ROMANII AU TALENT 2014: Surprize în culisele show-ului Pro TV

ROMANII AU TALENT 2014. Rapperi, acrobati, contorsionisti, papusari, dansatori  si chiar inventatori, toti dornici sa arate ca merita sa castige marele premiu in valoare de 120 000 de euro vor urca pe scena in cea de-a doua editie a show-ului. Mai mult, si saptamana aceasta, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor rasplati prestatiile care ii vor ridica in picioare cu biletul verde, care ii trimite pe concurenti direct in semifinalele “Romanii au talent”.
Alina Costache
21 feb. 2014, 18:58
ROMANII AU TALENT 2014: Surprize în culisele show-ului Pro TV

ROMANII AU TALENT 2014. “Sefii” Bartos si Smiley se tin de nazbatii si vinerea aceasta: pregatesc shaorma, incearca sa sparga nuci cu pumnul si o iau la galop prin platou cu calul unui concurent. Daca saptamana trecutaSmiley le-a dat emotii tuturor cand a fost aproape sa il ia la tinta cu cutitul pe Bartos, actorul va prinde in editia aceasta ocazia perfecta sa isi ia revansa. Inspirat de numarul si de recuzita unei concurente, Pavel ii va aplica lui Smiley un “masaj” energic cu frunze.

ROMÂNII AU TALENT 2014 – MOMENT ŞOCANT. Andra, la un pas de leşin din cauza unui concurent

ROMANII AU TALENT 2014: Pro TV a dat startul unui nou sezon al show-ului „Românii au talent”, emisiunea de divertisment care a bătut toate recordurile de audienţă, vineri, de la ora 20.30, fiind puse în joc marele premiu de 120.000 de euro, dar şi premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro.

Momentul serii a fost oferit de Ştefan Popescu, de 56 de ani, care a fost adus la emisiune de soţia sa. Ştefan Popescu, şofer pe basculă, a demontrat că niciodată nu e prea târziu să-ţi indeplinesti visele, daca ai talent adevarăt.

„Asta e moment „Romanii au talent”! Este ceea ce visam noi, cei din juriu”, i-a spus Mihai Petre absolut incantat de vocea lui şi de felul in care s-a prezentat pe scenă.

ROMANII AU TALENT 2014: VEZI AICI MOMENTUL OFERIT DE ŞTEFAN POPESCU

La final, Andra i-a oferit un mare „DA”, la fel cum au facut şi colegii ei din juriu.

Un al moment apreciat de juriu a fost cel oferit de olteanul Cătălin Mihalache, care are 46 de ani şi poate desena cu orice parte a corpului.

El i-a uimit pe juraţi şi pe spectatori, după ce a desenat cu ambele mâini în acelaşi timp şi cu un picior.

ROMANII AU TALENT 2014: CUM A DESENAT CĂTĂLIN

„E prima data când imi place cineva care pictează sau desenează. Fantastic! Mi se pare ca sunteţi şi un concurent serios la premiul pentru originalitate”, i-a spus Mihai Petre.

„Aveti talent cu carul, bravo!”, a tinut Andra sa-l laude, la randul ei.

Unul dintre cele mai amuzante momente ale serii de vineri a fost cel oferit de Andrei Militaru, care a venit insoţit de un aspirant la titlul de erou din sezonul al treilea, pe nume Emanuel. De aceasta data, cel din urma nu a impresionat prin talentul sau, ci prin multitudinea de… chiloţi.

„Sper să nu iau toate X-urile măcar”, a mărturisit Andrei inainte să-şi inceapa numărul de muzica şi dans.

Incredibil, dar adevarat, a reusit ce şi-a propus, chiar daca Andra era la un moment dat tentată să apese butonul roşu, speriata de ceea ce faceau tinerii pe scenă.

„Trebuie să dau X, că poate îşi dă jos chilotii şi nu mai are nimic pe dedesubt”, a spus ea.

„Momentul a fost o dileala totala, pe care in mod normal nu stiu daca as fi apreciat-o. Dar tu m-ai surprins placut, pentru ca ai replica si, pana la urma, canti bine (…) Sunteti placerea mea vinovata sezonul asta”, a fost de parere Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT 2014: imagini din culise

Din acest an, publicul din faţa micilor ecrane va avea parte de o experienţă totală marca „Românii au talent”: se va bucura atât de spectacolul de pe scenă, cât şi de ceea ce se petrece în culise. Telespectatorii vor putea urmări ce fac juriul şi prezentatorii în pauzele dintre show-uri, ce au făcut pe drum, în deplasări şi în timpul liber, precum şi discuţiile spumoase dintre aceştia.

Mai mult decât atât, din sezonul acesta, concurenţii care vor reuşi să îi lase fără cuvinte încă din etapa preselecţiilor pe Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre au şansa să intre direct în semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni „biletul verde”, care îi va trimite în penultima fază a concursului.

Un astfel de „bilet verde” a primit cvintetul vocal Anatoly, care le-a asigurat un loc în semifinale.

„Am venit aici să bucuram sufletele românilor cu muzica pe care o interpretam”, au spus ei inainte sa intre pe scena şi chiar asa s-a intamplat, pentru ca grupul Anatoly a fost foarte apreciat atât de membrii juriului, cât şi de spectatori.

„Eu cred ca aveti toate calitatile necesare pentru a ajunge foarte departe”, le-a transmis Mihai Petre si le-a oferit un DA, la fel ca Andra.

