România – Olanda LIVE PROTV. Arma secretă a lui Iordănescu a fost activată: „Nu există noroc”

Preotul Ghelasie Păcurar a fost chemat să binecuvânteze echipa națională înainte de meciul decisiv cu Olanda de la EURO 2024.
Filip Stan
02 iul. 2024, 16:38
România - Olanda LIVE PROTV. Arma secretă a lui Iordănescu a fost activată:

România – Olanda LIVE PROTV. Preotul Ghelasie Păcurar, cel care a fost în cantonamentul echipei naționale, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN. Părintele a fost alături de tricolori încă dinaintea primei dispute și a adus cu el apă sfințită și tămâie, pentru ca jucătorii să aibă și ajutorul divin în confruntarea cu adversarii lor.

Preotul a fost chemat în cantonament de antrenorul naționalei, Edward Iordănescu, despre care a spus că este foarte credincios.

„Nu există noroc, iar eu ca preot și ca slujitor al lui Dumnezeu nu cred în noroc. Cred în Dumnezeu, cred în binecuvântarea lui Dumnezeu.

ROMÂNIA-OLANDA ONLINE PROTV. Mesajul lui Iordănescu pentru „Generaţia de suflet”: „E un meci de acum ori niciodată, acesta e adevărul!”

Sunt foarte, foarte bucuros că acești tineri care sunt membri ai echipei naționale au în fruntea lor un antrenor tânăr prin persoana domnului Edward Iordănescu și care este un credincios nu doar cu buzele, ci un credincios practicant.

Noi ca și națiune am înțeles că trebuie să fim alături de ei necondiționat. Jucătorii sunt încrezători, optimiști bucuroși și responsabili”, a declarat preotul Ghelasie Păcurar.

România – Olanda, echipe de start:

ROMÂNIA (4-3-3): Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Mogoș – R. Marin, M.Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Hagi
Rezerve: H. Moldovan, Târnovanu – Sorescu, Racovițan, Rus, Nedelcearu, Șut, Cicâldău, Olaru, Mihăilă,Pușcaș, Alibec, Bîrligea
Absenți: Coman (accidentat), Bancu (suspendat)
Selecționer: Edward Iordănescu (46 de ani)

OLANDA (4-3-3): Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake – Shouten, Simons, Reinjders – Bergwijn, Depay, Gakpo
Rezerve: Flekken, Bijlow – Van de Ven, Blind, De Ligt, Geertruida, Maatsen, Wijnaldum, Veerman, Gravenberch, Frimpong, Malen, Zirkzee, Weghorst, Brobbey
Absenți: –
Selecționer: Ronald Koeman (61 de ani)

UPDATE> România, amenzi de 84.000 de euro la Campionatul European
În total, pentru comportamentul suporterilor în primele trei meciuri de la EURO 2024, România a primit amenzi în valoare totală de 84.250 de euro.

România este pe locul șase într-un top al celor mai sancționate echipe, alcătuit de New York Times și condus de Croația:

1. Croația – amenzi totale în valoare de 220.875 de euro
2. Albania – 171.375 de euro
3. Serbia – 166.625 de euro
4. Turcia – 95.125 de euro
5. Elveția – 91.750 de euro
6. România – 84.250 de euro
7. Ungaria – 82.250 de euro
8. Austria – 59.875 de euro
9. Polonia – 56.375 de euro
10. Slovenia – 51.250 de euro

UPDATE: Meciul România – Ţările de Jos de la Munchen: Aproape 13.000 de bilete au fost achiziţionate de români. Se estimează peste 25.000 de susţinători ai României în tribune

România – Olanda LIVE PROTV. Naţionala României joacă, marţi, de la ora 19.00, la Munchen, în compania selecţionatei Ţărilor de Jos, în optimile Campionatului European de fotbal.

România a ocupat locul 1 în grupa E. în timp ce Ţările de Jos s-a clasat pe locul 3 în grupa D. Naţionala olandeză este antrenată de Ronald Koeman, în vârstă de 61 de ani, şi ocupă locul 7 în clasamentul FIFA.

La acest meci, România nu se va putea baza pe serviciile lui Nicuşor Bancu, suspendat din cauza cumului de cartonaşe.

Meciul va fi arbitrat de germanul Felix Zwayer, ajutat la cele două linii de Stefan Lupp şi Marco Achmüller, iar rezervă va fi Daniel Siebert.

