ROMANIA-GRECIA: Declaraţie revoltătoare a grecilor

ROMANIA-GRECIA: Adversarii la barajul CM 2014 sunt fericiţi pentru tragerea la sorţi. 
Romania TV
01 nov. 2013, 14:59
ROMANIA-GRECIA: Declaraţie revoltătoare a grecilor

ROMANIA-GRECIA: Cele mai tari meciuri din ultimii ani pentru echipa naţională se vor disputa la mijlocul acestei luni, pe 15, respectiv 19 noiembrie, împotriva Greciei în dublă manşă la baraj.

Lumea fotbalului românesc a dorit Grecia la barajul pentru Campionatul Mondial şi sorţii i-au adus pe eleni în calea lui Marica şi compania. Toţi au considerat că grecii sînt cei mai slabi dintre cele 4 posibile adversare.

Dar se pare că şi grecii au dorit să joace împotriva României la baraj. Cel puţin aşa susţine Dimitris Salpingidis, unul dintre oamenii de bază ai naţionalei.

Acesta consideră pe România chiar sub Islanda, anunţînd că „tricolorii” erau cei mai slabi din urna outsiderilor: „Cred că a fost o tragere bună pentru noi. Este normal ca şi voi să credeţi la fel, şi noi, dar şi voi, eram cei mai slabi din urnele lor”, a spus Salpingidis pentru Digisport.

BILETELE PENTRU GRECIA-ROMÂNIA AU FOST EPUIZATE

Astăzi 31.10.2013, la ora 12.00, au fost puse în vânzare online, pe site-ul www.biletefotbalonline.ro, tichetele alocate suporterilor români pentru meciul tur al play-off-ului de calificare la Cupa Mondială, Grecia-România, joc ce se va disputa vineri 15.11.2013, la Pireu. Întreaga cotă de bilete a fost epuizată în primele zece minute, ca date statistice site-ul fiind accesat în intervalul 12.00-12.10 de un număr de aproximativ 6.000 de doritori. În acest moment, vânzarea este oprită, cota de 1.700 bilete alocată de către federația elenă suporterilor români fiind epuizată.

GRECIA-ROMÂNIA: Lista lui Piţurcă

Federația Română de Fotbal mulțumește și pe această cale fanilor echipei naționale pentru interesul acordat acestui joc decisiv și îi așteaptă în tribunele stadionului „Giorgios Karaiskakis” pentru a-i susține pe tricolori.

Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcă, a definitivat azi, 31 octombrie a.c., lista celor 15 jucători români legitimați la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare DE PRINCIPIU pentru cele două jocuri contra Greciei, contând pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondială FIFA 2014, acestea fiind programate în zilele de 15 noiembrie a.c., ora 21.45, pe stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, și 19 noiembrie a.c., ora 21.00, pe Arena Națională din București.

Au primit astăzi faxuri – urmând să afle pe 8 noiembrie a.c., în jurul prânzului, dacă vor fi convocați și definitiv – următorii jucători: Bogdan Ionuț Lobonț (AS Roma), Nicolai Dorin Goian (Asteras Tripolis), Vlad Iulian Chiricheș(Tottenham Hotspur FC), Răzvan Raț-Dincă (West Ham United FC), Răzvan Cociș (Hoverla Ujgorod), Costin Lazăr (PAOK FC), Bănel Nicoliță (FC Nantes), Gabriel Andrei Torje (Espanyol Barcelona), Alexandru Iulian Maxim (VfB Stuttgart), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Teodor Grozav (Terek Groznîi), Claudiu Andrei Keșeru (SC Bastia),Bogdan Sorin Stancu (Genclerbirligi SK), Ciprian Andrei Marica (Getafe CF) și Marius Constantin Niculae (Hoverla Ujgorod).

Lotul complet va fi anunțat sâmbătă, 9 noiembrie a.c., când vom comunica și programul de presă ocazionat de cele două jocuri.

Rugăm unitățile mass-media, acreditate la meciul de la Pireu, să nu se cazeze în hotelul unde va locui naționala, Ledra Marriott din Atena. Delegația noastră va decola spre Grecia pe 13 noiembrie a.c., la ora 17.30, de pe aeroportul Henri Coandă, și va părăsi Atena, în direcția București, în ziua de 16 noiembrie a.c., la ora 13.30.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Pensionarii care vor PLĂTI MAI MULT. A intrat în vigoare la 1 iulie
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vestea momentului despre Facebook. Se întâmplă doar în UE
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Nu e iluzie optică! Ce și-a construit în balconul apartamentului acest bărbat din Cluj-Napoca
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Interdicție pe STRĂZILE din România. Șoferii sunt ARESTAȚI pentru 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden, diagnosticat cu Covid, își întrerupe campania electorală
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'