ROMANIA – MUNTENEGRU 1-1: Stanciu reatează penalty în prelungiri

Reprezentativa României a început preliminariile Cupei Mondiale din 2018 cu o remiză, scor 1-1 (0-0), duminică seară, pe Cluj Arena, în compania selecţionatei Muntenegrului, în grupa E de calificare, partidă la care Nicolae Stanciu a ratat un penalti în minutul 90+6. În celelalte meciuri din grupă, Danemarca a învins Armenia, 1-0, iar Polonia a remizat surprinzător, 2-2, cu Kazahstan.
Filip Stan
04 sept. 2016, 08:24
ROMANIA - MUNTENEGRU 1-1: Stanciu reatează penalty în prelungiri

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016 UPDATE: 1-1

Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în primul lor meci din preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

Min. 95: Lovitura de la 11 m, ratează NICUŞOR STANICU, 1-1

Min. 87: 1-1, bucuria României a durat mai puţin de două minute.

Min. 85: GOOOOL ROMANIA, Adi Popa, abia introdus, deschide scorul după o fază a lui Stanciu.

Min. 72: Bicfalvi, aproape un gol la o deviere a lui Moţi din corner. 9-0 raportul cornerelor în favoarea României.

Min. 60: Lovitură liberă periculoasă executată de Stanciu, paradă a portarului muntenegrean.

Min. 55: Stanciu, cu un şut peste şi un luft, cel mai periculos jucător al României.

Min. 45: Reprezentativele de fotbal ale României și Muntenegrului sunt la egalitate, 0-0, la pauza meciului care are loc duminică seara, pe Cluj Arena din Cluj-Napoca, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018.

MIN. 30: Meci echilibrat, cu o uşoară dominare a oaspeţilor.

MIN. 21: Florin Andone, ocazie URIAŞĂ, respinge portarul Muntenegrean.

MIN. 5: Parada Pantilimon, care salvează echipa României de la primirea unui gol. În tribune se află aproximativ 20.000 de spectatori. La partida cu Muntenegru, căpitanul naţionalei României este fundaşul Dragoş Grigore. 

SURPRIZĂ! Echipa naţională a Poloniei a terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 2-2 (2-0), cu reprezentativa Kazahstanului, în prima etapă din grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, din care face parte şi România. 

Echipa naţională a Danemarcei a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în prima etapă din grupa E a prteliminariilor Cupei Mondiale din 2018, din care face parte şi România.

CHRISTOPH DAUM a renuntat la doi jucatori din lotul largit de 25, si anume la fundasul BOGDAN VATAJELU si la mijlocasul VLAD ACHIM, de la CS Universitatea Craiova, respectiv Steaua Bucuresti.

IATĂ Echipele de start:

România: 1. Costel Pantilimon — 6. Romario Benzar, 4. Cosmin Moți, 21. Dragoș Grigore (căpitan), 3. Steliano Filip — 5. Ovidiu Hoban, 22. Cristian Săpunaru — 17. Eric Bicfalvi, 19. Bogdan Stancu, 23. Nicolae Stanciu — 9. Florin Andone. Selecționer: Christoph Daum. 
Rezerve: 12. Cristian Bălgrădean, 16. Silviu Lung jr — 2. Alexandru Mățel, 7. Alexandru Chipciu, 8. Adrian Popa, 10. Alexandru Maxim, 11. Gabriel Torje, 13. Claudiu Keșeru, 14. Răzvan Marin, 15. Valerică Găman, 18. Dorin Rotariu, 20. Gabriel Enache.

Muntenegru: 1. Mladen Bozovic — 6. Zarko Tomasevic, 15. Stefan Savic, 22. Marko Simic, 4. Nikola Vukcevic — 23. Adam Marusic, 7. Marko Vesovic, 19. Aleksandar Scekic, 8. Marko Bakic — 10. Stevan Jovetic (căpitan) — 11. Fatos Beciraj. Selecționer: Ljubisa Tumbakovic. 
Rezerve: 12. Milan Mijatovic, 13. Danijel Petkovic — 2. Aleksandar Sofranac, 3. Vladimir Rodic, 5. Nemanja Mijuskovic, 9. Stefan Mugosa, 14. Risto Radunovic, 16. Damir Kojasevic, 17. Elsad Zverotic, 18. Vladimir Boljevic, 20. Nemanja Nikolic, 21. Filip Raicevic.