În Camera VAR se vor afla Bastian Dankert, Christian Dingert şi francezul Jérôme Brisard. Acesta va fi al doilea meci al României jucat la Munchen, după cel cu Ucraina, scor 3-0, din 17 iunie, din prima etapă a grupei E.

România – Olanda LIVE PROTV. Cei 26 de jucători din lotul României pentru EURO 2024 sunt:

PORTARI

Florin NIŢĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horaţiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ştefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0));

FUNDAŞI

Andrei RAŢIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOŞ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUŞIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIŢAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuţ NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicuşor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAŞI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ŞUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANŢI

Denis DRĂGUŞ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUŞCAŞ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

Tricolorii la Euro-2024: Edi Iordănescu – Când joci cu istoria în faţă e clar că e un meci de la care îţi doreşti cât mai mult. Va fi extrem de greu

România – Olanda LIVE PROTV.  Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că naţionala Ţărilor de Jos este favorită la meciul cu România, din optimile Euro-2024. El consideră că România trebuie să aibă o evoluţie aproape de perfecţiune pentru a trece în sferturi.

PRO TV ONLINE STREAM România – Olanda LIVE VIDEO. Adevăratul test al „generaţiei de suflet” la Euro 2024

”Când joci cu istoria în faţă e clar că e un meci de la care îţi doreşti cât mai mult. Nu există un meci uşor de pregătit. Va fi extrem de greu. Noi ce am construit, am construit cu realism şi da, vă spun că Olanda este favorită. Şi noi avem setul nostru de atuuri, am consolidat un grup bun, şi sportiv şi uman, avem o ţară care respiră în acelaşi timp cu echipa. Ne inspirăm şi din trecut, mai ales din trecutul frumos. Ştim că trebuie să fim aproape de perfecţiune mâine pentru a avea succes. Trebuie sp fim pregătiţi din toate punctele de vedere, fizic şi mental, să ne dorim cu adevărat să mergem mai departe. Am încredere în echipă. Ca organizare de joc trebuie să fim extraordinari, să nu facem greşeli. E posibil să apară schimbări mâine, sperăm să avem inspiraţia să alegem bine şi pe parcurs să facem la fel. este important să fim solizi în joc şi disciplinaţi, am pregătit şi loviturile de la 11 metri. Suntem dispuşi să dăm totul pentru a lua totul, ne dorim o calificare enorm, dar suntem conştienţi că trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a trece mai departe şi a aduce o bucurie poporului român. Am făcut o muncă bună împreună cu staful şi echipa. Acum responsabilitatea e mare şi să facem o performanţă unică. Sperăm să fie un nou început pentru echipa naţională. Ar fi fabulos să mergem în sferturi”, a declarat Iordănescu.

El a mai spus că speră într-un număr cât mai mare al fanilor români: ”Băieţii întreabă constant de bilete luate de români, avem nevoie de suporteri”.

Naţionala României va întâlni echipa Ţărilor de Jos, marţi, în optimile de finală ale Euro 2024, de la ora 19.00, la Munchen. Meciul va fi transmis de Pro TV.

Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
Bzi.ro
Lovitură dată de ProTV! Gina Pistol va prezenta MasterChef!
Fanatik.ro
Subiecte biologie BAC 2024, ce le-a picat elevilor. Rezolvare și baremul de corectare pentru proba la alegere a profilului și specializării. Update
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Se suspendă automat permisul 30 zile. ORICINE poate reclama șoferii
Playtech.ro
Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
Două zile libere în plus pentru români! Care sunt condițiile pentru a le primi
Adevarul
Cum era să fie dat jos Ceaușescu cu cinci ani înainte de Revoluție. Complotul secret la care a participat și Ion Iliescu
Spynews
Star Matinal. Bianca Drăgușanu, probleme la întoarcerea din vacanță! Prin ce experiență a fost nevoită să treacă vedeta: „A fost o peripeție” / VIDEO
Spynews
Cine este Mahmut Orhan. Povestea celebrului DJ turc
Evz.ro
Situație incredibilă. O tânără și-a dat părinții în judecată. Vaccinul, banii și „traumele”
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
BAC 2024 | Ce subiecte au picat la geografie, logică, filosofie, sociologie și psihologie
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Invazie de alge la malul Mării Negre! În ce zonă a litoralului se manifestă acest fenomen și cum îl resimt turiștii
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul
substantial.ro
Soldații ucraineni se confruntă cu atacuri în valuri din partea rușilor, potrivit armatei Kievului
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al României! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?