ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”

Niels Schnecker și Victor Ciutacu, emisiune de pe stadion. Jurnaliștii România TV susțin echipa naționalei de fotbal a României, chiar de pe teren.
Alina Costache
29 iun. 2024, 13:16
ROMÂNIA TV susține Naționala României la EURO 2024. Victor Ciutacu și Niels Schnecker, emisiune fabuloasă de pe stadion: „Vine momentul răzbunării!”
Jurnaliștii România Tv Victor Ciutacu și Niels Schenecker susțin Naționala României la EURO 2024

Niels Schnecker și Victor Ciutacu susțin Naționala României direct de pe terenul de fotbal, înainte de partida tricolorilor cu Olanda în optimile Campionatului European de Fotbal.

„Generația de Suflet” se întâlnește cu „Portocala Mecanică” în optimile de la EURO 2024 marți, 2 iulie, de la ora 19:00, pe stadionul din Munchen.

Niels Schnecker și Victor Ciutacu vin cu o emisiune explozivă care va fi difuzată aztăzi la România TV, oră de oră, pe stadionul Arcul de Triumf. Cei doi au discutat despre „momentul răzbunării”.

Citește și: GALERIE FOTO Andrei Rațiu și viitorul Generației de suflet. Fotbalistul și-a sărutat fiul în fața zecilor de mii de fani: „Iubire, speranță, viitor! Felicitări, România!”

@victorciutacu @Romania TV @Niels Schnecker #euro2024 #romaniaolanda #stadionularculdetriumf #fotbal #show #fyp #foryou #punctulculminant ♬ original sound – Victor Ciutacu

Niels Schnecker: Suntem pe stadion, suntem alături de echipa națională care, ce să vezi, nu toată lumea a ajuns să creadă în ea.

Victor Ciutacu: Și acum, după ce nu toată lumea, ba chiar foarte multă lume nu a crezut în ea, a ajuns să fie speranța unui popor întreg, speranța tuturor iubitorilor de fotbal.

Niels Schnecker: Pe locul întâi am ieșit, nu vorbim că am luat și noi locul trei cum a luat Olanda, cu care ne vom bate, apropo, imediat. Pe locul întâi, de unde nu aveam nicio speranță, vai de poponețul nostru.

Victor Ciutacu: Mai mult decât atât, după ce că nu aveam nicio speranță, după ce că ”toată lumea bună” ne dădea favorită clară la ultimul loc și singurele pariuri care se puneau erau câte bătăi ia România și câte goluri va încasa, acum am ajuns dintr-odată să ne supărăm pe presupusele blaturi făcute de alții, deși mândrii ăștia patrioți români, cu ghilimelele de rigoare, ne-au acuzat în avans, ca să fie siguri că se califică Ucraina, că vrem să trântim meciul cu Slovacia. Ei bine, după ce n-am trântit meciul cu Slovacia, cum spera domnul Tolontan, acum brusc și dintr-odată a început să ne intereseze ce a făcut Portugalia. Avem niște mari preocupări. Întotdeauna ne interesează oala altora, niciodată a noastră.

(…) Oameni buni, vine momentul răzbunării, ne întâlnim cu Olanda grație unui meci prost pe care l-a făcut cu Austria. Sunt două țări despre care vom vorbi, sunt două țări, doamnelor și domnilor, care s-au opus cât au putut, și deocamdată se pare că au putut suficient de mult, năzuințelor românilor, speranțelor românilor și, nu în ultimul rând, dorinței de mai bine a românilor. Poate că a venit și momentul nostru.

Niels Schnecker: Acum e momentul, acum ne răzbunăm. Hai, România!

Victor Ciutacu: Hai, România!

Citește și: FRF, comunicat de ultimă oră privind biletele pentru meciul României cu Olanda. Ce trebuie să ştie românii care vor să vadă de pe stadion naţionala în optimile Euro 2024

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației. Update
Capital.ro
Se plătește impozit de 70%. Legea se aplică din 1 iulie. Fiscul nu mai iartă pe nimeni
Playtech.ro
Gina Pistol va prezenta Materchef la PRO TV. Chiar ea a confirmat TOTUL
DailyBusiness
ANAF nu-i mai iartă pe românii cu venituri nedeclarate! Marea schimbare de la 1 iulie!
Adevarul
Era Macron ia sfârșit. Ce înseamnă rezultatul alegerilor legislative pentru politica din Franța
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Televiziunea care și-a spulberat audiența. La ce s-a uitat lumea, duminică, la TV
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Gina Pistol va prezenta noul sezon Masterchef România, alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor a părăsit această lume: „Noapte bună, dulce Prinț”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Rusia își exprimă îngrijorarea privind deplasarea trupelor ucrainene la granița cu Belarus
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?