„România se va califica din nou la Cupa Mondială!”. Aşa îşi începe Christoph Daum interviul acordat site-ului fifa.com înainte de startul campaniei de calificare pentru turneul ce va avea loc în 2018, în Rusia.
Selecţionerul german este convins că poate schimba modul în care naţionala României va aborda meciurile şi crede că poate insufla „tricolorilor” dorinţa de a juca ofensiv şi spectaculos.

„Jucătorii români au fost mereu asociaţi cu fotbalul atractiv. Toţi vor să ataci, trebuie să te concentrezi pe acest lucru chiar şi atunci când nu ai mingea. Trebuie să facem în aşa fel încât fotbalul ofensiv să redevină o caracteristică recunoscută a fotbaliştilor români. Pentru asta avem nevoie de disciplină tactică, de un modul de joc flexibil şi de o mentalitate de învingători”, a declarat Daum pentru site-ul FIFA.

ROMANIA MUNTENEGRU. Vlad Chiricheş ratează meciul cu România-Muntenegru din preliminariile CM 2018

Neamţul spune că s-a pregătit minuţios pentru campania de calificare şi cunoaşte deja toate atuurile, precum şi toate minusurile adversarilor din grupă.

„Ştiu tot ce trebuie să ştiu despre adversari. Ne aşteaptă 10 finale foarte grele care ne vor obliga să ne autodepăşim pentru a deveni câştigători”, a mai precizat Daum.

România debutează în campania de calificare pentru Cupa Mondială din 2018 în această seară, la Cluj, împotriva reprezentativei Muntenegrului într-o partidă programată la ora 21:45. Celelalte adversare din Grupa E sunt Danemarca, Polonia, Armenia şi Kazakhstan.

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016 update.

  • Legendarul muntenegrean Dejan Savicevici și Miodrag Belodedici, foști colegi la Steaua Roșie Belgrad, s-au întâlnit și au discutat astăzi la Cluj Arena, înaintea partidei dintre România șiMuntenegru.
  • Tricolorii, în frunte cu Christoph Daum, au vizitat Cluj Arena în această dimineață, însă vor deafășura antrenamentul în Gruia
  • Arbitrii au fost prezenți la stadion pentru a inspecta gazonul, la recomandarea UEFA. Dimineață, în tribune, încă se făcea curat, iar organizatorii puneau la punct ultimele detalii;
  • La casele de bilete, pentru prima oară în această săptămână, este aglomerație. Fanii au venit și s-au așezat la coadă. Aproximativ 30.000 de bilete s-au vândut până acum, organizatorii așteptându-se la un stadion plin.

Surse din cadrul lotului au dezvăluit corespondenților GSP de la Cluj cum a stabilit Daum că ar fi cel mai bine să joace contra Muntenegrului, în această seară. Selecționerul vrea să își surprindă adversarii cu Benzar și urcarea lui Săpunaru la închidere, dar și cu o altă formulă pentru mijlocași.

Conform ultimelor informații apărute în această diminață, una dintre suprize vine la mijloc, acolo unde Daum a gândit o formulă inedită, cu Săpunaru și Hoban la închidere, iar Bicfalvi activând pe post de coordonator în spatele vârfurilor, poziție similară cu ce a jucat în Rusia.

IATĂ ECHIPA ROMÂNIEI:

România, sistem 4-2-1-3: Pantilimon – Benzar, Moți, Dr. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi – Popa, Fl. Andone, Stanciu
Rezerve: Silviu Lung jr., Găman, R. Marin, Maxim, Torje, Chipciu, Keșeru
Antrenor: Christoph Daum

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016. Pentru preliminariile CM 2018, România are un nou selecționer pe banca tehnică, primul străin din istoria naționalei: Christoph Daum, care l-a înlocuit după Campionatul European pe Anghel Iordănescu. 

ROMANIA MUNTENEGRU. Anunţ ÎNGRIJORĂTOR al lui Christoph Daum

Pentru confruntarea cu Muntenegru, Christoph Daum s-a confruntat cu mai multe probleme de efectiv. Portarul Ciprian Tătărușanu s-a accidentat la echipa de club și deși era pe lista convocaților, nu a mai ajuns în România. Fundașul Vlad Chiricheș a prăsit cantonamentul naționalei vineri, după ce a resimțit dureri la genunchi. Tot din cauza accidentărilor, Daum nu s-a putut baza nici pe steliștii Mihai Pintilii și Alin Toșca.

Sursele Dolce Sport susțin că Daum va alinia următoarea formulă de start: 

Pantilimon – Benzar, Moți, D. Grigore, S. Filip – Săpunaru, Hoban, Bicfalvi – Stanciu, Fl. Andone, B. Stancu.