Iar Andi Moisescu le-a dat cea mai buna veste posibila: „Dupa cum stiti, etapa imediat urmatoare este etapa in care urmeaza sa eliminam niste acte artistice ca sa ajungem la numarul mic necesar semifinalelor. Anul acesta, insa, exista o singura ocazie pentru un singur act artistic sa mearga direct in semifinala. E un fel de bilet de aur, asa incat, dragii mei, nu numai ca primiti si de la mine un DA, dar in ce va priveste ne vom vedea direct in semifinala, e al vostru”.

Tot în prima ediţie a sezonului 4, Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au rămas fără cuvinte când au dat din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenţi candidaţi la titlul de „cel mai talentat român”. Georgeta Gulan, „febleţea” lui Mihai Petre, a revenit pentru a patra oară pe scena concursului. Juriul l-a revăzut şi pe Lucian Isar, cântăreţul de muzică populară nemulţumit şi cârcotaş, care s-a hotărât să îşi mai încerce norocul încă o dată. O altă figură cunoscută juriului a fot dansatorul Florin Jelezoglu, dezamăgit în trecut de criticile primite, dar la fel de ambiţios ca şi până acum.

De această dată, unul dintre aceştia a reuşit să treacă în etapa următoare: este vorba de Lucian Isar, căruia nu i-a venit să creadă când a primit doi de „Da”, de la Mihai Petre şi Andi Moisescu.

Andrei Mihnea Cerbu, de 11 ani, a încheiat seara cu un moment deosebit. El a impresioant cântat la chitară ca un adevărat profesionist.

„Eu, cu o chitara in brate, devin chitarist. Dar drumul spre un chitarist adevărat e lung, foarte lung. Idolul meu e Gary Moore, dar eu vreau să cant in stilul meu, nu în al lui”, a afirmat el.

ROMANII AU TALENT 2014:  URMĂREŞTE INTERPRETAREA LUI ANDREI

Juratii au lasat modestia deoparte şi au avut numai cuvinte de lauda pentru Andrei.

„M-ai facut sa ma simt atat de bine ascultandu-te. Esti un adevarat artist. Ai o sensibilitate aparte, ai o traire a ta in timp ce canti”, considera Andra.

„Nu am avut nicio clipa impresia ca privesc un copil de aproape 11 ani, ci un profesionist. Iar asta e si meritul tatalui tau, care a stiut sa te indrume”, i-a transmis Mihai Petre.

ROMANII AU TALENT 2014: Show-ul de divertisment care a batut toate recordurile de audienta, noul sezon, va fi la Pro TV incepand de vineri, de la ora 20.30, concurentii urmand a da tot ce pot pentru a castiga marele premiu in valoare de 120.000 de euro, dar si premiul pentru originalitate, de 10.000 de euro, informeaza televiziunea. Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea rolul de a-i alege pe cei mai talentati dintre romani.

ROMANII AU TALENT 2014: Din acest an, publicul din fata micilor ecrane va avea parte de o experienta totala marca “Romanii au talent”: se va bucura atat de spectacolul de pe scena, cat si de ceea ce se petrece in culise. Telespectatorii vor putea urmari ce fac juriul si prezentatorii in pauzele dintre show-uri, ce au facut pe drum, in deplasari si in timpul liber, precum si discutiile spumoase dintre acestia.

Mai mult decat atat, din sezonul acesta, concurentii care vor reusi sa ii lase fara cuvinte inca din etapa preselectiilor pe Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au sansa sa intre direct in semifinale. Juriul le va acorda celor mai buni “biletul verde”, care ii va trimite in penultima faza a concursului.

ROMANII AU TALENT 2014: Sase orase, mii de kilometri strabatuti prin toata tara, 24 de show-uri si peste 120 de ore de filmare – este bilantul caravanei “Romanii au talent” in cel de-al patrulea sezon.

Cat s-au plimbat in cautarea de talente, cei doi “sefi” au incercat, pe rand, sa vada daca au stofa de controlori de tren, dansatori de muzica populara, degustatori de vin si preparatori de shaorma. Rand pe rand, Pavel si Smiley s-au schimbat in uniforme si in costume de dans si au incercat sa fure meserie de la cei care se ocupa cu asta de o viata. 

ROMANII AU TALENT 2014: Inspirati de Bruno Icobet, cel mai talentat roman din sezonul trecut, care a castigat titlul alaturi de cei trei catei ai sai, potentialii “eroi” au pregatit numere care mai de care mai spectaculoase sau, dimpotriva, de tot rasul, acompaniati de porumbei, cai, caini, curci, gaini, serpi si lei de mare.

Prima editie a celui de-al patrulea sezon debuteaza in forta vineri la Pro TV. Concurentii se vor misca pe ritmuri de dans, vor canta la linguri, isi vor demonstra forta colosala sau talentul de aruncatori la tinta, vor desena cu picioarele, vor manui papusi, vor incerca sa ia ochii prin numere de magie.

ROMANII AU TALENT 2014: Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor ramane fara cuvinte cand vor da din nou ochii cu unii dintre cei mai perseverenti candidati la titlul de “cel mai talentat roman”. Georgeta Gulan, “febletea” lui Mihai Petre, va reveni pentru a patra oara pe scena concursului. Juriul il va revedea si pe Lucian Isar, cantaretul de muzica populara nemultumit si carcotas, care s-a hotarat sa isi mai incerce norocul inca o data. O alta figura cunoscuta este dansatorul Florin Jelezoglu, dezamagit in trecut de criticile primite, dar la fel de ambitios ca si pana acum. De aceasta data, unul dintre ei va reusi sa treaca in etapa urmatoare. Care este acesta si cum se va descurca, telespectatorii vor putea afla vineri, de la ora 20.30.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Incident la Satu Mare: O mașină electrică a luat foc în timp ce era la încărcat
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!