua pe Mitriță, dar ce poți să-i mai spui acum?”, a spus Ciprian Marica, potrivit sport.ro.

ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV: Edi Iordănescu – Belgia este un adversar colosal, dar noi intrăm în teren cu gândul să câştigăm / Nu am nicio ofertă, absolut niciuna

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, vineri, cu o zi înainte de meciul României cu Belgia, de la Euro 2024, că belgienii sunt “un adversar colosal”, dar tricolorii vor intra pe teren cu gândul la victorie.

“Mâine vorbim de o nouă provocare, probabil la un nivel superior. Este o provocare foarte mare pentru care suntem pregătiţi şi pe care o aşteptam. Sunt experienţe fantastice şi avem doar de câştigat din ele. Mâine va fi din nou momentul în care va trebui să ne ridicăm, să ne adunăm, să ne organizăm foarte bine. Să fim din nou foarte intenşi, să fim exacţi, să fim eficienţi şi să putem să propunem fotbalul pe care România poate să-l producă. Nu aşteptăm ajutor de la nimeni. Depindem de noi”, a spus Iordănescu.

El a precizat că după victoria din meciul cu Ucraina, scor 3-0, le-a transmis jucătorilor un mesaj de echilibru.

Edward Iordănescu
“Noi am crezut tot timpul în procesul nostru, în munca noastră. Mă bucur de un grup bun, care mă ajută şi îmi face munca mai uşoară. Îmi doresc ca atunci când se va termina acest turneu final această generaţie să fie un factor important pozitiv pentru tineret. Să inspirăm. Am început foarte bine acest turneu, ne dorim să continuăm, iar încrederea mea în acest grup este totală. Cu siguranţă că va fi intactă şi mâine, indiferent ce se va întâmpla”.

Iordănescu este de părere că obţinerea calificării în optimi sâmbătă ar însemna “istorie”.  “Ar însemna istorie. E un feeling personal, cel puţin după acest prim joc mi s-a părut că românii s-au adunat din nou în spatele echipei naţionale şi nu numai. Am simţit din nou altă unitate, altă încredere, bucurie, speranţă, şi lucrurile astea ne motivează mai tare. Adversarul este unul colosal, cu multă valoare şi suntem conştienţi de asta. Dar intrăm în teren cu gândul să câştigăm, să ne punem în slujba tricolorului. Ne dorim calificarea. Dar o luăm pas cu pas. Dacă la final un punct ne va fi suficient este binevenit. Dar gândirea noastră este să scoatem maxim din fiecare meci”, a explicat selecţionerul.

ONLINE STREAM Belgia-România Euro 2024: Anunţul momentului!

Edward Iordănescu a menţionat şi că ar dori ca discuţiile cu privire la eventuale ofeste pentru el să nu fie abordate în timpul Euro 2024: “Nu am nicio ofertă, absolut niciuna. Şi dacă cineva ar fi fost interesat de mine nu m-ar fi interesat. Ne place aici şi vrem să mai stăm, aşa că să lăsăm pentru acasă astfel de discuţii”.

Naţionala României va întâlni, sâmbătă, la Koln, de la ora 22.00, reprezentativa Belgiei, în etapa a doua a grupelor Euro 2024.

Cum a arătat România la meciul cu Ucraina: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Man, Stanciu, R. Marin, Coman – Drăguș

Programul din grupa României la EURO 2024: 
17 iunie, ora 16:00 ROMÂNIA – Ucraina 3-0
17 iunie, ora 19:00 Belgia – Slovacia 0-1
21 iunie, ora 16:00 Slovacia – Ucraina, 1-2
22 iunie, ora 22:00 Belgia – ROMÂNIA, Koln
26 iunie, ora 19:00 Slovacia – ROMÂNIA, Frankfurt
26 iunie, ora 19:00 Belgia – Ucraina, Stuttgart

Lotul României pentru EURO 2024:
PORTARI

1. Florin NIȚĂ
12. Horațiu MOLDOVAN
16. Ștefan TÂRNOVANU
FUNDAȘI

2. Andrei RAȚIU
3. Radu DRĂGUȘIN
4. Adrian RUS
5. Ionuț NEDELCEARU
11. Nicușor BANCU
15. Andrei BURCĂ
22. Vasile MOGOȘ
24. Bogdan RACOVIȚAN
MIJLOCAȘI

6. Marius MARIN
8.Alexandru CICÂLDĂU
10. Ianis HAGI
13. Valentin MIHĂILĂ
14. Darius OLARU
17. Florinel COMAN
18. Răzvan MARIN
20. Dennis MAN
21. Nicolae STANCIU
23. Deian SORESCU
26. Adrian ȘUT
ATACANȚI

7. Denis ALIBEC
9. George PUȘCAȘ
25. Daniel BÎRLIGEA
19. Denis DRĂGUȘ

 

ROMANIA – BELGIA LIVE PRO TV. Selecţionerul Belgiei este Domenico Tedesco (38 ani), un tehnician italo-german care a pregătit anterior Erzgebirge Aue, Schalke 04, Spartak Moscova şi RB Leipzig. Este din februarie 2023 în funcţie.

Belgia a fost în preliminariile EURO 2024 câştigătoarea învinsă (6 victorii şi 2 remize) a unei grupe din care au mai făcut parte Austria, Suedia, Azerbaidjan şi Estonia. Iar atacantul Romelu Lukaku a fost golgheterul acestor preliminarii!

În palmaresul lor cu România sunt 11 meciuri disputate, cu 4 victorii pentru tricolori şi două rezultate de egalitate înregistrate. Ultimele două confruntări au fost un amical în 2011 la Liege, pierdut de noi, 1-2, şi un amical în 1999, 1-0 la Bucureşti.

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Amenda fabuloasă pe care o riscă toți românii care stau la curte. Aveți doar 15 zile la dispoziție să rezolvați situația
Capital.ro
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
Playtech.ro
ȘOC! Familia Ciolacu, nași de cununie pentru Anda Adam. Rochia nașei a atras TOATE privirile
DailyBusiness
Șoferii trebuie să știe! Apare un nou indicator rutier în România
Adevarul
Cum arăta cu adevărat voievodul Ștefan cel Mare. Potretele cunoscute nu au nicio legătură cu realitatea istorică
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Scandal de proporții! Și-a desfigurat iubita lui “E diavol și bolnav psihic!” + “I-am făcut plângere penală”
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
EXCLUSIV: Imagini cu Alexandra în rochie de mireasă. Părinții au decis să o înmormânteze în rochie albă pe fata care a fost ucisă cu sălbăticie de propriul iubit
Capital.ro
Noua regulă din Codul Rutier. Ce trebuie să facă șoferii după ce sunt testați de poliție
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Cod Galben de Caniculă pentru Aproape Toată Țara: Temperaturile depășesc 35-36 de Grade
MediaFlux
BLOCAJ privind RECALCULAREA PENSIILOR! LOVITURĂ pentru ROMÂNI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?