Muntenegru începe campania de calificare tot cu un antrenor nou, Ljubisa Tumbakovici. Iată o posibilă formație pe care o poate alinia acesta:

Bozovici – Marusici, Savici, Simici, Tomasevici – Rodici, Vukcevici, Nikolici, Bakici – Jovetici, Beciraj.

Întâlnira dintre România și Muntenegru se desfășoară la Cluj.

România se află în Grupa E a preliminariilor, alături de Polonia, Danemarca, Muntenegru, Kazahstan și Armenia. Tot azi vor avea loc și celelalte meciuri din grupa E: Danemarca – Armenia și Kazahstan – Polonia. Christoph Daum este tentat să alinieze o formulă ofensivă la patrida cu Muntenegru. Astfel, la ultimul antrenament al zilei, selecţionerul echipei naţionale a testat un sistem de joc 4-2-3-1, însă a gîndit 2 formule, urmînd a alege una din ele.

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016. ”Bună ziua! Sunt convins că voi lua cea mai bună decizie, în privința echipei care va intra mâine pe teren. Băieții mi-au făcut multe probleme, prin felul în care s-au pregătit și m-au pus în dificultate, înainte să aleg primul 11. Atitudinea este mai importantă. Organizatorii au făcut eforturi, pentru ca mâine să avem cel mai bun gazon. Atitudinea suporterilor este mai importantă decât starea gazonului. Decizia este luată în privința căpitanul, dar diseară o voi comunica echipei, așa e corect. Am două trei opțiuni”.

ROMANIA – MUNTENEGRU. Prime IMENSE pentru „tricolori” în cazul calificării la CM 2018

”Am jucători de calitate, cu potențial. Jucătorii trebuie să se adapteze la stilul meu. Și nu este ușor. Fiecare antrenor are stilul lui. După 2-3 zile, s-au obișnuit. Vreau să creăm drumul, calea românească, nu să copiem pe altcineva. Nu cred că vom vedea mâine noua generație a fotbalului românesc, dar vom face un pas. Avem foarte multe puncte forte! Vă mulțumesc!”.

”Rotaru (n.r. – Rotariu) și Stelu (n.r. – Steliano Filip) sunt de viitor. Avem jucători talentați. Pe unii dintre acești jucători îi veți vedea pe teren cu Muntenegru. Măcar pe unul dintre ei””Chiri (n.r. – Chiricheș) a făcut o artoscopie, apoi s-a operat astăzi. I s-a scos o bucată de cartilagiu. Va reveni pe teren peste o săptămână”.

Daum, care a promis că va învăța limba română, a pronunțat primele cuvinte în limba țării care l-a adoptat. Acestea sunt ”Bună ziua” și ”Mulțumesc”.

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016. CRISTIAN SĂPUNARU – fundaș România

”Este un moment unic. Trebuie să tratăm toate meciurile ca pe o finală. Sunt 10 finale și vrem să ne calificăm la Campionatul Mondial. Nu știu dacă este o onoare mai mare decât să fii căpitanul echipei naționale. Oricine dintre noi va fi acela, va avea suportul nostru”.

”Mâine dimineață, vom merge să inspectăm terenul pe care vom evolua, atunci vom vedem cum va fi. Suntem mulțumiți de ceea ce am găsit la domnul Daum. Suporterii trebuie să ne fie alături, doar împreună putem reuși. S-au schimbat multe în fotbal. Nu mai batem cu 6-0 Feroe”.

ROMANIA – MUNTENEGRU. „Tricolorii” vor juca pentru 4 milioane de euro, procentul cuvenit jucătorilor din banii care vor veni de la forul mondial. Ceea ce va aduce, probabil, un nou record de încasări pentru oamenii de bază din era Daum: Chiricheș și Grigore au stat în capul listei după calificarea la CE, cu câte 180.000 de euro, iar ștacheta va putea urca acum spre 200.000 de euro de jucător.

ROMANIA – MUNTENEGRU, în preliminariile CM 2018. Daum: Putem să câştigăm, avem câteva puncte forte

ROMANIA – MUNTENEGRU. În afara acestor sume, FRF intenționează să păstreze propriul sistem de premiere folosit cu ocazia Eurom 2016. Adică să nu mai distribuie banii după numărul minutelor jucate de fiecare „tricolor”, cum s-a întâmplat, în general, la toate turneele finale de după Revoluție, ci să se premieze cu 1.000 de euro fiecare punct cucerit în preliminarii.

