ROMANIA BULGARIA 0-0: „Nula na nula”

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. România – Bulgaria se dispută sâmbătă, 7 februarie, de la ora 19:00. Partida are o miză specială pentru adversari. Duelul împotriva tricolorilor reprezintă și debutul pe banca tehnică a selecționerului Ivaylo Petev.
Alina Costache
07 feb. 2015, 16:25
ROMANIA BULGARIA 0-0:

ROMANIA BULGARIA 0-0

Bulgarii au controlat prima parte a meciului și și-au creat ocazii bune de gol prin Mihail Aleksandrov (10) și Manolov (21), dar Lung s-a remarcat de fiecare dată.

Tricolorii au prins mai mult curaj cu trecerea timpului și au reușit să echilibreze jocul, iar pe finalul primei reprize au dominat chiar jocul, având două situații mari de gol. Keșeru a executat foarte bine o lovitură libere de pe partea dreaptă, dar Mitrev a respins de sub transversală (43). Prepeliță (44) a trimis pe lângă poartă din careul bulgarilor, la o fază în care mingea s-a plimbat prin fața porții.

Imediat după pauză, Bumba a reluat din prima, însă balonul a ocolit ținta (46).

R. Vasilev a ratat cea mai mare ocazie a meciului, în minutul 72, când a scăpat singur cu Silviu Lung jr, după o gafă a lui Papp, însă a trimis pe lângă poartă.

Finalul a aparținut echipei antrenate de Anghel Iordănescu, Budescu fiind în prim-planul mai multor acțiuni. Atacantul Astrei a șutat pe lângă poartă (75), l-a întrebuințat pe Makendjiev (85), iar apoi a trimis foarte aproape de vinclu (90+2). Tricolorii au cerut penalty în min. 78, după ce Stoicev a lovit balonul cu mâna în propriul careu. Makendjiev s-a remarcat și în minutul 90+1 când a reținut mingea trimisă cu capul de Papp.

România va mai juca două meciuri în stagiul din Antalya, cu Sioni Bolnisi (locul 14 în Georgia), pe 10 februarie, și cu Republica Moldova, pe 14 februarie.

Au evoluat echipele: 
România: 1. Silviu Lung jr — 4. Cristian Manea, 2. Paul Papp, 24. Sergiu Muth, 20. Steliano Filip (3. Bogdan Vătăjelu, 64) — 18. Andrei Prepeliță (5. Paul Anton, 88), 8. Mihai Pintilii (căpitan) — 7. Adrian Popa (25. Ioan Hora, 70), 9. Raul Rusescu (10. Constantin Budescu, 59), 11. Florin Tănase (17. Claudiu Bumba, 46) — 13. Claudiu Keșeru (19. Mihai Roman, 84). Selecționer: Anghel Iordănescu. 
Rezerve neutilizate: 23. Cristian Bălgrădean — 6. Alexandru Crețu, 14. Andrei Dumitraș, 15. Florin Bejan, 16. Ionuț Nedelcearu, 21. Valentin Lazăr.

Bulgaria: 1. Bojidar Mitrev (12. Blagoi Makendjiev, 46) — 15. Vențislav Vasilev, 3. Aleksandăr Aleksandrov, 23. Borislav Stoicev, 4. Petăr Zanev (5. Mihail Venkov, 46) — 21. Svetoslav Diakov (căpitan), 18. Vladimir Gadjev (10. Lacezar Baltanov, 46) — 11. Stanislav Manolev (17. Kiril Despodov, 90+3), 6. Kristian Malinov (22. Stefan Velev, 64), 7. Mihail Aleksandrov — 9. Ismail Isa (19. Radoslav Vasilev, 70). Selecționer: Ivailo Petev. 
Rezerve: Strahil Popov, Radoslav Terziev, Ilia Milanov, Daniel Ghenov.

Arbitru: Bartosz Frankowski; arbitri asistenți: Marcin Boniek, Zbigniew Dobrynin (toți din Polonia) 
Cartonașe galbene: Filip (16), Papp (49), Bumba (57), Vasilev (63), Velev (67), Vătăjelu (86), Diakov (90+3). 


Min. 90: meciul s-a terminat, 0-0

min. 85: Budescu trage frumos, dar portarul bulgarilor a fost atent şi a respins

min. 72: Un jucător al bulgarilor a scăpat singur cu Silviu Lung, dar a tras pe lîngă poartă din fericire pentru noi

min. 56: Bumba primeşte cartonaş galben 
min. 51: 
Şut al lui Rusescu de la marginea careului, reţine portarul bulgarilor în doi timpi 

min. 43: 
Keşeru execută superb sub bară o lovitură liberă din unghi, Mitrev respinge frumos în corner 

min. 21: 
Manolev trage pe jos la colţul scurt, dar Silviu Lung e atent şi respinge cu un reflex de excepţie
min. 14: 
Steliano Filip primeşte galben după un fault la Manolev. Lovitură liberă importantă pentru bulgari
min. 9: 
Prima ocazie importantă a partidei! Şut bombă a lui Malinov de la 35 de metri, Lung respinge greu în faţă 

***

La meci sunt şi loturile echipelor Steaua, Pandurii, Viitorul, Academica Piteşti, și cel al echipei naţionale Under 17 a României. Antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, nu e alături de jucătorii săi, alegând să vadă amicalul Rapidului, primul adversar din returul Ligii 1.

