Românii au Talent 19 aprilie 2024. Alexia a dublat magistral girafa Melman din Madagascar, Radu a bătut tobele cu ritm de finală la 7 ani, iar City Dance a impresionat juriul VIDEO

Splauze la scenă deschisă. Copiii României au făcut din nou show vineri seară, la o nouă ediţie a emisiunii Românii au talent
Alina Costache
19 apr. 2024, 21:53
Românii au Talent 19 aprilie 2024. Alexia a dublat magistral girafa Melman din Madagascar, Radu a bătut tobele cu ritm de finală la 7 ani, iar City Dance a impresionat juriul VIDEO

Românii au Talent 19 aprilie 2024. Alexia a dublat girafa Melman din Madagascar. Deși are numai 11 ani și talent la muzică, Alexia face parte din mai multe producții de desene animate cunoscute.

Alexia are o voce atipică pentru vârsta ei, iar juriul a părut că se bucură pentru talentul său. Un detaliu apreciat a fost tema aleasă de fetiță- una „potrivită” pentru vârsta ei.

Ea are 11 ani și vine din Oradea. Pasiunea cea mai mare e cântatul, dar are numai un an de experiență în această formă de artă. După ce a plecat de pe scenă, Alexia a izbucnit în lacrimi.

Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pîrva a făcut un anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: ”Am considerat că adevărul o să iasă la iveală”

„Pasiunea mea cea mai mare e cântatul. Părinții mei mă susțin foarte mult și îi iubesc foarte tare”, a spus și ea.

Pe lângă cântat, Alexia dublează personaje din desenele animate. Are deja mai multe producții în care a luat parte, printre care și Madagascar. „Îmi place să dublez pentru că descopăr o altă latură a talentului. Am venit la Românii au Talent ca să câștig experiență și ca să mă simt bine”, a mai precizat Alexia.

Părerea juriului –  a trecut la limită?

„Eu aș remarca faptul că avem parte de o întâlnire rară: faptul că avem un copil care cântă ca un copil. Mai nou, toți copiii care vin cântă ca oamenii de peste 40 de ani. Părerea mea e că dacă insistă, va fi tot mai bine”, a zis Andi Moisescu la Pro Tv.

„Eu zic că ești pe drumul cel bun. O melodie dintr-un film tare frumos și adecvat ca să zic așa”, a mai punctat și Andra.

Fetița a luat toți cei patru de da, trecând mai departe în etapa următoare. Din cauza emoțiilor, ea a izbucnit în lacrimi în backstage, fiind consolată de echipa Românii au Talent.

Românii au Talent 19 aprilie 2024. „Are ceva ce foarte puțini toboșari au”. Radu stăpânește tobele la doar 7 ani, trecând mai departe la Românii au Talent

Pasiunile părinților pot uneori crea adevărați artiști din proprii lor copii, dacă își duc hobby-ul cu pasiune. Radu este un mic toboșar cu talent natural, din Reghin, iar performanța sa a fost pe placul juriului.

Mirarea tuturor a venit în urma vârstei pe care o are Radu, mai ales că tobele nu sunt un instrument tocmai ușor pentru cei care cânta pentru prima oară în acest fel. Inspirația copilului a venit de pe urma talentului pe care îl are propriul tată, dar și toboșarul din trupa părintelui său.

Pentru că a fost inspirat, Radu a beneficiat de tot suportul familiei sale pentru a-și duce pasiunea tot mai departe. „Cum te-ai apucat?”, a fost întrebarea pusă de Andra Măruță pentru Radu: „Am văzut la tati în trupă un toboșar și am vrut și eu. Tati cântă la orgă. Mami nu cântă la nimic”.

Ce părere au avut jurații Românii au Talent
„Să știi că Radu are ceva ce foarte puțini toboșari au. Și el are de la o vârstă foarte fragedă. Are balans și are și o căldură în mișcare. E o diferență între a bate la tobe și a cânta la tobe. Felicitări!”, a declarat și Andi Moisescu.

Denise Rifai, dezvăluiri fierbinți despre Dan Bittman: „Oamenii mai aşezați în vârstă au o liniște pe care viața le-a dat-o.Știi cu ce operezi și te poți așeza lui. Și vâltoarea asta a tinereții, când se transformă în ceva frumos…”

„Nu am văzut pe nimeni să bată la tobe cum ai făcut-o tu, la 7 ani. Cred că avem în fața noastră un mare viitor toboșar. Dacă o ții tot așa vei deveni unul”, spune Andra.

„Trei lucruri mi-au plăcut. Că ești un artist care nu vorbește mult, lasă arta să vorbească pentru el. Apoi, mi-a plăcut ce melodii ai ales, iar în cele din urmă mi-a plăcut cum ai cântat. Bravo!”, a spus și Dragoș Bucur.

Juriul a fost dat pe spate. Fetița de 6 ani, din trupa City Dance de la Românii au Talent: Sunt Ema și-mi plac îmbrățișările

City Dance are 21 membri, cu vârste cuprinse între 6 – 16 ani, elevi din București ai Clubului Elevilor din Sector 2. City Dance a făcut o impresie bună la Românii au Talent, mai ales că una dintre dansatoare i-a înduioșat foarte tare pe cei din juriu.

„Dar aveți o colegă care e mascată și nu am reușit să o identific. Cine e?, întreabă Andi Moisescu. „Sunt Ema, am 6 ani și îmi plac îmbrățișările”, a răspuns fetița.

„Vrem să te vedem, Ema”, a spus și Andra. Andi Moisescu și Mihai Bobonete au fost cei mai impresionați de actul artistic al grupului de tinere, mai ales că acestea au mers cu același moment și la concursuri din străinătate.

„Deci am rămas cu gura căscată la ce investiție s-a făcut aici”, a zis Andi Moisescu. „Voi ați pregătit acest moment special pentru Românii au Talent?”, a întrebat Mihai Bobonete.

„Nu. Am fost cu el la diferite evenimente internaționale. Anul trecut am reprezentat România la un concurs din Croația de unde ne-am întors acasă cu locul 1”, a zis una dintre participantele grupului de dans.

Ce să zic, e foarte greu să mai comentezi un astfel de moment, cu costume, cu dansuri cu tot. Suntem în sezonul Fenomen și vreau sa avem momente de acest fel”, a zis și Andra.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Descoperire uluitoare în spațiul cosmic. S-a identificat un “inel Einstein”
Capital.ro
Statul vrea să știe tot ce faci. Se introduce un nou CNP. Ce plan are Guvernul României
Playtech.ro
Zodiile care își găsesc marea dragoste începând din 23 iulie 2024. Cupidon e de partea lor
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Terorism ecologist. În loc să împuște urșii agresivi, vor să-i trimită în România
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după ce a ieșit din cabinet, greșeala lui majoră a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de caniculă în România! Zonele în care se vor resimți valul de căldură și disconfortul termic accentuat
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Cum Retragerea lui Joe Biden Din Cursa Prezidențială Afectează Strategia lui Donald Trump
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!