ROMANIA – MUNTENEGRU. Titularii încasează sumele complete, rezervele utilizate iau între 50% și 75%, iar jucătorul convocat se alege cu 20% chiar dacă nu e folosit de antrenor.

ROMANIA – MUNTENEGRU. După algoritmul respectiv, integraliștii Chiricheș și Grigore au mai beneficiat, în plus faţă de bonusul de calificare, de câte 20.000 de euro pentru cele 20 de puncte din preliminariile Euro 2016. Iar Moți s-a îmbogățit cu 4.000 de euro, deși n-a evoluat nicio secundă, fiind convocat la toate cele 10 partide din campanie.

ROMANIA – MUNTENEGRU. România debutează, duminică, în preliminariile CM 2018, cu Muntenegru, pe Cluj Arena, de la ora 21:45. Meciul ROMANIA – MUNTENEGRU va fi LIVE VIDEO la TVR.

ROMANIA – MUNTENEGRU LIVE VIDEO ONLINE TVR 2016: Ghidul suporterului

1. BILETE
Biletele sunt disponibile pe pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate prin plata cu cardul. Singura varianta de achiziționare a biletelor în care poți alege locul pe stadion este cea online! Suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail). La jocul România – Muntenegru, accesul copiilor de orice vârstă în Cluj Arena se va face pe baza biletului de acces. Minorii sub 14 ani au acces în Cluj Arena doar însoțiți de o persoană majoră.

Prețurile biletelor la meciul România – Muntenegru
– peluze: 35 RON
– tribuna I: 150 RON
– tribuna II: 100 RON
– family Zone: 100 RON
– VIP Etaj 3: 500 RON
– VIP Etaj 4: 400 RON

2. ACCES
Porțile arenei se vor deschide la ora 19:45! În conformitate cu decizia Primăriei Cluj-Napoca, programul mijloacelor de transport în comun (RATUC) va fi prelungit până la ora 01:00 a zilei de 05.09.2016. Spectatorii care vor asista la jocul România – Muntenegru sunt obligați să se comporte în conformitate cu legislația română și cu regulile enunțate în acest text. Încălcarea acestora poate duce la expulzarea contravenientului din stadion, poate declanșa punerea în aplicare a interdicției de acces în arenele sportive din România și poate atrage – după caz – răspunderea civilă, disciplinară, contravențională sau penală.

3. CONTROALE
Întrucât arterele din jurul Cluj Arena vor fi supuse unor măsuri de restricționare a traficului rutier, Federația Română de Fotbal face un apel către suporterii echipei naționale deținători de bilete să vină din timp la stadion pentru a evita formarea ambuteiajelor și pentru a participa astfel la fluidizarea accesului în arenă, în zona turnichetelor. Din motive de securitate, organizatorul evenimentului sugerează spectatorilor să vină la stadion fără a avea asupra lor bagaje, genți, rucsacuri, trolere de orice dimensiuni. La intrarea mijloacelor auto în parcările stadionului, autovehiculele vor fi supuse unui control special.

4. LUCRURI INTERZISE

– tricouri sau alte obiecte de îmbrăcăminte înscripționate cu texte, desene, litere sau simboluri care – în opinia organizatorului – au înțeles obscen, discriminatoriu sau provocator.
– arme, muniții, torțe, materiale explozive, incendiare sau fumigene.
– dipozitive de șocuri electrice.
– orice fel de recipient cu gaze toxice, lacrimogene, halucinogene, sau substanțe incendiare.
– cuțite, șișuri ori alte obiecte confecționate special să taie sau să rănească.
– camere foto și video profesionale.
– dispozitive de emitere a fasciculelor luminoase LASER.
– vuvuzela.
– animale de companie

5. FĂRĂ TORȚE ȘI FUMIGENE
În conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive, completată cu Legea nr. 10/2012, ale Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, ale Legii nr. 126/1995, republicată, privind regimul materialelor explozive, ale Legii nr. 61/1991 republicată, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, organizatorul de jocuri sportive stabilește regulile de conduită în stadion și poartă întreaga răspundere pentru respectarea lor.

6. BANNERE, STEAGURI
Obligațiile spectatorilor:
– să nu introducă în incinta arenei inscriptii, embleme, pancarte, bannere, afișe, steaguri sau alte suporturi care conțin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conținut obscen sau care incintă la denigrarea țării, la xenofobie, la ură națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.
– să nu introducă și să nu afișeze insemne, să nu scandeze sloganuri cu caracter politic.
– să nu se implice în nici un fel de discriminare de rasă, etnică sau religioasă, să nu promoveze în nicio formă persoane vinovate de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii ori adepte ale ideologiei fasciste. 

