ROMÂNIA – BELGIA ONLINE STREAMING. Cine transmite la TV al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024

România - Belgia, al doilea meci al „tricolorilor” la EURO 2024, se joacă sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, la Koln. „Tricolorii” sunt pe primul loc în grupă după succesul istoric cu Ucraina.
Alina Costache
21 iun. 2024, 09:55
ROMÂNIA - BELGIA ONLINE STREAMING. Cine transmite la TV al doilea meci al

ROMÂNIA – BELGIA ONLINE STREAMING va fi live text pe Romaniatv.net. La televizor, meciul va fi transmis de PRO TV, canalul care a obținut drepturile pentru turneul final al Campionatului European din Germania.

PRO TV a cumpărat drepturile pentru EURO 2024 și EURO 2028. La Campionatul European din Germania, din această vară, vor fi meciuri transmise și pe Pro Arena, al doilea post al trustului.

Primul meci al României de la EURO 2024, victoria cu 3-0 din fața Ucrainei, a fost transmis tot pe PRO TV. Meciul s-a jucat luni, 17 iunie, de la ora 16:00.

Următorul meci, cel cu Belgia, se va juca sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00 și va fi transmis tot pe PRO TV. În ultimul meci din grupă, România va întâlni Slovacia, pe 26 iunie, de la ora 19:00, iar partida va fi difuzată tot pe Pro Tv, deşi celelalte meciuri de pe acest trnson orar au fost difuzate pe Pro Arena.

PRO TV ONLINE STREAM SLOVACIA – UCRAINA LIVE VIDEO. Meciul care poate uşura calificarea României la Euro 2024

România a obținut o victorie extraordinară cu Ucraina în primul meci al grupei și a devenit candidată serioasă la prima poziție. Căpitanul naționalei, Nicolae Stanciu, a deschis scorul în minutul 29 cu un șut superb din afara careului. La doar câteva minute de la debutul reprizei secunde, Răzvan Marin a dublat avantajul „tricolorilor” tot cu un șut din afara careului, în minutul 53.

După doar 4 minute, Denis Drăguș a dus scorul la 3-0 după o fază genială creată de Dennis Man și a stabilit scorul final.

S-a stabilit! Arbitrul partidei Belgia – România

Polonezul Szymon Marciniak (43 de ani) a fost desemnat de UEFA să arbitreze partida dintre Belgia și România de la EURO 2024. La cele două linii, Szymon Marciniak va fi ajutat de asistenții Tomasz Listkiewicz și Adam Kupsik.

Arbitru de rezervă la acest joc va fi Donatas Rumsas, din Lituania. În camera VAR se vor afla polonezii Bartosz Frankowski și Tomasz Kwiatkowski, dar și slovenul Nejc Kajtazovic.

Centralul Szymon Marciniak a arbitrat finala Cupei Mondiale din 2022, câștigată de Argentina la loviturile de departajare în fața Franței.

Programul României din Grupa E, EURO 2024
Luni, 17 iunie 2024
ROMÂNIA – Ucraina (Munchen) 3-0
Belgia – Slovacia (Frankfurt) 0-1

Sâmbătă, 22 iunie 2024
Slovacia – Ucraina (Dusseldorf) – 16:00
Belgia – ROMÂNIA (Koln) – 22:00

Miercuri, 26 iunie 2024
Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt) – 19:00
Belgia – Ucraina (Stuttgart) – 19:00.

 

A văzut Belgia – Slovacia, trimis de Edi Iordănescu, și a tras concluzia. ”Trebuie să ne gândim că e o mândrie”

Belgia – România, al doilea meci al ”Tricolorilor” de la EURO 2024, se va juca sâmbătă, 22 iunie, la Koln, de la 22:00. Selecționerul și-a trimis diverși colaboratori pentru a urmări adversarii ”Tricolorilor” la acest turneu final. Ionuț Badea (48 de ani) a fost cel care a ”citit” jocul ucrainenilor, iar rezultatul s-a văzut pe teren, acolo unde România s-a impus cu 3-0, pe Fussball Arena.

”Întâlnim Belgia, nu o selecționată oarecare. De aceea, trebuie să fim foarte atenți. Calculele în fotbal sunt importante. E normal, e posibil să mai obținem un succes, pentru că în aceste meciuri care s-au jucat până acum am remarcat cum toate au avut o șansă împotriva celeilalte, chiar dacă unele porneau ca mari favorite”, a spus Pedrazzini, într-un interviu acordat lui Dan Filoti, trimisul special al Digi România la EURO 2024, alături de Marian Cordirlă și operatorii Cătălin Dimancea și Cristi Preda, în cadrul emisiunii Fotbal European.

Oficialul FRF crede că naționala României a plecat pe un drum pe care merită să continue, dacă va păstra aceeași atitudine de la meciul cu ucrainenii.

Citeşte şi: Belgia – România online 2024. Anunţul FRF înainte de meciul decisiv din grupele Euro 2024, ce se întâmplă cu selecţionerul Iordănescu

”Noi, aici la EURO, am început un drum foarte important. Concentrarea, determinarea contra Ucrainei reprezintă ceva deosebit. Am patru ani de când sunt la FRF și am constatat acum această abordare de meci. Și am mai văzut și câți români au fost la Munchen.

Trebuie să ne gândim că este o mândrie să poți să ai un astfel de public în spate. Am văzut stadionul plin, asta creează motivare, determinare, o stare deosebită. Cu aceste gânduri trebuie să intrăm pe teren la meciul cu Belgia”, a mai spus Pedrazzini, la Digi Sport.

”Naționala României are și valoare, nu doar determinare și ambiție”

Massimo Pedrazzini a mai spus că actuala generație a României se bazează și pe valoare, nu doar pe determinare și ambiție.

”Ne-au ajutat foarte mult și jucătorii care au venit la lot cu experiența din străinătate. Au o experiență bogată, ne-au ajutat foarte mult.

Ca să reușești în fotbal ai nevoie de ceva special, nu merge doar cu dorința, ai nevoie și de valoare. Și asta are acum echipa națională a României”, a conchis Pedrazzini.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la toate profilele la bacalaureat 2024. Update
Capital.ro
Viktor Orban a dat lovitura în Europa. UE se înclină în fața Ungariei: Succes!
Playtech.ro
AVEM subiectele la ISTORIE la BAC 2024. Ce le-a picat elevilor anul acesta
DailyBusiness
Vești bune pentru șoferi! Benzina și motorina, mai ieftine astăzi!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Rețete ideale pentru caniculă. Ușor de preparat și cu puține calorii
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
BAC 2024 | Acestea sunt subiectele de la matematică. O problemă le-a dat elevilor mari bătăi de cap
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Barem Matematică Bacalaureat 2024: Ora la care urmează să fie afișate răspunsurile corecte pe Edu.ro pentru profilul real
Capital.ro
Amendă 500 de lei. Legea îi obligă pe TOȚI șoferii să plătească. E obligatoriu
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Sondaj INSCOP: PSD conduce în intențiile de vot, urmat de PNL și AUR
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?