ROMANII AU TALENT 2015: Studenta care a electrizat publicul masculin. De ce s-a terminat cu huiduieli

ROMANII AU TALENT 2015: O tânără studentă a încins publicul de la ”ROMÂNII AU TALENT”, juraţii fiind huiduiţi la scenă deschisă când au trimis-o acasă.
Filip Stan
02 mai 2015, 08:35
ROMANII AU TALENT 2015: Studenta care a electrizat publicul masculin. De ce s-a terminat cu huiduieli

ROMANII AU TALENT 2015: Elena Catancea, în vârstă de 20 de ani, a atras toate privirile în momentul în care a urcat pe scenă, îmbrăcată foarte sumar. „Mi-e şi frică sa te întreb cu ce te ocupi”, a spus Mihaela Rădulescu. „Sunt studentă la Agronomie”, a răspuns tânăra, care a încercat să impresioneze juriul cu un dans extrem de senzual.

Publicul a fost în delir, însă juraţii nu au lăsat-o să şi ducă „actul artistic” până la capăt. „Te-am oprit de teamă să nu urmeze ce credeam eu că urmează. Nu mai ştiam ce să facem cu copii”, a spus Mihaela Rădulescu. Toţi cei patru membrii au juriului i-au spus „NU”, în timp ce publicul îi huiduia copios. „Asta vă învaţă la Agronomie?” a întrebat Andi Moisescu.

In cele opt editii de pana acum, romanii au facut cunostinta cu sute de concurenti cu talente diverse, dornici sa demonstreze ca sunt cei mai buni si ca merita sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro, dar si pentru cel de originalitate, in valoare de 10.000 de euro.

ROMANII AU TALENT 2015:  Cei patru jurati, Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, impreuna cu cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley si Pavel Bartos, au adus si vinerea aceasta in casele tuturor romanilor reactii inedite, distractia la cote maxime, mult talent, dar si momente amuzante, care au starnit hohote de ras. Tot vineri, telespectatorii au aflat cine sunt cei 60 de concurenti alesi pentru a intra in semifinalele live „Romanii au talent”, care incep pe 8 mai.

De la dans contemporan sau dans acrobatic, la numere incredibile de canto, magie, nai, beatbox, flair bartending, pictura, light painting sau majorete, plus multe alte surprize, toate au putut fi urmarite in cea de-a noua editie a celui mai iubit show de televiziune.

Vineri seara, telespectatorii au facut cunostinta cu o concurenta care a prezentat un numar inedit, nemaiintalnit pana acum la „Romanii au talent”. Momentul extrem de sensibil i-a emotionat pe toti cei prezenti in sala si a starnit reactii nebanuite.

Tot in editia de vinerea aceasta, un concurent a reusit sa surprinda si sa impresioneze juratii, dar si pe Smiley si Pavel Bartos. El a demonstrat ca belly-dance-ul nu este practicat doar de fete si ca un baiat poate dansa chiar mai bine. Miscarile lui au uimit juriul. 

ROMANII AU TALENT 2015: O doamna de 62 de ani, dar care se simte ca la 19 ani, a intrat pe scena in cea de-a noua editie „Romanii au talent” si a surprins cu abilitatile ei. Nimeni nu se astepta la prestatia doamnei si toti au incurajat-o sa continue ceea ce a inceput sa faca.

Peste 100 de concurenti au primit cate o steluta albastra si au ajuns in etapa jurizarii. Juratii au avut dificila misiune de a-i alege dintre acestia pe cei care merita cu adevarat sa mearga in semifinale. Dezbateri, discutii in contradictoriu, lupta pentru anumiti concurenti, toate au fost vazute vineri seara in momentul alegerii celor 60 de semifinalisti.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Cât de des ar trebui să mănânci pepene roșu. Sunt persoane care nu trebuie să consume zilnic
Capital.ro
Rusia se RETRAGE. Bucurie de nedescris în Ucraina: Amintiți-vă de această zi
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Unt de casă. Rețeta cu două îngrediente
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan Cristoiu a murit încercând să salveze un tânăr de la înec 😢 -
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Pe ce dată și la ce oră urmează să fie virate alocațiile elevilor în august 2024
Capital.ro
Mașinile interzise în România. Ordin clar. Se aplică de azi, 17 iulie, ora 11:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Curtea Supremă a amânat execuția unui deținut din Texas cu 20 de minute înainte de injecția letală
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'