7. ARBITRU
FIFA a anunțat că debutul tricolorilor în preliminariilor Campionatului Mondial 2018 va fi condus de o brigadă din Anglia. La centru se va afla Anthony Taylor, 37 de ani, purtător al ecusonului FIFA din anul 2013, ajutat la cele două tușe de Stuart Burt și Stephen Child, respectiv de al patrulea oficial Andre Marriner. Anthony Taylor a mai arbitrat doar de două ori în preliminariile unui turneu final de seniori, Macedonia – Belarus 1-2 și Cipru – Bosnia-Herțegovina 2-3, calificările pentru Euro 2016. În actualul sezon a condus și un joc din cupele europene, PAOK – Ajax 1-2, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Cluj Arena va găzdui în data de 4 septembrie primul joc al „tricolorilor” în calificările pentru Mondial şi totodată jocul de debut al noului selecţioner al echipei naţionale, Christoph Daum. Partida România-Muntenegru, comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos, poate fi urmărită în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 21.45. Ea va fi precedată, de la ora 19.00 şi de la ora 21.00, de ediţii speciale Repriza a treia, cu Marian Olaianos, Mihai Stoichiţă şi Ioan Ovidiu Sabău, echipă care ne aşteaptă, de altfel, şi după încheierea meciului, cu analize şi comentarii. După miezul nopţii, la TVR 1 şi TVR HD, vor fi rezumatele tuturor partidelor disputate duminică în grupa noastră şi în celelalte grupe de calificare.

 

Este prima partidă oficială directă între cele două selecţionate. România şi Muntenegru s-au mai aflat o dată faţă în faţă, în mai 2008. A fost un meci amical, câştigat de „tricolori” cu 4-0, goluri marcate de Mutu, Ghionea şi Dică (dublă). Pe bancă era atunci Victor Piţurcă, iar Naţionala se pregătea de EURO 2008.

O brigadă din Anglia va conduce meciul de debut al Naţionalei în preliminariile Mondialului 2018, conform anunţului făcut de FIFA. La centru se va afla Anthony Taylor, în vârstă de 37 de ani, purtător al ecusonului FIFA din anul 2013, ajutat la cele două tuşe de Stuart Burt şi Stephen Child, respectiv de al patrulea oficial Andre Marriner.

(w640) meciuri Ro

După accidentarea lui Tătăruşanu, marele absent tricolor al meciului cu Muntenegru, dar şi după ce fundaşul stelist Alin Toşca a părăsit cantonamentul din motive medicale, lotul lărgit al Naţionalei este următorul:

Portari: Costel Pantilimon (Watford), Silviu Lung (Astra), Cristian Bălgrădean (Concordia Chiajna)

Fundaşi: Cristian Săpunaru (Astra), Valerică Găman (Karabükspor), Vlad Chiricheş (Napoli), Cosmin Moţi (Ludogoreţ), Dragoş Grigore (Al Sailiya), Alexandru Măţel (Dinamo Zagreb), Steliano Filip (Dinamo), Gabriel Enache (FC Steaua Bucureşti), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova)

Mijlocaşi: Vlad Achim (FC Steaua Bucureşti), Eric Bicfalvi (Tom Tomsk), Ovidiu Hoban (Hapoel Be’er Sheva), Răzvan Marin (FC Viitorul), Nicolae Stanciu (FC Steaua Bucureşti), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Gabriel Torje (Terek Grozny), Romario Benzar (FC Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua Bucureşti)

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Florin Andone (Deportivo La Coruña), Claudiu Keşeru (Ludogoreţ), Dorin Rotariu (Dinamo)

Lotul tricolor va pleca la Cluj sâmbătă, 3 septembrie, iar în cursul după-amiezii va face antrenamentul oficial.

Dintre cei 30 de jucători convocaţi de selecţionerul reprezentativei Muntenegrului, Ljubisa Tumbaković, 26 sunt stranieri, remarcându-se printre ei Jovetic (Inter) şi Savic (Atletico Madrid). Fundaşul Marko Basa, aflat pe lista selecţionerului, se află în perioada de recuperare după o accidentare.