Conform protocolului, fiecare echipă va avea dreptul să efectueze 7 schimbări. Jucătorii eliminați nu vor avea drept de înlocuire, chiar dacă e vorba despre un joc amical care nu contează în palmaresul oficial al celor două naționale.


ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. România joacă în această seară de la ora 19:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, primul amical din stagiul de pregătire din Antalya. Jucătorii lui Iordănescu vor primi replica Bulgariei.

Deși amicalul nu contează în palmaresul celor două naționale, meciul pare că va fi unul extrem de interesant. Iodrăescu va avea la dispoziție doar fotbaliști care trebuie să demonstreze că merită chemați și pe viitor la prima reprezentativă.

Elevii lui Iordănescu mai joacă două meciuri în turneul turc, ambele fiind neoficiale: cu Sioni Bolnisi (Georgia 1, 10 februarie) şi Republica Moldova (14 februarie). Bulgarii iau în serios amicalul cu România de sâmbătă, 7 februarie. Partida este importantă pentru selecționerul Ivaylo Petev, aflat la debut.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Bulgarii iau în serios amicalul cu România de sâmbătă, 7 februarie. Partida este importantă pentru selecționerul Ivaylo Petev, aflat la debut. „Știu toți jucătorii de la Steaua și sunt sigur că toți sunt foarte buni. Sper că partida va fi utilă pentru ambele echipe”, a declarat noul selecționer al Bulgariei. Petev, fostul antrenor al lui Ludogorets, este cel care a avut inspirația de a-l transfera, în 2012, pe Cosmin Moți de la Dinamo. Fostul jucător al alb-roșiilor a apărat două lovituri de departajare și a marcat una, oprind-o pe Steaua din drumul către grupele UEFA Champions League astă-toamnă.

„Moți este singurul jucător din lume cu o asemenea realizare și sunt foarte fericit că am reușit să-l iau de la Dinamo. Glumă sau realitate, performanța lui i-a dat șansa lui Ludogorets să joace în Champions League”, a mai zis antrenorul bulgarilor.
Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat si care este obiectivul actiunii din Turcia: „Incercam sa marim aria de selectie la lotul national. Am vrea sa promovam chiar fortat cativa jucatori pentru ca din pacate zic eu, sunt multi jucatori care activeaza in strainatate si care au probleme la cluburile lor”.

Atacantul Stelei, Claudiu Keseru se declara incantat ca a fost selectionat chiar si la reprezentativa divizionara, cu toate ca in ultimul timp a fost selectionat la meciurile oficiale ale Romaniei: „Ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa raspund prezent convocarilor si de fiecare data cu un entuziasm iesit din comun„, a declarat atacantul campioanei.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. „Tricolorii” antrenaţi de Anghel Iordănescu debutează în acest an în Antalya. Partida amicală ROMANIA BULGARIA este transmisă LIVE VIDEO, sâmbătă, 7 februarie, de la ora 19:00, la DIGI SPORT.

ROMANIA BULGARIA este LIVE VIDEO DIGI SPORT AICI.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Amicalul Romania – Bulgaria nu va conta pentru palmaresul celor două „naţionale”. „Tricolorii” divizionari ar putea începe cu Lung – Cr. Manea, Papp, Nedelcearu, Vătăjelu – Al. Creţu, Prepeliţă – Ad. Popa, Budescu, V. Lazăr – Keşeru.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat si care este obiectivul actiunii din Turcia: „”Incercam sa marim aria de selectie la lotul national. Am vrea sa promovam chiar fortat cativa jucatori pentru ca din pacate zic eu, sunt multi jucatori care activeaza in strainatate si care au probleme la cluburile lor”.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Atacantul Stelei, Claudiu Keseru se declara incantat ca a fost selectionat chiar si la reprezentativa divizionara, cu toate ca in ultimul timp a fost selectionat la meciurile oficiale ale Romaniei: „Ma bucur de fiecare data cand am ocazia sa raspund prezent convocarilor si de fiecare data cu un entuziasm iesit din comun”.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Partida ROMANIA – BULGARIA are o miză specială pentru adversari. Duelul împotriva tricolorilor reprezintă și debutul pe banca tehnică a selecționerului Ivaylo Petev. „Știu toți jucătorii de la Steaua și sunt sigur că toți sunt foarte buni. Sper că partida va fi utilă pentru ambele echipe”, a declarat noul selecționer al Bulgariei.

ROMANIA BULGARIA LIVE VIDEO DIGI SPORT. Echipa naţională de fotbal are programate trei jocuri de pregătire, amicale: cu  Bulgaria, pe 7 februarie, cu Sioni Bolnisi, pe 10 februarie și cu naţionala Moldovei, pe 14 februarie. Toate meciurile sunt LIVE VIDEO la DIGI SPORT.

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Ce să pui în borcanele cu castraveți în oteț ca să fie crocanți și să aibă un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Unde câștigi cel mai bine în Europa. Iată ce înseamnă un salariu bun
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Germania solicită amânarea directivei UE privind defrișările
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...