Din grupa E de calificare la Cupa Mondială Rusia 2018 mai fac parte, alături de reprezentativele României şi Muntenegrului, naţionalele Danemarcei, Poloniei, Armeniei şi Kazakhstanului. Iată primele confruntări din grupa noastră, disputate pe 4 septembrie:

(w640) primele me

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. ROMANIA debutează, duminică, cu MUNTENEGRU, în preliminariile CM 2018, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR.

ROMANIA – MUNTENEGRU este LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV AICI şi AICI.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. ROMANIA – MUNTENEGRU este primul meci pentru selecţionerul Christophe Daum pe banca „tricolorilor”. Daum este, totodată, la primul meci din carieră pe banca unei echipe naţionale. Daum debutează în ROMANIA MUNTENEGRU, meci care este LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Anthony Taylor (Anglia) va arbitra meciul ROMANIA – MUNTENEGRU. Arbitrul de 37 de ani va fi ajutat de asistenţii Stuart Burt și Stephen Child, iar al patrulea oficial va fi Andre Marriner. În acest sezon, Taylor a condus meciul dintre PAOK și Ajax, din al treilea tur preliminar al Ligii Campionilor, încheiat cu victoria olandezilor, scor 2-1.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. ROMANIA face parte din aceeași grupă cu MUNTENEGRU, Polonia, Danemarca, Armenia și Kazahstan. Doar prima clasată se va califica direct la CM 2018, în tip ce ocupanta locului al doilea va merge la baraj, cu condiția să nu aibă cel mai slab punctaj dintre echipele de pe locul 2.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. „Intotdeauna jucatorii romani au fost asociati cu fotbalul atractiv. Toti vor sa ataci, sa te concentrezi pe asta chiar si cand nu ai mingea. Trebuie sa facem din nou astfel incat acest lucru sa redevina o caracteristica recunoscuta. Avem nevoie si de disciplina tactica, de un modul flexibil, de o mentalitate de invingator si cel mai bun spirit de echipa posibil. Stiu tot ce trebuie sa stiu despre adversarele noastre din preliminarii. Ne asteapta 10 finale foarte dificile, care ne vor obliga sa ne autodepasim pentru a deveni castigatori”, a declarat Christoph Daum, înaintea meciului ROMANIA MUNTENEGRU, care este LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Echipe probabile la meciul ROMANIA – MUNTENEGRU

ROMANIA: Pantilimon – Benzar, Moţi, D. Grigore, St. Filip – Săpunaru, Hoban – Bicfalvi – Ad. Popa, Fl. Andone, Chipciu.

MUNTENEGRU: Bozovic – Zverotic, Savic, Simic, Tomasevic – Rodic, Vukcevic, Scekic, Bakic – Beqiraj, Jovetic.

ROMANIA MUNTENEGRU TV LIVE VIDEO ONLINE STREAM TVR. Meciul ROMANIA MUNTENEGRU se joacă, duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, şi este LIVE VIDEO ONLINE STREAM la TV. Meciul ROMANIA – MUNTENEGRU se vede LIVE VIDEO ONLINE STREAM TV la TVR de la ora 21:45. TVR transmite LIVE VIDEO meciul ROMANIA MUNTENEGRU.

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Singurele 3 zodii care sunt protejate de astre în lunile septembrie și octombrie. Răsturnări spectaculoase de situații pentru Berbeci
Capital.ro
Se schimbă banii. România e obligată să treacă la Euro: Strângeți cureaua!
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! AVEM ultimele imagini cu Alain Delon în viață. Te fac să PLÂNGI, cutremurător
DailyBusiness
SE DAU BANI DE LA STAT! Cine primește 3.000 de lei
Adevarul
Vladimir Putin nu poate răspunde rapid la invazia Ucrainei. De câți soldați are nevoie pentru a-i scoate pe ucraineni din Kursk?
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
Schimbare de proporții la X Factor. O mare vedetă revine pe sticlă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
BREAKING | Ciclista de la Jocurile Olimpice a fost găsită moartă în casă
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Întârzieri masive la CFR! Calvarul la care au fost supuși călătorii care au revenit din vacanța de pe litoralul românesc
Capital.ro
Vladimir Putin vrea să facă pace. A anunțat personal: Am fi foarte fericiţi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
stirilekanald.ro
Urlete de durere la înmormântarea Robertei, polițista moartă la 21 de ani! Detalii șocante
substantial.ro
Președintele Macron a acceptat demisia guvernului condus de Gabriel Attal
MediaFlux
Kamala Harris a făcut PASUL DECISIV. Donald Trump NU mai are ÎNCOTRO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...